- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #10.921
çok teşekkür ederim canım
bende gecen yıl rizede yedim
sütlü tatlıya bayılırım şerbetli tatlı sevmem
bu ikisinin arasında bişey bayıldım
daha yeni aklıma geldi kolay bişeye benziyo tarifine bakayım da yapayım diye
tesadüfen yazmışsın, çok sevindim :)
aslen karadenizli misin
çok severim lazlarırica ederim canım... :)
evet Trabzon luyum.... :)
çok severim lazları
Karadeniz'i de karadenizliyi de severim :)teşekkür ederim canım da, hep yanlış bilinir, laz, artvin ve rize nin yukarı kesimleri... :) gerisi karadenizli ama laz değil... ben de Trabzonluyum, laz değilim... :)
ama sen yine de sev beni....
Süperson bir haftadır, ekmek, pilav, makarna tamamen kestim... abur cuburu bıraktım... çayımda şeker kullanmıyorum zaten uzun zamandır... her akşam bir bardak suya bi ceviz parçalayıp koydum, sabah aç karnına suyunu içip, cevizini yedim...
onun dışında sağlıklı beslenmeye çalıştım,,,etimi,sütümü,salatamı, yumurtamı eksik etmedim...arada çok küçük tatlı ve börek kaçamaklarım da olmadı değil... :)
dün 500 dolar almıştım bugün 10 lira kardayım
ayrıca temmuzdan beri her ay 1 gram altın alıyorum bazı aylar 2 gram aldım, acaba zarar eder mıyım dıyordum, bugün bi hesapladım ortalama 126dan almışım.. bugun sabah baktım tanesinden 10 lira kazanmışım.. doğru yolda olduğumu farkettim.. ama satmayacam yıllar sonra bakıp sevicem gramlarımı
102 lira cokmus internet. taahüt yoksa daha uygun kampanyalar var canimMerhaba kızlar, bugün bol harcamalımı bir gün geçirdim
154 TL ev vergisi
102 TL internet faturasi
33 TL annemin cep faturası
33 TL cep faturam
55 TL elektrik faturası
25 TL su faturası
60 TL lazer epilasyon
30 TL anneme yelek
5 TL teyzemin otobus parasi
bir kac hafta sonra sakinlesecegini saniyorum benKızlarrr.... Abd de başkanlık seçiminden sonra halk sokağa dökülmüş durumda. Dolar 3.25 olmuş. Daha da artar mı sizce.
Taahhüt bitmisti cnm indirimli bir tarifeye geçebilmek icin bekledim. Artik eskisi gibi 60 TL ödeyecegim102 lira cokmus internet. taahüt yoksa daha uygun kampanyalar var canim
Ben son bir aydır kumbaraya hicbir sey atamıyorum. Ama çok idareli harcıyorumBugun kumbisime 13 tl.attim
Ekmek disinda harcama yapmadim.Yarinda boyle olsa keske ..
Olsun dikkatli harcamakda onemli.Ben son bir aydır kumbaraya hicbir sey atamıyorum. Ama çok idareli harcıyorum
aynen biz de atamadik bu ay neredeyse hic. ama anca yetiyor artmadi hic.Ben son bir aydır kumbaraya hicbir sey atamıyorum. Ama çok idareli harcıyorum
Olsun dikkatli harcamakda onemli.
Ilk sayfadaki kumbaranin aynisi bendekide. Dolmasi zaman alcak ama olsun bu sefer tam dolmadan acmicam
Aslında en mantiklisi dolmasını beklemek. En son kumbarayı açtığımda annem kızdı. Bu kumbarayada para veriyorsun yazık değilmi parana dolmadan açıp bir daha alıyorsun dedi. yenisinin dolması 2 sene sürer çünkü çok büyükOlsun dikkatli harcamakda onemli.
Ilk sayfadaki kumbaranin aynisi bendekide. Dolmasi zaman alcak ama olsun bu sefer tam dolmadan acmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?