- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #9.981
Hoşgeldin canım. Kendinden biraz bahseder misin :)kızlar bende aranıza katılmak istiyorummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım. Kendinden biraz bahseder misin :)kızlar bende aranıza katılmak istiyorummmm
bende küçük küçük bırıktırıyordum gecenlerde banka hesabımdakılerı gosterdım oda aferın aferın dıyo :) guya saklayacaktımah biz kadinlar hic bir seyi gizli yapamiyiruz bende biriktiriyirum ama dilimi tutamiyorum hemen gidip soykuyorum param var diye oda mutlu okuyor ama benin har vurup harman savurnadigimi gorunxe o zaten mecbur kalmadikca asla dikunnaz mecburiyetten kastim saglik durumlarinda alir sadece
ayni benimki guzel bisi ama ya onu mutlu gormeyi seviyorumbende küçük küçük bırıktırıyordum gecenlerde banka hesabımdakılerı gosterdım oda aferın aferın dıyo :) guya saklayacaktım
bak sende saklayamamisin ama kiyamamissin esineYa ben saklıyorum bir yıldır biriktiriyorum bilmiyordu hiç ama çok sıkıştı bu ay kredi falan çekecekti kiyamadim bide boşu boşuna faize girmek istemedimden verdim 2500 tl .. şimdi 5000 tl param kaldi güya ben onu 10000 e tamamlicaktim
bende oyle sevındıgını gormek guzelayni benimki guzel bisi ama ya onu mutlu gormeyi seviyorum
sempatik_kiz konu sende kalsın. :) @bir yudum mutluluk ablacım seni hiç goremiyorum buralarda :) shapee yine nerelerdesin gı yeni bi ev araba almanın peşinde misin yoksa
Senden bi haber bekliyorum he... Ev aldım araba aldım diye. :) ona göreAğzından bal damlıyo ball
Yok canım yaaa yarın eşimin kardeşinin nişanı var
baya giderimiz oldu
Hayırlı iş diye çok şey etmemek lazım ama
böyle giderse benim borçlar bitmez, bitmiyor
canim biz aldik fakat esim cay tiryakisi begenmedi ben cay icmem o yuzden pek bilmiyorum ben icine tomurcukta almistimkızlar çay bıtmiş evde
bimin BERK çayı var ya cesaret edememiştım almaya
alan var mı? tavsıye eder mısınız?
akademisyenim, 5 yıldır çalışıyorum. birikim yapmak hiçbir zaman beceremediğim şey malesef. ayrıca şuan bir sürü borç ödüyoruz eşimle. 2 yıllık evliyiz. bu yaz nedense kafama dank etti çulsuzluk. acilen biryerden başlamak lazım diye sizleri takipe başladım bende.Hoşgeldin canım. Kendinden biraz bahseder misin :)
dene bakalim denemekten zarar gelmez damak tadi biz begenmedik belki siz begenirsinizvalla yorumları okudum herkes pek bı begenmiş alayım dedım bende
isin sirrida orda elinden gekdigince ugrama marjete yoksa onuda alayim bunuda alayim derken hop bi bakmissin dunya kadar sey almissinkızlar nasıl günü 3-5 lirayla kapatabiliyorsnuz ya? görünce şok oluyorum. ben iş yerinde muhakkak çay, yemek harcıyorum. sonra eve giderken eşimle markete uğruyoruz ve her gün muhakkak alacak birşey çıkıyor.
Bu zamanla oluyo :) işte markette filan fuzuli harcama yapmamaya başladığında az çok seninde az harcamalı 0 harcamalı günlerin olacak :)kızlar nasıl günü 3-5 lirayla kapatabiliyorsnuz ya? görünce şok oluyorum. ben iş yerinde muhakkak çay, yemek harcıyorum. sonra eve giderken eşimle markete uğruyoruz ve her gün muhakkak alacak birşey çıkıyor.
ekmek almaya da mı uğramıyorsunuz? sadece ekmek ve sigara bile alsak her gün mecbur uğruyoruzisin sirrida orda elinden gekdigince ugrama marjete yoksa onuda alayim bunuda alayim derken hop bi bakmissin dunya kadar sey almissin