birikim yapabilmenin yolları

Karatayı bir ara Facebook tan takip etmiştim bilgilenmek için
Tatlı çikolata ve hamurişisiz duramam gibi geldiğinden başlamadım

günaydın arkadaşlar....

3 günlükdünya, mesleğin neydi canım, bi de ben sorayım.... :) sohbetini seviyorum ama farkettim ki hakkında hiç bir bilgim yok... :) iş, çocuk vs. mahzuru yoksa tanıyabilir miyim seni biraz... klasik yarışmalara benzedi, herkes kendini kısaca tanıtabilir mi der gibi, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemeyi de unutmayalım... :)

Dışarı adım atsam para harcanıyor. Bugün tüm gün evdeyim. Bi ara şoka ugrayıp çamaşır teli bakıcam. Onun dışında para harcamayı düşünmüyorum.
Yarın 2 sınavım var ona çalışacağım.

Bir kaç çeşit yemek yapıp dolabada atarım. Sonrası icin büyük kolaylık oluyor

Kumbarayada 2 TL attım.

Bu ayın ekstresine kart ücreti yansıtılmış 93.50 tl. Finansbank kardfinans kartı. Aradım ne dediysem ücreti iptal etmiyorlar ben de kartı iptal ettirdim. Ödeyip ondan sonra geri alma yoluna bakacağım. Zaten bonus kartım var ve fazlasıyla yetiyor bana. Bu ayla birlikte her ay düzenli aldığım 2 gr altını da 3 gr a çıkaracağım. Altının en iyi yatırım aracı olduğunu düşünüyorum. 130 un altına indiğinde 2-3 bilezik alıp kenara atma fikrim var parası hazır bekliyorum.

Bereketli olsun İnşallah.
Kumbara çok keyifli. Biriktikçe hevesleniyor insan.

4 yaşına yaklaşan dünyalar tatlısı oğlum var , bu yıl oyun grubuna gidiyor ..
Öğretmenim ..
Nereli olduğumu özelden sormuştun
Akrep im
Başka merak ettiğiniz ?

Dip not : Bu arada etiketlerken isimden önce @ koymalısınız .. :)

Bu sefer ben meraklılık yapacağım. Branşınız ne acaba :)

Bu arada tecrübeli annelere bir sorum olacak :
Oğlumu almaya gittiğim zamanlar öğretmeninin yüksek sesini duyuyorum genelde .. Bu beni çok rahatsız ediyor
2. si hastalandığında haber veriyorum , bir kaç gün geçiyor hiç sormuyor nasıl diye! mesela ben tanımadığım birinden bahsedilse bile sonrasında sorarım nasıl oldu diye - ki bu öğrencisi - hiç mi merak etmiyor , ben mi büyütüyorum acaba.. Yani sormaması normal mi ?
3. bu kelimeyi kullanmak istemiyorum ama ne yazık ki sınıfında kaba saba çocuklar var.. Oğlum geçenlerde evde yemek yerken pilavı avuçlayıp yedi , ekmeği parçalar gibi ısırdı , nerde gördüğünü sorduğumda sınıf arkadaşının ismini verdi , ondan görmüş ve maalesef arada yapıyor , bir de oğlumu iten özellikle bir çocuk varmış , oğlum sırf bu yüzden " .. Beni itiyor o yüzden okula gitmek istemiyorum" demişti , öğretmeniyle bu konuyu defalarca konuştum , bu şekilde kendini savunmayı öğrenecek diyor.. Ama savunmayı öğrenebilmesi için öncesinde rehber olup yol yordam göstermesi gerekmez mi ?

Acaba 2. Dönem farklı bir okula mı göndersem diye düşünmeye başladım ..
psikolojisi için kötü olur mu diye tedirginim .. Tek düşüncem Bu ..

Kendim başladığım hiçbirşeyi yarım bırakmayı sevmem , o yüzden bir yandan devam etsin diyorum, bir yandan da kararsızım ..

Çevremde hiç böyle okulu / kreşe / oyun grubuna giden çocuk olmadığı için karşılaştırma da yapamıyorum ..

Sizce ben mi büyütüyorum ?

Axess kredi kartım 87 TL üyelik ücreti yansıtmışlar. Aradım azıcık tepki gösterdim, kapatın kartımı dedim. Zaten limitide düşüktü.Geri iade edelim dediler. Doğru düzgün hiçbir kampanyanız yok, chip para bile kazanamıyorum, benim için bir avantajınız yok yani. Başka bankadan olan kartlarımı kullanıcam bu yüzden kapatın diye tekrarladım
.
Bu sefer hem üyelik ücretinin iadesini yapalım hemde 85 TL chip para yükleyelim dediler. Sizde 6 ay kartı kapatmayın dediler. Bu sefer kabul ettim.

Bir garantiden alamıyorum şu üyelik ücretini ya.

Garantinin müşteri hizmetlerine bağlanmak bile özel bir çaba gerektiriyor.

Teşekkür ederim.... :) siz yazmadan profilden görmüştüm zaten... :)
Niyetim etiketleme olmadığı için @ kullanmadım, 3 3gunlukdunya :)

Nickiniz çok anlamlı...
Bu arada, ben de akrebim... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…