birikim yapabilmenin yolları

Mrb kızlar.. bu ay çok değişik geçiyor :) elimi attığım hersey para.. üstüste geliyor sanki çoğu şey... tadilattı düğündü kızın servisydi bikaçgünde yine iyi para gitti..neyse sağlık olsun..yapcak bişey yok..birirkimi bitirmeden eylül ayını bitireydim :) pınarcım hoşgeldin bu arada yeniden

çok güldüm ya :))

bırde ben 3-4 gundur 0 harcamalı gunlerı yaşıyorum ekmegı buzdolabına koymustum oradan cıkarıp cıkarıp yıyorum eşim hıcbır ogununu evde yemıyor mesaıye kalıyor bende boyle ıdare edıyorum
bırde ben 3-4 gundur 0 harcamalı gunlerı yaşıyorum ekmegı buzdolabına koymustum oradan cıkarıp cıkarıp yıyorum eşim hıcbır ogununu evde yemıyor mesaıye kalıyor bende boyle ıdare edıyorum
süpersin :) ya ben buzluğa ekmek koymayı denedim bikaç defa çıkınca sanki ekmekte koku oluyor gibi..yiyemedim

un dedinde benim de unum vardi 5 kilo kadar paketliydi yazin hic bisi uapamadim malum cok sicak boceklenmis goturdum attim cok zoruma gitti ama yapicak bisi yok
yazık olmuş ama yapacak bısey yok

süpersin :) ya ben buzluğa ekmek koymayı denedim bikaç defa çıkınca sanki ekmekte koku oluyor gibi..yiyemedim
bende dondurucu gözune degıl normal buzdolabına koydum canım bırde market poşetıne koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…