- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #10.001
elimden gediğince dikkat etmeye başladım. ama biz toplu bir alışveriş yapıp ayı kapatamıyoruz. mutlaka ekstralar, unuttuklarımız çıkıyor. mesela dün margarin almaya gittim, bugün kulak çubuğum bitmiş onu alıcam.Bu zamanla oluyo :) işte markette filan fuzuli harcama yapmamaya başladığında az çok seninde az harcamalı 0 harcamalı günlerin olacak :)
Olur öyle arada... :) mutlaka alışverişe çıktığımızda elinizde liste olsun. Toplu alıyoruz demişsin. Mesela acelesi olmayan evdeki birkaç gün idare edecek durumdaysa listeye alın... Zaten bir hafta içinde az çok liste oluşur. Belli bir sure de düzene oturur zaten. Merak etmeyin. :)elimden gediğince dikkat etmeye başladım. ama biz toplu bir alışveriş yapıp ayı kapatamıyoruz. mutlaka ekstralar, unuttuklarımız çıkıyor. mesela dün margarin almaya gittim, bugün kulak çubuğum bitmiş onu alıcam.
teşekkür ederimOlur öyle arada... :) mutlaka alışverişe çıktığımızda elinizde liste olsun. Toplu alıyoruz demişsin. Mesela acelesi olmayan evdeki birkaç gün idare edecek durumdaysa listeye alın... Zaten bir hafta içinde az çok liste oluşur. Belli bir sure de düzene oturur zaten. Merak etmeyin. :)
ekmegi firindan alin sigarayida birakmaya bakin birakaman diyorsaniz sadece biriniz alsin sahsen ben girersem o lazim bu lazim diye diye cok sey aliyorum veriyorum esimin eline listeyi alip geliyorekmek almaya da mı uğramıyorsunuz? sadece ekmek ve sigara bile alsak her gün mecbur uğruyoruz
Bende oyleyim ya. Kucuk seyler lazim oldugunda esime aldiriyorum baska seyler almamak icin.buyuk alisverislerde cikiyorumh
ekmegi firindan alin sigarayida birakmaya bakin birakaman diyorsaniz sadece biriniz alsin sahsen ben girersem o lazim bu lazim diye diye cok sey aliyorum veriyorum esimin eline listeyi alip geliyor
sallama cay gotursen , ogle yemegide sandvic tarzi seyler hazirlasan kendinekızlar nasıl günü 3-5 lirayla kapatabiliyorsnuz ya? görünce şok oluyorum. ben iş yerinde muhakkak çay, yemek harcıyorum. sonra eve giderken eşimle markete uğruyoruz ve her gün muhakkak alacak birşey çıkıyor.
aynen oyle bide abur cubura saldiryorum bunun icin esim alir bende buyuk alisverislere giderimBende oyleyim ya. Kucuk seyler lazim oldugunda esime aldiriyorum baska seyler almamak icin.buyuk alisverislerde cikiyorum
Sigarayı bırakamıyorsanız sarma sigara kullanmayı deneyin.. Marketten aldığınız sigara ile sarma sigara arasında baya fark oluyo. Ayda 100 lira harcıyorsanız sarma sigarada aylık 20-30 liraya düşüyor sigara masrafınızekmek almaya da mı uğramıyorsunuz? sadece ekmek ve sigara bile alsak her gün mecbur uğruyoruz
sigarayı bu ara bırakmaya motivasyonum hiç yok ne yazık ki. en azından artık parliamenti bıraktım tasarruf yapcam diye ucuzuna geçtimh
ekmegi firindan alin sigarayida birakmaya bakin birakaman diyorsaniz sadece biriniz alsin sahsen ben girersem o lazim bu lazim diye diye cok sey aliyorum veriyorum esimin eline listeyi alip geliyor
bir ara ofise çaycı aldım, valla zarara girdim. insanlar kantin yerine bana gelir oldular çay yetiştiremedim. sallama çay için kettle alabilirim ama mantıklı. öğle yemeğini götürebilsem çok güzel olacak ah bi üşenmesemsallama cay gotursen , ogle yemegide sandvic tarzi seyler hazirlasan kendine
en pahalısını içiyordum bu ara tasarrufu kafaya koyunca en ucuzuna geçtim. 150 lira karım oldu. bakalım sarma sigara işini bir araştırayım becerebilirsem neden olmasın.Sigarayı bırakamıyorsanız sarma sigara kullanmayı deneyin.. Marketten aldığınız sigara ile sarma sigara arasında baya fark oluyo. Ayda 100 lira harcıyorsanız sarma sigarada aylık 20-30 liraya düşüyor sigara masrafınız
bizde tam tersi eşim abur cubur delisi. allahtan an yakın yer bim, hiç değilse daha hesaplı.aynen oyle bide abur cubura saldiryorum bunun icin esim alir bende buyuk alisverislere giderim
bizde tam tersi eşim abur cubur delisi. allahtan an yakın yer bim, hiç değilse daha hesaplı.
karnı tokken dışarı çıkmaya üşeniyor paşam, iş çıkışı aç karna yapıyor. bakalım nasıl vazgeçireceğim.Alışverişe tok karnına gidin, çok farkediyor inanın. Benim eşim de abur cubur delisi çünkü :)
bende evlendıgım ılk ıkı sene oyleydım şimdi tasarruf yapıcam dıye annem baya bı un verdı undan ekmek yapıcam o derece taktım kafayaekmek almaya da mı uğramıyorsunuz? sadece ekmek ve sigara bile alsak her gün mecbur uğruyoruz
vaaayy tebrikler.bende evlendıgım ılk ıkı sene oyleydım şimdi tasarruf yapıcam dıye annem baya bı un verdı undan ekmek yapıcam o derece taktım kafaya
un dedinde benim de unum vardi 5 kilo kadar paketliydi yazin hic bisi uapamadim malum cok sicak boceklenmis goturdum attim cok zoruma gitti ama yapicak bisi yokbende evlendıgım ılk ıkı sene oyleydım şimdi tasarruf yapıcam dıye annem baya bı un verdı undan ekmek yapıcam o derece taktım kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?