• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

eylul sena eylul sena aleyküm selam canım :)

Herkese bol bereketli bir gün diliyorum.

Günü 105 TL harcamayla açtım. Ustalar çatı için izolasyona başladı. 105 TLlik malzemeyi bugün almışlar. İşçilik diğer masraflar falan derken 1000 TL kenara ayırdım.
Annem aşure için bir kaç parça bir şeyler almıştı zaten.
Kalan alışverişide bugün yapar sanırım. Ne kadar harcar bilmiyorum.
Onun haricinde bir miktar parada bankaya atıcam akşam.
Kenarda 1500 isveç kronum vardı. Hediye olarak vermişlerdi. Hesapladım 500 küsür yapıyor onuda yarın ziraat bankasında bozdurup hesap açıp oraya atıcam.

Bugün 10 müslüman kardeşine selam veren tüm müslümanlara selam vermiş gibi sayılir tüm kardeslerime Selâmün aleyküm.
2764_fe0f.png
bugün eviniz için alışveriş yapın arkadaşlar..hatta yardım edebileceğiniz birileri varsa etrafınızda onlara da alın...Evlerimiz bereketlensin inşallah
Aleyna ve aleyküm selam canım :)

Günaydınnnnn
bugünü en az harcamayla kapatırım umarım
6 kasımda bir tiyatro varmış burda
bugün gidip bilet fiyatlarını öğrenicem
eğer uygunsa annem ve kendim için 2 bilet alıcam
tiyatro sezonu açıldı :KK9: bende çok severim tiyaroyu..kızımı da çocuk tiyatrolarına götürürüm hep..Benim için ayrı bir hava ayrı bir kültür tiyatro:KK36:

günaydın kızlar pek boş kalmış buralar..paracıkları mı yiyorsunuz gene.. :) ben dün epey para harcadım..300 tl gitti hastaneye.. biraz öncede sert bişey yerken kanal tedavili dişim gitti..geçen yıl yaptırmıştım 250 tl.ye bilsem yaptırmazdım.. çekilecek mecbur.. :( biyerden kısıoz biyerden çıkıyor..hayır olsun bakalım.. :)

eylul sena eylul sena ah cnm ya geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Ben dahil hepimiz tr_lelli tr_lelli 'nin topiğinde takılıyoruz. Sohbet muhabbet gırla gidiyor :KK48:

Bende dün 30 TL harcadım. Bugün dersim yok, evdende çıkmayı düşünmüyorum. Para harcamam muhtemelen
tm canım bakarım oraya :)

günaydın kızlar pek boş kalmış buralar..paracıkları mı yiyorsunuz gene.. :) ben dün epey para harcadım..300 tl gitti hastaneye.. biraz öncede sert bişey yerken kanal tedavili dişim gitti..geçen yıl yaptırmıştım 250 tl.ye bilsem yaptırmazdım.. çekilecek mecbur.. :( biyerden kısıoz biyerden çıkıyor..hayır olsun bakalım.. :)
Ben pek birikim yapamıyorum bu aralar canım. O yüzden pek takılmıyorum buralarda... Merak etme harcama da yapmıyorum. :) geçmiş olsun bu arada :)

Offf kızlar ya ustadan yana şansım hiç gülmedi. Saat 7 de uyandım o saatden beri usta bekliyorum yeni geldi.
1 saat çalışıp gidecek,
bugün evin tadilatını yapıp boyayıp
yarında çatıda ki izolasyonu tamamlayacaktı.
boyayıda yarın yapacakmış.
şu memleketti en nefret ettiğim şey tadilat yaptırmak

Komşular desen yine öyle, Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Nmazlı abdestli insanlar, dillerinden dua eksik olmaz. Ama iş komşu hakkına gelince hiçbir şey umurlarında değil. Hepsini Allaha havale ettim artık. Allah yarına bırakırda, yanına bırakmaz.

1 aydır güneş enerjileri akıyor. Dün en sonunda patladım. Eee zaten az akıyormuş çok pahalıymış o yüzden yaptırmıyorlarmış. Enerjiyi yaptırmak yerine depoyu boşaltmışlar. Biz izolasyonu yaptırdıktan sonra yeniden dolduracaklarmış.

