- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #11.421
bende iş ten açtım canım yüklü alımdan kasıt nedir acaba bilgin varmı..Mesela tek seferde ne kadarlık alımdır ki buBen isbankasindan vadesiz altin hesabi actim. Hesap isletim ücreti yok diyor. Cok yüklü miktarlarda alım satım yapilmadigi takdirde ödenmiyormuş.
Senin benim alacağımız miktarlar değilmiş cnm. Mesela günlük 10bin, 20bin TLlik alimlarmış. Ama bu hesaba başkası altin ha vale ederse yada biz bu hesaptan altın havale edersek o zmn hesap isletim ücreti alınıyormuş. Yani ticari amaclı kullanım vs durumu olmamalı dedi, banka calişanı.bende iş ten açtım canım yüklü alımdan kasıt nedir acaba bilgin varmı..Mesela tek seferde ne kadarlık alımdır ki bu
canım benim şimdi 8 bin var hesapta ve bu hesabın üzerine birikime devam ediyorum..ben al sat yapıcam burdan düştüğü zaman alıp yükseldiği zaman bozarak kar sağlamayı düşünüyorum..Yani şöyyle diyim çıktığında 10 bin tl lik bozucam mesela..bunun için sormuştum..Bankayla görüşürüm olmazsa.. Kar yapalım derken faka basmayımdaSenin benim alacağımız miktarlar değilmiş cnm. Mesela günlük 10bin, 20bin TLlik alimlarmış. Ama bu hesaba başkası altin ha vale ederse yada biz bu hesaptan altın havale edersek o zmn hesap isletim ücreti alınıyormuş. Yani ticari amaclı kullanım vs durumu olmamalı dedi, banka calişanı.
Aynen canım görüşemiyoruzmerhaba arkadaşlar....
canım sebepsiz sıkkın, neden bilmiyorum... oysaki bu hafta da 1.1 kg vermişim... :)
spora başlamayı düşünüyorum, haftada iki, üç akşam, eşimle program ayarlaması yapmamız lazım, çocukların, eşimin , benim programlarımızın çakışmaması için...
yazlık işi de ciddiye bindi, bugün ustalarla görüşülüyor, sanırım prefabrikten vazgeçtik, betonarme olacak.... olmuşken uzun ömürlü bir şey olsun dendi, aşağı yukarı fiyatları da aynıymış, maliyetleri yani... bilmiyorum, bakalım...
eylül sena, bir yudum mutluluk,sizler de benim gibi kayıplardasınız bu aralar, görüşemiyoruz... :)
A
Aynen canım görüşemiyoruz..Bende bu ara diyetteyim 3 kilo verdim bir ayda :) zaten 3 kilo fazlam vardı ama iki kilo daha vercem başlamışken kışın alınıyor bi şekilde... Hayırlı olsun yazlığınızda inşallah..Güle güle günlerde tatil yapınn
A
Aynen canım görüşemiyoruz..Bende bu ara diyetteyim 3 kilo verdim bir ayda :) zaten 3 kilo fazlam vardı ama iki kilo daha vercem başlamışken kışın alınıyor bi şekilde... Hayırlı olsun yazlığınızda inşallah..Güle güle günlerde tatil yapınn
Eşim karataya başladı ama onun çok kilo sıkıntısı var.. 98 den 90a düştü bir ayda ..o iki öğün besleniyor..ben daha esnek yapıyorum karatayı..sabah 2 yumurta sınırısız yeşillik penir zeytin bi çay bardağı kuruyemiş.. akşama kadar ceviz ve yumurta tok tutyor..ben sabah ve akşam birer dilim ekmek kullanıyorum ama..Akşam evde ne pişiosa onlardan yeniyor..ekmek makarna pirinç pilavı (bulgur hafta bir) kesinlikle yasak..facede bir sayfa var inanılmaz derecede kilo verenler var özelden adını yazayım istersen..Zayıflarken yaptıkların neler ? :)
Bencede konuş sen cnm karambole gelmeyelim :)Dedigim gibi ben bankadaki kızın bana söylediği kadarına vakıfım sadececanım benim şimdi 8 bin var hesapta ve bu hesabın üzerine birikime devam ediyorum..ben al sat yapıcam burdan düştüğü zaman alıp yükseldiği zaman bozarak kar sağlamayı düşünüyorum..Yani şöyyle diyim çıktığında 10 bin tl lik bozucam mesela..bunun için sormuştum..Bankayla görüşürüm olmazsa.. Kar yapalım derken faka basmayımda
Bana da söyler misin abla sayfanın isminiEşim karataya başladı ama onun çok kilo sıkıntısı var.. 98 den 90a düştü bir ayda ..o iki öğün besleniyor..ben daha esnek yapıyorum karatayı..sabah 2 yumurta sınırısız yeşillik penir zeytin bi çay bardağı kuruyemiş.. akşama kadar ceviz ve yumurta tok tutyor..ben sabah ve akşam birer dilim ekmek kullanıyorum ama..Akşam evde ne pişiosa onlardan yeniyor..ekmek makarna pirinç pilavı (bulgur hafta bir) kesinlikle yasak..facede bir sayfa var inanılmaz derecede kilo verenler var özelden adını yazayım istersen..
