birikim yapabilmenin yolları

bi fotoğrafını atabilir misiniz kizlar?

Canım bu buyuk olan... Rahat bi 2-2.5 litrelik vardır. Büyük olanlar bunlar. Ben bunu 4 tl ye aldım. Bundan biraz daha enlicesini 5 tl ye buldum ama almadım daha. Çoğu yerde 5 tl bu büyükler. Birde...

Bu en kuçukleri 330 ml kutu kola boyutu kadar. 2.5 tl bu. Ama sempatik kızın ilk mesajda tuklediği şu galatasaraylı kumbaranın boyutundan rahat bulunur onlar 1.5 tl ye satılıyor o da 1 litre gibi bişey. Boyut olarak rahat anlaşılsın diye litre terimi kullandım

cok guzelmis teşekkür ederim aydinlattin beni. biz 1.5litrelik pet sisesini kullaniyoruz simdilik. hic aklima kumbara almak gelmemişti

cok guzelmis teşekkür ederim aydinlattin beni. biz 1.5litrelik pet sisesini kullaniyoruz simdilik. hic aklima kumbara almak gelmemişti
Ona para harcamak istemezsen pet şişe gibi şeyler kullanılabilir.. Kavanoz kullanan var :) yani kumbara almak o kadar da mühim değil. Ama dersen ki ben duramam tırtıklarım. O senin bileceğin iş. :)

Ona para harcamak istemezsen pet şişe gibi şeyler kullanılabilir.. Kavanoz kullanan var :) yani kumbara almak o kadar da mühim değil. Ama dersen ki ben duramam tırtıklarım. O senin bileceğin iş. :)
yok canim tirtiklamadik henüz. ama estetik durmuyor tabi sizlerinki kadar.

dünde baya para harcamalı kapattım.
aileye hediye aldım 80 lira tuttu 10 liraya da tatlı aldım arkadaşa
bugün anneme hediye helva süt peynir alcam ona feda olsn be

Günaydın kızlar,
Bugün yine 2 sınavım var okulda olucam. Ama harcamasız dönerim muhtemelen. Çünkü sınavlarım peş peşe. Yemek yer öyle çıkarım evden. Dönüştede geç olmazsa annemle pazara uğrarız. Dolap tam takır.

Günü 0 harcamayla kapadım.
Okuldan geç çıkınca annem pazara tek gitti. Bu hafta pazar uygunmuş.
Toplam 45 TL harcamış
Patates 2 kg
Soğan 2 kg
Taze fasulye 1 kg
Domates 3 kg
Salatalik 1kg
Karnibahar
Brokoli
Marul
Maydanoz
Semizotu
Ispanak 1kg
Havuc 1kg
Avakado 2 tane
Nar 1 kg
Kuru nane
Pul biber
Ceviz almış.

Dolabı falan silmeden direk doldurdum, dolaba. Yarın sınavdan sonra market alışverişi yapıcam. Market eksiklerinide alınca. Dolabı temizler yerleştiririm. Yeşillikler yıkanıp kurutulacak vs derken nerden baksan 2-3 saatimi alır yarın ki mutfak temizliği.

merhaba hanımlar
burayı ve diğer topikleri sürekli okuyorum ama yazamıyorum bir türlü.
ben yazmayalı çok şey oldu. aklıma gelenleri yazayım hemen.
abd'de seçimler olduğu için sabah altın fırlamıştı hatırlarsanız. o an bozdurdum ve 100 lira kardayım.

daha önce şirkette her ay bir miktar kesinti yapılıp bizim adımıza birikim yapıyorlar demiştim. tüm birikimimizi çektik, 8000 liramız oldu. eşimin ve benim toplam birikimimiz. eşimle yarıya böldük bu parayı. ben altında değerlendirecem, o da borsada.

4-5 kiloya yakın patlıcan közledim, doğrayıp buzluğa attım. hafta başında annem bizdeydi, 2 şişe yaprak sarmış, buzluğa atmış sağolsun.

buzluktan sarımsaklı köfte çıkardım, birazdan pişirecem. sebze çorbası ve bezelye yaptım. bunlara da buzluktan et suyu çıkardım. bizim buzluk dolu malum. biraz rahatlatmam lazım artık.

eşim su doldurmaya gitti. 150 litre suyla geri dönecek.

bu aralar siyah çayı bıraktık, nane kekik ve dağ çayı karışımı içiyoruz.
evde 2 tane limon kaldı, buzluktan daha önce buz küplerinde dondurduğumuz limonlardan çıkardım.
bu hafta sadece 2 kere işte kahvaltı yaptım. 3 gün evden götürdüm.

belki bu ay tayinim çıkabilir. hem korkuyorum hem seviniyorum.

Bugün çarşıda bir mont beğendim yeminle içim gitti, giyip giyip çıkardım.
Aslında uzun kalın şişme monta ihtiyacım var ama bugün beğendiğim kısa kalın şişme idi
Aylardır bişey almıyorum ama dayanamıcam artık her ay bir isteğimi alayım ya
Siz nasıl yapıyosunuz isteklerinizi?
Keşke alsamıydım?

Bence alma cnm. Şimdi bunu çok beğendigin icin alacaksin. Sonra zaten uzunada ihtiyacim var deyip bir daha alacaksin. Üstelik bahanende hazır ihtiyaç...

Bende bugün arkadaşlarımla indirim var diye gratise gittim sadece bir kac parca bir sey alip cikacaktim. Ama indirim var diye o kadar kalabaliktiki nerden baksan 60 kisi vardi.Raflar bomboş. Bir anda nasil gaza geldim anlamadim tabi benim bir kaç parça birsey dedigim seyler bir servete mal olacak kadar olmuş. Sadece şampuan ve el kremi almak icin gitmistim. Sepete neler neler atmışım. Sonra bir anda dank etti ne yapiyorsun kendine gel dedim ve elimdeki sepeti birakip arkama bile bakmadan ciktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…