Bu arada tecrübeli annelere bir sorum olacak :
Oğlumu almaya gittiğim zamanlar öğretmeninin yüksek sesini duyuyorum genelde .. Bu beni çok rahatsız ediyor
2. si hastalandığında haber veriyorum , bir kaç gün geçiyor hiç sormuyor nasıl diye! mesela ben tanımadığım birinden bahsedilse bile sonrasında sorarım nasıl oldu diye - ki bu öğrencisi - hiç mi merak etmiyor , ben mi büyütüyorum acaba.. Yani sormaması normal mi ?
3. bu kelimeyi kullanmak istemiyorum ama ne yazık ki sınıfında kaba saba çocuklar var.. Oğlum geçenlerde evde yemek yerken pilavı avuçlayıp yedi , ekmeği parçalar gibi ısırdı , nerde gördüğünü sorduğumda sınıf arkadaşının ismini verdi , ondan görmüş ve maalesef arada yapıyor , bir de oğlumu iten özellikle bir çocuk varmış , oğlum sırf bu yüzden " .. Beni itiyor o yüzden okula gitmek istemiyorum" demişti , öğretmeniyle bu konuyu defalarca konuştum , bu şekilde kendini savunmayı öğrenecek diyor.. Ama savunmayı öğrenebilmesi için öncesinde rehber olup yol yordam göstermesi gerekmez mi ?
Acaba 2. Dönem farklı bir okula mı göndersem diye düşünmeye başladım ..
psikolojisi için kötü olur mu diye tedirginim .. Tek düşüncem Bu ..
Kendim başladığım hiçbirşeyi yarım bırakmayı sevmem , o yüzden bir yandan devam etsin diyorum, bir yandan da kararsızım ..
Çevremde hiç böyle okulu / kreşe / oyun grubuna giden çocuk olmadığı için karşılaştırma da yapamıyorum ..
Sizce ben mi büyütüyorum ?