@meyraa hayırlı olsun
Ahşap/ağaç ev niçin düşünmüyorsunuzu ?
Daha önce sormuştum ama yazdıysanız gözümden kaçmış , pedagogun önerdiği film isimleri neler ?
Bir de nelere dikkat ederek zayıflıyorsunuz ?
Cevizi akşamdan suya koyup suyunu içiyordunuz. Başka ne gibi şeyler yapıyorsunuz ?
Toplamda ne kadar sürede kaç kilo verdiniz ?
Allah hayırlara çıkarsın insallah.merhaba arkadaşlar....
canım sebepsiz sıkkın, neden bilmiyorum... oysaki bu hafta da 1.1 kg vermişim... :)
spora başlamayı düşünüyorum, haftada iki, üç akşam, eşimle program ayarlaması yapmamız lazım, çocukların, eşimin , benim programlarımızın çakışmaması için...
yazlık işi de ciddiye bindi, bugün ustalarla görüşülüyor, sanırım prefabrikten vazgeçtik, betonarme olacak.... olmuşken uzun ömürlü bir şey olsun dendi, aşağı yukarı fiyatları da aynıymış, maliyetleri yani... bilmiyorum, bakalım...
eylül sena, bir yudum mutluluk,sizler de benim gibi kayıplardasınız bu aralar, görüşemiyoruz... :)
Allah hayırlara çıkarsın insallah.
Benimde bi 5-6 kg fazlam var. Diyet yapicam deyip vazgecmistim. Ama bugun tartıya baktim hic birsey yapmadan -600 gr gitmis. Artik yediklerime dikkat etmem lazim.
@meyraa yazlığınız hayırlı olsun. Allah iyi günlerde oturmanızı nasip etsin. Fikrinizden vazgeçmeyin.
Bol harcamalı bir gün geçirdim.
10 TL kuaförde kaş icin verdim.
Bimden tanesi 6 TLye 3 tane atlet aldim.
O kadar penti muhabbetinin üstüne bugün pentiye gittim ve tam 240 TL harcadim. Tayt, spor sütyeni, sweatshirt falan aldım. Cok ihtiyacim yoktu. Zaten sadece evde giymek icin aldim.
Ama bu modelleri sene basından beri istiyordum. Bu yüzden kıydıme paraya. Pişman değilim
Amin cnm, cok tesekkur ederimsempatik_kiz aldıkların hayırlı olsun mutlu günlerin de kullanmak nasip olsun. Hepsi ihtiyaç mış Parayı hep biriktirmeyelim birazda kendimiz için harcayalım, allah pişman etmesin canım
Sempatiğim selam :)Bol harcamalı bir gün geçirdim.
10 TL kuaförde kaş icin verdim.
Bimden tanesi 6 TLye 3 tane atlet aldim.
O kadar penti muhabbetinin üstüne bugün pentiye gittim ve tam 240 TL harcadim. Tayt, spor sütyeni, sweatshirt falan aldım. Cok ihtiyacim yoktu. Zaten sadece evde giymek icin aldim.
Ama bu modelleri sene basından beri istiyordum. Bu yüzden kıydım paraya. Pişman değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?