- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #10.021
çok güldüm ya :))yani aslında bizim evde dışarıda para harcanacak işler hep bende. eşimin iş yerinde ücretsiz yemeği var, sabah servisle gidiyor akşam çıkışta ben alıyorum, aylık çay ocağına 20 lira veriyorlar çay da sınırsız. iş yerinden gün içinde çıkma imkanı olmuyor. arabayı da ben kullanıyorum. markete işten onu alınca birlikte gidiyoruz. velhasıl adamcağızın bensiz harcadığı tek kuruş yok. hatta atm uzak araç yok diye parayı da ben çekiyorum. ne harcarsam ben harcıyorum işte malesef. iş yerinde çay bile pahalı, yemek yok, dışarı çıkıp hergün yemek yiyorum, arabanın yakıtı derken hiç tek haneli rakamlarla günü kapatamıyorum. ha bi de eşim sigara içmez ben içiyorum. ayrıca işimden dolayı çok gezmek zorundayım şehir içinde, illa ki masraf oluyor. bazen diyorum ki ben bu adama külliyen zararım
bırde ben 3-4 gundur 0 harcamalı gunlerı yaşıyorum ekmegı buzdolabına koymustum oradan cıkarıp cıkarıp yıyorum eşim hıcbır ogununu evde yemıyor mesaıye kalıyor bende boyle ıdare edıyorum
süpersin :) ya ben buzluğa ekmek koymayı denedim bikaç defa çıkınca sanki ekmekte koku oluyor gibi..yiyemedimbırde ben 3-4 gundur 0 harcamalı gunlerı yaşıyorum ekmegı buzdolabına koymustum oradan cıkarıp cıkarıp yıyorum eşim hıcbır ogununu evde yemıyor mesaıye kalıyor bende boyle ıdare edıyorum
poşetle koyunca hiç koku olmuyo canm hatta taze atılınca mis gibi oluyo ekmekler çıkınca :))süpersin :) ya ben buzluğa ekmek koymayı denedim bikaç defa çıkınca sanki ekmekte koku oluyor gibi..yiyemedim
yazık olmuş ama yapacak bısey yokun dedinde benim de unum vardi 5 kilo kadar paketliydi yazin hic bisi uapamadim malum cok sicak boceklenmis goturdum attim cok zoruma gitti ama yapicak bisi yok
bende dondurucu gözune degıl normal buzdolabına koydum canım bırde market poşetıne koydumsüpersin :) ya ben buzluğa ekmek koymayı denedim bikaç defa çıkınca sanki ekmekte koku oluyor gibi..yiyemedim
poşetle koyunca hiç koku olmuyo canm hatta taze atılınca mis gibi oluyo ekmekler çıkınca :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?