- 25 Mayıs 2013
- 13.915
- 20.296
- 598
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #10.041
Sadece bir tl ler atıldığında zaten bin tl çıkıyor büyük kumbaradan. Ki kağıt da atılırsa daha fazlası da çıkadBende bugün kumbaramı saydım 206 lira birikmiş 2 ayda. Cebimde olsa harcardım. Kumbara önemli belki 2 sene sonra ordan 3-4 binlira çıkarırım eğer arada fazla para atabilirsem. Tabi bu normal birikimin dışında. Sadece kumbarayla olmaz:)
Ben örgün okuyorum cnmsempatik_kiz senin öğrenci kartın banka hesap kartı olarak da kullanılıyor mu?
Brnde örgün okuduğum zaman öğrenci kartım hesap kartı olarak da kullanılıyordu.. Diploma alacağımız zaman geri istemeselerdi gösterirdim de..
12 mi? Naptın gıBugün 12 lira taksi parası verdim. Onun dışında bir harcamam olmadı.
Arkadaşımın annesini taksiyle eve bıraktım yaaa ondan gitti yani12 mi? Naptın gı
Anladım canım :) sağlık olsun :)Arkadaşımın annesini taksiyle eve bıraktım yaaa ondan gitti yani
çift maaşdan tek maaşa düşünce birz toparlamakta zorluk çekiyoruz...
bir yıldır gün sebebiyle biriktirdiğimiz 20 çeyreği bozdurduk..,4000 tl tuttu..
arabanın bakımı kurbanlık ve fotoğraf çekimine gitti..
çeyrek günümüz kasım da btiiyor ; bu kez 8 kişi olarak başlamak isterler ; eşim ve ben iki çeyrek olarak girebilir miyiz bilmiyorum malum benim maaş yok ve 1 yıl ücretsiz izin alırsam 1 yıl daha olmayacak...
bakalım geçim düzenimiz oturacak mı..
bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?