• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Merhaba. Okuyorum mesajlarınızı son zamanlarda yazayım dedim
Ben çalışmıyorum iki çocuğum var biri bir buçuk yaşında
Geçen aya kadar kenara attığım üç beş kuruşu bi şekilde harcadım hep
Ev ihtiyaçları için
Baktım olmuyor ellemiyorum artık.
300-500 arası sanırım attım kenara çarşı pazar paralarından saymadım daha:KK48:
Gram altın alayım diyorum sizce iyi fikir mi
Eşimin haberi yok süpriz olacak:KK53:

Ev ihtiyaçları için
altın düşmüş görünüyor. çok fazla almayı düşünmediğine göre, gerekirse yarım altın veya 24 ayar külçe altın al. bereketli olsun:nazar::nazar:

Düşünce almak daha mantıklı sanırım
Dolar nasıl olur peki
dolar şu an yüksek. altın düşüyor, daha da düşer mi bilmem. ben yüksek düşük demeden her ay 2 gr alıyorum. ama altın hesabımdan, fiziki değil. uzun vadeli düşündüğüm için alıyorum. sen de en az 1 yıl dokunmayacaksan alabilirsin canım

Ev ihtiyaçları için
Aramıza hoşgeldin cnm. Uzun vadeli düşünüyorsan altında kar edebilirsin. Dediğin gibi şuan düşüşte iyi takip etmen lazım. Ama şimdi alayım bir kaç aya bozarım diyorsan TLde kalman en mantıklısı

ben olsam evle ilgili özençleri varsa verirdim yaa. ne bileyim sen bunu en iyisi düşün, annen kırılmıştır bence.
Evle ilgili değil canım... İşte sizin adınıza öğrencilere burs vericem... Senin çeyizin için nevresimleri diktirticem... Hadi tamam çdyiz için veririm de... Öğrenciyi kendimde bulabilirim. :)

Ev ihtiyaçları için
Merhaba.. Hoşgeldiniz öncelikle. :) uzun bi sure dokunmayacaksanız eğer altın en iyi yatırım aracı... Yani o konuda fiyat artmış oldun düşmüş olsun fiyatına takılmayın derim... Ama nakitinizin hepsini de altın yapmayın derim kenarda yine bir kısmı nakit kalsın. Zorda kalırsanız bozdurmak zorunda kalmazsınız. :)

Evle ilgili değil canım... İşte sizin adınıza öğrencilere burs vericem... Senin çeyizin için nevresimleri diktirticem... Hadi tamam çdyiz için veririm de... Öğrenciyi kendimde bulabilirim. :)
anladım canım. hani senin adına paranı değerlendirmek istiyor. paranı tutmasını beceremeyen biri olsan annen haklı olur da, senin zaten maşallahın var. nevresim falan da diktirme hiç boş ver. belli markaların ne güzel nevresimleri var. liste yapar, limit koyar, yerin de müsaitse alır alır çeyizini biriktirirsin. hakkında hayırlısı olsun.

anladım canım. hani senin adına paranı değerlendirmek istiyor. paranı tutmasını beceremeyen biri olsan annen haklı olur da, senin zaten maşallahın var. nevresim falan da diktirme hiç boş ver. belli markaların ne güzel nevresimleri var. liste yapar, limit koyar, yerin de müsaitse alır alır çeyizini biriktirirsin. hakkında hayırlısı olsun.
Yani... Evdekilere de diyorum ilk iki ay kimse kimse maaşıma ve aldıklarına karışmasın diyorum. İş ortamı malum kıyafet ayakkabı filan alırım biraz. Sonrasında kalem kalem her harcama ve birikim ortaya çıkar :)

Yani... Evdekilere de diyorum ilk iki ay kimse kimse maaşıma ve aldıklarına karışmasın diyorum. İş ortamı malum kıyafet ayakkabı filan alırım biraz. Sonrasında kalem kalem her harcama ve birikim ortaya çıkar :)
aynen dediğin gibi olur. ilk iki ay iş kıyafetine epey para gider. ondan sonra o da düzene girer. ara ara ihtiyacın olan parçaları alırsın. eve katkı, birikim, çeyiz vs oturur her şey. inşallah KPSS yi kazan da hepsi olur:KK51:

:KK70::KK70::KK70:olur olur önce işin, sonra eşin:halay::halay:
Aday adayları oluyo canım... Ondan öteye geçemiyolar malesef... Nasibim şuan değilmiş diyorum kenara çekiliyorum. İlla da olacak diye kimsenin kalbini kırmak istemem zaten. :) rabbimin vi bildiği var demek ki :)

Aday adayları oluyo canım... Ondan öteye geçemiyolar malesef... Nasibim şuan değilmiş diyorum kenara çekiliyorum. İlla da olacak diye kimsenin kalbini kırmak istemem zaten. :) rabbimin vi bildiği var demek ki :)
kaç yaşındaydın sen? evlenmiş olmak için evlenilmez ki zaten, evlilikte uyum çok önemli. bir eve girmeden de tam huyunu suyunu anlayamıyorsun.

Ben biriktirmek için eminevim( inş reklam olmuyodur )ona girip hisse aldım. Orda biriktirdim. Hatta onun getirisi de var. Paranızon kirasını veriyolar. Ben de borçlanınca para biriktirebiliyorum. Tavsiye ederim
Ben biriktirmek için eminevim( inş reklam olmuyodur )ona girip hisse aldım. Orda biriktirdim. Hatta onun getirisi de var. Paranızon kirasını veriyolar. Ben de borçlanınca para biriktirebiliyorum. Tavsiye ederim
Bu arada eminevimle ilgisi olanlar azçok bilir. 200 lira gelir getiren hissemi satıyorum. Çünkü eşim iş kuracağından para lazım acilen. Bir hisse fiyatı 21000.normalde parayı yatırdıktan 6ay sonra kira veriyolar. Şimdi siz benimkini alırsanız, Hemen kira alıcaksınız. Ev alıp kiraya vermekten daha mantıklı.

Back