birikim yapabilmenin yolları

ben bunu ihtiyacım olmayan hiç bir şeye bakmayarak çözdüm canım. neye ihtiyacım varsa ama nette, ama avm'de girip sadece ona bakıyorum. ne dolap yığılıyor, ne de sonradan pişmanlık yaşıyorum.

Almadım canım daha doğrusu alamadım da yani.
4gün önce kk limitimi düşürmek için müşteri hizmetlerini aramıştım, limitimi düşürmüşler
Ha nerdeyse eksi hesaba girecektim de girmeden çıktım.
Ama ne istediğim gibi uzun da bulamadim kaç haftadır.
Üç kez giydim çıkardım kibarca terkettim mağazayı küfretmedilerse iyidir

ben bunu ihtiyacım olmayan hiç bir şeye bakmayarak çözdüm canım. neye ihtiyacım varsa ama nette, ama avm'de girip sadece ona bakıyorum. ne dolap yığılıyor, ne de sonradan pişmanlık yaşıyorum.
Güzel çözüm bulmuşsun gerçekten
Uzun zamandır almadığım için o pişmanlığı yaşamıyorum
Bende çok yaşadım hatta dolapta koyacak yer kalmadı birazını dağıttım ayakkabi bile verdim düşün

Bugün bütün gün dışarıdaydım. Zorakilikten bi avm ye girip eşofman aldım. Yarın gidip iadesini yapacağım. Bundan sonra artık çantama yedek kıyafet atıp da çıkacağım dışarı.

ben şöyle yapıyorum. her mevsim başlangıcında dolabımı döküyorum, yıprananları veya artık hiç giymediklerimi elden çıkarıyorum. sonra o mevsimin ihtiyaç listesini çıkarıyorum ve mevsim boyunca sadece onların indirimlerini takip ediyorum. param da cebime kalıyor

Çok güzelmiş hehe
Bende bir liste yapayım neye ihtiyacım var, tek tek alayım

Bende öyleyim. Mesela bende bi sene mesela kazak ihtiyacım mı var. O sene onu toparlıyorum. Yazlık tişört ihtiyacım varsa bir sene onu. Pantolonda ve ayakkabı da maalesef onu yapamıyorum bu ikisini çok çabuk parçalarım çünkü

Evet yokluğun hissedildi canım...gözüm illaki arıyor seni buraya girdiğimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…