- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #10.941
senin kumbara pet sise degil miydi?Aslında en mantiklisi dolmasını beklemek. En son kumbarayı açtığımda annem kızdı. Bu kumbarayada para veriyorsun yazık değilmi parana dolmadan açıp bir daha alıyorsun dedi. yenisinin dolması 2 sene sürer çünkü çok büyük
Yok cnm degil. ilk sayfada ekli bnm kumbaralar. Yeni kumbaramda 5litrelik su şişesi büyüklüğunde açılmayan teneke kumbarasenin kumbara pet sise degil miydi?
nereden ne kadara aldin canimYok cnm degil. ilk sayfada ekli bnm kumbaralar. Yeni kumbaramda 5litrelik su şişesi büyüklüğunde açılmayan teneke kumbara
Ankaraya gittigimde bi toptancidan almistim 10 TLyenereden ne kadara aldin canim
bi fotoğrafını atabilir misiniz kizlar?Bir milyoncu diye tabir ettiğimiz avm lerde oluyo genelde canım. Yani en azından ben istanbulda çok rahat buluyorum onlardan.Sexingthecherry
Ankaraya gittigimde bi toptancidan almistim 10 TLye
bi fotoğrafını atabilir misiniz kizlar?
cok guzelmis teşekkür ederim aydinlattin beni. biz 1.5litrelik pet sisesini kullaniyoruz simdilik. hic aklima kumbara almak gelmemiştiEki Görüntüle 1910007
Canım bu buyuk olan... Rahat bi 2-2.5 litrelik vardır. Büyük olanlar bunlar. Ben bunu 4 tl ye aldım. Bundan biraz daha enlicesini 5 tl ye buldum ama almadım daha. Çoğu yerde 5 tl bu büyükler. Birde...
Eki Görüntüle 1910010
Bu en kuçukleri 330 ml kutu kola boyutu kadar. 2.5 tl bu. Ama sempatik kızın ilk mesajda tuklediği şu galatasaraylı kumbaranın boyutundan rahat bulunur onlar 1.5 tl ye satılıyor o da 1 litre gibi bişey. Boyut olarak rahat anlaşılsın diye litre terimi kullandım
Ona para harcamak istemezsen pet şişe gibi şeyler kullanılabilir.. Kavanoz kullanan var :) yani kumbara almak o kadar da mühim değil. Ama dersen ki ben duramam tırtıklarım. O senin bileceğin iş. :)cok guzelmis teşekkür ederim aydinlattin beni. biz 1.5litrelik pet sisesini kullaniyoruz simdilik. hic aklima kumbara almak gelmemişti
yok canim tirtiklamadik henüz. ama estetik durmuyor tabi sizlerinki kadar.Ona para harcamak istemezsen pet şişe gibi şeyler kullanılabilir.. Kavanoz kullanan var :) yani kumbara almak o kadar da mühim değil. Ama dersen ki ben duramam tırtıklarım. O senin bileceğin iş. :)
Ona para harcamak istemezsen pet şişe gibi şeyler kullanılabilir.. Kavanoz kullanan var :) yani kumbara almak o kadar da mühim değil. Ama dersen ki ben duramam tırtıklarım. O senin bileceğin iş. :)
Bence alma cnm. Şimdi bunu çok beğendigin icin alacaksin. Sonra zaten uzunada ihtiyacim var deyip bir daha alacaksin. Üstelik bahanende hazır ihtiyaç...Bugün çarşıda bir mont beğendim yeminle içim gitti, giyip giyip çıkardım.
Aslında uzun kalın şişme monta ihtiyacım var ama bugün beğendiğim kısa kalın şişme idi
Aylardır bişey almıyorum ama dayanamıcam artık her ay bir isteğimi alayım ya
Siz nasıl yapıyosunuz isteklerinizi?
Keşke alsamıydım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?