• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

ah biz kadinlar hic bir seyi gizli yapamiyiruz bende biriktiriyirum ama dilimi tutamiyorum hemen gidip soykuyorum param var diye oda mutlu okuyor ama benin har vurup harman savurnadigimi gorunxe o zaten mecbur kalmadikca asla dikunnaz mecburiyetten kastim saglik durumlarinda alir sadece

ah biz kadinlar hic bir seyi gizli yapamiyiruz bende biriktiriyirum ama dilimi tutamiyorum hemen gidip soykuyorum param var diye oda mutlu okuyor ama benin har vurup harman savurnadigimi gorunxe o zaten mecbur kalmadikca asla dikunnaz mecburiyetten kastim saglik durumlarinda alir sadece
bende küçük küçük bırıktırıyordum gecenlerde banka hesabımdakılerı gosterdım oda aferın aferın dıyo :) guya saklayacaktım

Ya ben saklıyorum bir yıldır biriktiriyorum bilmiyordu hiç ama çok sıkıştı bu ay kredi falan çekecekti kiyamadim bide boşu boşuna faize girmek istemedimden verdim 2500 tl .. şimdi 5000 tl param kaldi güya ben onu 10000 e tamamlicaktim :kahve::KK48:
bak sende saklayamamisin ama kiyamamissin esine

sempatik_kiz sempatik_kiz konu sende kalsın. :) @bir yudum mutluluk ablacım seni hiç goremiyorum buralarda :) shapee shapee yine nerelerdesin gı yeni bi ev araba almanın peşinde misin yoksa :KK70:

Ağzından bal damlıyo ball :D
Yok canım yaaa yarın eşimin kardeşinin nişanı var
baya giderimiz oldu
Hayırlı iş diye çok şey etmemek lazım ama
böyle giderse benim borçlar bitmez, bitmiyor :olamaz:

Ağzından bal damlıyo ball :D
Yok canım yaaa yarın eşimin kardeşinin nişanı var
baya giderimiz oldu
Hayırlı iş diye çok şey etmemek lazım ama
böyle giderse benim borçlar bitmez, bitmiyor :olamaz:
Senden bi haber bekliyorum he... Ev aldım araba aldım diye. :) ona göre

Hoşgeldin canım. Kendinden biraz bahseder misin :)
akademisyenim, 5 yıldır çalışıyorum. birikim yapmak hiçbir zaman beceremediğim şey malesef. ayrıca şuan bir sürü borç ödüyoruz eşimle. 2 yıllık evliyiz. bu yaz nedense kafama dank etti çulsuzluk. acilen biryerden başlamak lazım diye sizleri takipe başladım bende.

kızlar nasıl günü 3-5 lirayla kapatabiliyorsnuz ya? görünce şok oluyorum. ben iş yerinde muhakkak çay, yemek harcıyorum. sonra eve giderken eşimle markete uğruyoruz ve her gün muhakkak alacak birşey çıkıyor.
isin sirrida orda elinden gekdigince ugrama marjete yoksa onuda alayim bunuda alayim derken hop bi bakmissin dunya kadar sey almissin

kızlar nasıl günü 3-5 lirayla kapatabiliyorsnuz ya? görünce şok oluyorum. ben iş yerinde muhakkak çay, yemek harcıyorum. sonra eve giderken eşimle markete uğruyoruz ve her gün muhakkak alacak birşey çıkıyor.
Bu zamanla oluyo :) işte markette filan fuzuli harcama yapmamaya başladığında az çok seninde az harcamalı 0 harcamalı günlerin olacak :)

Back