Resmen bıktım bundan sonra hiç para harcamadan deli gibi para biriktirip evi değiştiricem

Offf kızlar ya ustadan yana şansım hiç gülmedi. Saat 7 de uyandım o saatden beri usta bekliyorum yeni geldi.
1 saat çalışıp gidecek,

Nmazlı abdestli insanlar, dillerinden dua eksik olmaz. Ama iş komşu hakkına gelince hiçbir şey umurlarında değil. Hepsini Allaha havale ettim artık. Allah yarına bırakırda, yanına bırakmaz.

1 aydır güneş enerjileri akıyor. Dün en sonunda patladım. Eee zaten az akıyormuş çok pahalıymış o yüzden yaptırmıyorlarmış. Enerjiyi yaptırmak yerine depoyu boşaltmışlar. Biz izolasyonu yaptırdıktan sonra yeniden dolduracaklarmış.

Resmen bıktım bundan sonra hiç para harcamadan deli gibi para biriktirip evi değiştiricem
Canım bi laf vardır parayla imanın kimde olduğu belli değil diye... Bu tür örnekleri çok namazında niyazında olup paraya tapanlar.

1 saat çalışıp gidecek,

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

selam hanımlar :KK54: devam ettiğim spor salonundaki bayan hoca hamileymiş ve bir süre işine ara vermiş. salonun sahibi haftada 2-3 günü hocalık yapıp yapamayacağımı sordu. eşimle de konuştum bayanlara yönelikse olabilir, sen bilirsin dedi. 1000 TL vereceklermiş, ayrıca salondan da ücretsiz olarak faydalanacakmışım. hafta sonu düşünüp pazartesi olumlu olumsuz cevap vermem gerekiyor. ev peşinatı için para biriktirmeye karar vermişken iyi bir fırsat da karar vermek zor. :KK64::KK64:mesai bitimi olacak, hafta sonu da istersem cumartesileri. cumartesileri gelemem dedim, hafta içini düşüneyim dedim. hem çalıştırıp bir yandan da kendim yapabilirsem, bir taşla iki kuş olur. ama olmazsa haftanın 5 günü salonda olmam gerekir ki bunalırım ve çok yorulurum. amaaan bilemedim işte:confused:

1 saat çalışıp gidecek,

insanlarla uğraşmak çok zor, hele ustalar. daha hiç sözünün eri bir usta göremedim. allah kolaylık versin

selam hanımlar :KK54: devam ettiğim spor salonundaki bayan hoca hamileymiş ve bir süre işine ara vermiş. salonun sahibi haftada 2-3 günü hocalık yapıp yapamayacağımı sordu. eşimle de konuştum bayanlara yönelikse olabilir, sen bilirsin dedi. 1000 TL vereceklermiş, ayrıca salondan da ücretsiz olarak faydalanacakmışım. hafta sonu düşünüp pazartesi olumlu olumsuz cevap vermem gerekiyor. ev peşinatı için para biriktirmeye karar vermişken iyi bir fırsat da karar vermek zor. :KK64::KK64:mesai bitimi olacak, hafta sonu da istersem cumartesileri. cumartesileri gelemem dedim, hafta içini düşüneyim dedim. hem çalıştırıp bir yandan da kendim yapabilirsem, bir taşla iki kuş olur. ama olmazsa haftanın 5 günü salonda olmam gerekir ki bunalırım ve çok yorulurum. amaaan bilemedim işte:confused:
Tesadüf olmuş canım. Ama tabi yine sen bilirsin :)

Tesadüf olmuş canım. Ama tabi yine sen bilirsin :)
dediğim gibi hem çalışma, hem çalıştırma aynı anda becerebilirsem yorgunluğum da çok fazla olmaz, zamanı da değerlendirmiş olurum. diğer türlüsü imkansız. deneme süresi istemeyi düşünüyorum, becerebilirsem devam ederim.

Back