• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Günaydın hanımlar..bende biriktirip biriktirip söyleyen,söyleyince de hayır diyemeyen biriyim. Şu an sıfırladım artık birikim namına bırakmadım bişey.
Yeniden başlıyorum ve bu kez çok kararlıyım gizli olacak. Gizli paranın bereketi olmadığını düşünürdüm ama maalesef böylede olmuyo. Ben kendimi bazı şeylerden mahrum bırakmış oluyorum sadece

Heveseniz varsa bilezik alıp takın kolunuza..
Kimisi dışarı çıkarken onun üstüne tozluk takıyor gözükmesin diye
Ben sevdiğim için takıyorum , bileziği kolumun yukarısına gittiği yere kadar itiyorum , üstünde de badim olmuş oluyor gözükmüyor ..
Hem hevesimi alıyorum hem de evde bırakmaktan daha güvenli
Ya hevesim var ama takmak icin degil. İlla ki bi kenarda bi tane bile olsa dursun moduna girdim.
Yaşim gereği erken zaten bilezik. Ama bir tane bari alayim

Günaydın hanımlar..bende biriktirip biriktirip söyleyen,söyleyince de hayır diyemeyen biriyim. Şu an sıfırladım artık birikim namına bırakmadım bişey.
Yeniden başlıyorum ve bu kez çok kararlıyım gizli olacak. Gizli paranın bereketi olmadığını düşünürdüm ama maalesef böylede olmuyo. Ben kendimi bazı şeylerden mahrum bırakmış oluyorum sadece
Sonucta bir art niyet icin gizli birikim yapmıyorsun ki cnm. Bu yüzden bereketsizlik olur diye düsünme o para bizim ićin bir dayanak. Simdiden bereketli olsun

Kızlar bugün hediyeler vs derken 100 TL ye yakin para harcadım. Pazara gittim ama cok pahaliydi diye bir sey almadan geri döndüm, aksam üstü ucuzlar dedim ama ucuzlamamis. Pazar alisverisinide annem gelirken yapti o fiyatlar neydi oyle
Salatalik 5 TL
Patlican 5 TL
Kabak 6 TL
Domates 4-5 TL
Biber 6 TLden basliyordu. Burda 10 gun once firtina ne kadar sera varsı hepsini vurdu. 2 haftadir. Pazar fiyatlari dudak ucuklatiyor

Ya hevesim var ama takmak icin degil. İlla ki bi kenarda bi tane bile olsa dursun moduna girdim.
Yaşim gereği erken zaten bilezik. Ama bir tane bari alayim

Sonucta bir art niyet icin gizli birikim yapmıyorsun ki cnm. Bu yüzden bereketsizlik olur diye düsünme o para bizim ićin bir dayanak. Simdiden bereketli olsun

Kaç yaşındasın ?

Bu arada yaşın pek önemi yok bence , sevdikten istedikten sonra ..
Ben ilkokuldayken altın bir yüzük almıştım , evlenene kadar istediğim zamanlarda takardım evlendikten sonra her gün takıyorum ..
O zamanlar orta parmağıma oluyordu , büyüdükçe yüzük parmağıma ;)

Kaç yaşındasın ?

Bu arada yaşın pek önemi yok bence , sevdikten istedikten sonra ..
Ben ilkokuldayken altın bir yüzük almıştım , evlenene kadar istediğim zamanlarda takardım evlendikten sonra her gün takıyorum ..
O zamanlar orta parmağıma oluyordu , büyüdükçe yüzük parmağıma :KK66:
25 yaşındayım, altın bilezikleri 30lu yaşlarda takılabilecek takılar olarak düşünüyorum. :oops:

Ben isbankasindan vadesiz altin hesabi actim. Hesap isletim ücreti yok diyor. Cok yüklü miktarlarda alım satım yapilmadigi takdirde ödenmiyormuş.
şuan için sıkışkın durumumda en azından bir gramla falan başlasam. Bir arkadaş insan para biriktirme alışkanlığı yapınca duramıyorsun demişti öyle oluyor.Güzel şeyler öğreniyorum ne ucuz ne tasarruflu ne uygun ne yapmak gerek forum güzel

şuan için sıkışkın durumumda en azından bir gramla falan başlasam. Bir arkadaş insan para biriktirme alışkanlığı yapınca duramıyorsun demişti öyle oluyor.Güzel şeyler öğreniyorum ne ucuz ne tasarruflu ne uygun ne yapmak gerek forum güzel
Gercekten oyle bende sizin düsündügünüz gibi 1 gramla başladım. Suan 6 gram oldu bile. Keske daha önce baslasaydim, diyorum kendimi. Hatta fiziki olarak birikince insan dahada gaza geliyor :)

Gercekten oyle bende sizin düsündügünüz gibi 1 gramla başladım. Suan 6 gram oldu bile. Keske daha önce baslasaydim, diyorum kendimi. Hatta fiziki olarak birikince insan dahada gaza geliyor :)
aynen canım kredi kartıma çok borçlandım o beni bir kaç ay toparlatamaz yoksa yapmak istiyorum başlıcam

Back