- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #11.441
Ah ah takmıyom desemde çaktırma,Sempatiğim selam :)
Bende bugün sitesinde dolandım dedim sempatik görmesin
Tüh görmüş bile :)
yaram büyük deşme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ah takmıyom desemde çaktırma,Sempatiğim selam :)
Bende bugün sitesinde dolandım dedim sempatik görmesin
Tüh görmüş bile :)
Sanki toplu alışveriş olmuş biraz :)Ah ah takmıyom desemde çaktırma,
yaram büyük deşme
Sanki aynada kendimle konuşuyorum. Bende tam olarak böyle söylüyorumSanki toplu alışveriş olmuş biraz :)
Olsun bunlar hep geleceğe yatırım
Eşim karataya başladı ama onun çok kilo sıkıntısı var.. 98 den 90a düştü bir ayda ..o iki öğün besleniyor..ben daha esnek yapıyorum karatayı..sabah 2 yumurta sınırısız yeşillik penir zeytin bi çay bardağı kuruyemiş.. akşama kadar ceviz ve yumurta tok tutyor..ben sabah ve akşam birer dilim ekmek kullanıyorum ama..Akşam evde ne pişiosa onlardan yeniyor..ekmek makarna pirinç pilavı (bulgur hafta bir) kesinlikle yasak..facede bir sayfa var inanılmaz derecede kilo verenler var özelden adını yazayım istersen..
Tatlı çikolata hamur işsiz duramazsan zayıflama çok zor canım :) ya da ben bunlarla zayıflayana rastlamadım diyeyimKaratayı bir ara Facebook tan takip etmiştim bilgilenmek için
Tatlı çikolata ve hamurişisiz duramam gibi geldiğinden başlamadım
Bereketli olsun İnşallah.Merhaba kızlar...
Ne zamandır yapmak istediğim kumbara işine ben de başladım :) Kocaman bir kumbara aldık açılmayanlardan. Yılbaşını start kabul edip biriktirmeye başladık bakalım ne zaman dolacak. Her gün kağıt ve madeni para atıyoruz şimdilik..
günaydın arkadaşlar....
3 günlükdünya, mesleğin neydi canım, bi de ben sorayım.... :) sohbetini seviyorum ama farkettim ki hakkında hiç bir bilgim yok... :) iş, çocuk vs. mahzuru yoksa tanıyabilir miyim seni biraz... klasik yarışmalara benzedi, herkes kendini kısaca tanıtabilir mi der gibi, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemeyi de unutmayalım... :)
Bu sefer ben meraklılık yapacağım. Branşınız ne acaba :)4 yaşına yaklaşan dünyalar tatlısı oğlum var , bu yıl oyun grubuna gidiyor ..
Öğretmenim ..
Nereli olduğumu özelden sormuştun
Akrep im
Başka merak ettiğiniz ?
Dip not : Bu arada etiketlerken isimden önce @ koymalısınız ..
Garantinin müşteri hizmetlerine bağlanmak bile özel bir çaba gerektiriyor.Axess kredi kartım 87 TL üyelik ücreti yansıtmışlar. Aradım azıcık tepki gösterdim, kapatın kartımı dedim. Zaten limitide düşüktü.Geri iade edelim dediler. Doğru düzgün hiçbir kampanyanız yok, chip para bile kazanamıyorum, benim için bir avantajınız yok yani. Başka bankadan olan kartlarımı kullanıcam bu yüzden kapatın diye tekrarladım
.
Bu sefer hem üyelik ücretinin iadesini yapalım hemde 85 TL chip para yükleyelim dediler. Sizde 6 ay kartı kapatmayın dediler. Bu sefer kabul ettim.
Bir garantiden alamıyorum şu üyelik ücretini ya.
4 yaşına yaklaşan dünyalar tatlısı oğlum var , bu yıl oyun grubuna gidiyor ..
Öğretmenim ..
Akrep im
Başka merak ettiğiniz ?
Dip not : Bu arada etiketlerken isimden önce @ koymalısınız .. :)
4 yaşına yaklaşan dünyalar tatlısı oğlum var , bu yıl oyun grubuna gidiyor ..
Öğretmenim ..
Akrep im
Başka merak ettiğiniz ?
Dip not : Bu arada etiketlerken isimden önce @ koymalısınız .. :)