• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

çok teşekkür ederim canım
bende gecen yıl rizede yedim
sütlü tatlıya bayılırım şerbetli tatlı sevmem
bu ikisinin arasında bişey bayıldım
daha yeni aklıma geldi kolay bişeye benziyo tarifine bakayım da yapayım diye
tesadüfen yazmışsın, çok sevindim :)
aslen karadenizli misin

rica ederim canım... :)
evet Trabzon luyum.... :)

dün 500 dolar almıştım bugün 10 lira kardayım
ayrıca temmuzdan beri her ay 1 gram altın alıyorum bazı aylar 2 gram aldım, acaba zarar eder mıyım dıyordum, bugün bi hesapladım ortalama 126dan almışım.. bugun sabah baktım tanesinden 10 lira kazanmışım.. doğru yolda olduğumu farkettim.. ama satmayacam yıllar sonra bakıp sevicem gramlarımı :anne:

teşekkür ederim canım da, hep yanlış bilinir, laz, artvin ve rize nin yukarı kesimleri... :) gerisi karadenizli ama laz değil... ben de Trabzonluyum, laz değilim... :)

ama sen yine de sev beni....:oops:
Karadeniz'i de karadenizliyi de severim :)
Biz karadenizli herkese Laz diyoruz bilmiyoruz ki :) hele bi de şivesi varsa oyyyy tadından yenmez

Bu sabah gunun ilk saatlerinde altının gramı 139 a dolar 3.30 a Euro 3.60 a dayanmıştı... Trump'ın ılımlı konuşmasından dolayı biraz gerileme yaşansa da hala yüksek

son bir haftadır, ekmek, pilav, makarna tamamen kestim... abur cuburu bıraktım... çayımda şeker kullanmıyorum zaten uzun zamandır... her akşam bir bardak suya bi ceviz parçalayıp koydum, sabah aç karnına suyunu içip, cevizini yedim...
onun dışında sağlıklı beslenmeye çalıştım,,,etimi,sütümü,salatamı, yumurtamı eksik etmedim...arada çok küçük tatlı ve börek kaçamaklarım da olmadı değil... :)
Süper

dün 500 dolar almıştım bugün 10 lira kardayım
ayrıca temmuzdan beri her ay 1 gram altın alıyorum bazı aylar 2 gram aldım, acaba zarar eder mıyım dıyordum, bugün bi hesapladım ortalama 126dan almışım.. bugun sabah baktım tanesinden 10 lira kazanmışım.. doğru yolda olduğumu farkettim.. ama satmayacam yıllar sonra bakıp sevicem gramlarımı :anne:
:halay:

günaydın kızlar,
ben dün harcamalarımı kalem kalem yazdım. 1920 lira çıktı geriye 1000 lira kalıyo ne kadarını birikim yapıcam kestiremiyorum.
ayrıca dün internet faturası77.50
iş arkadaşıma takı 65
bilet+market için 25 lira harcadım.
bugün arkadaşın evine gidicez tatlı alınır muhtemelen 20 lira oraya gider.
maaş elime geçmeden harcamalar başladı:63:

Merhaba kızlar, bugün bol harcamalımı bir gün geçirdim :mad:
154 TL ev vergisi
102 TL internet faturasi
33 TL annemin cep faturası
33 TL cep faturam
55 TL elektrik faturası
25 TL su faturası
60 TL lazer epilasyon
30 TL anneme yelek
5 TL teyzemin otobus parasi
102 lira cokmus internet. taahüt yoksa daha uygun kampanyalar var canim

Kızlarrr.... Abd de başkanlık seçiminden sonra halk sokağa dökülmüş durumda. Dolar 3.25 olmuş. Daha da artar mı sizce.

Olsun dikkatli harcamakda onemli.
Ilk sayfadaki kumbaranin aynisi bendekide. Dolmasi zaman alcak ama olsun bu sefer tam dolmadan acmicam :süslü:
Olsun dikkatli harcamakda onemli.
Ilk sayfadaki kumbaranin aynisi bendekide. Dolmasi zaman alcak ama olsun bu sefer tam dolmadan acmicam :süslü:
Aslında en mantiklisi dolmasını beklemek. En son kumbarayı açtığımda annem kızdı. Bu kumbarayada para veriyorsun yazık değilmi parana dolmadan açıp bir daha alıyorsun dedi. yenisinin dolması 2 sene sürer çünkü çok büyük

Back