birikim yapabilmenin yolları

ah biz kadinlar hic bir seyi gizli yapamiyiruz bende biriktiriyirum ama dilimi tutamiyorum hemen gidip soykuyorum param var diye oda mutlu okuyor ama benin har vurup harman savurnadigimi gorunxe o zaten mecbur kalmadikca asla dikunnaz mecburiyetten kastim saglik durumlarinda alir sadece

bende küçük küçük bırıktırıyordum gecenlerde banka hesabımdakılerı gosterdım oda aferın aferın dıyo :) guya saklayacaktım

bak sende saklayamamisin ama kiyamamissin esine

sempatik_kiz konu sende kalsın. :) @bir yudum mutluluk ablacım seni hiç goremiyorum buralarda :) shapee yine nerelerdesin gı yeni bi ev araba almanın peşinde misin yoksa

Ağzından bal damlıyo ball
Yok canım yaaa yarın eşimin kardeşinin nişanı var
baya giderimiz oldu
Hayırlı iş diye çok şey etmemek lazım ama
böyle giderse benim borçlar bitmez, bitmiyor

Ağzından bal damlıyo ball
Yok canım yaaa yarın eşimin kardeşinin nişanı var
baya giderimiz oldu
Hayırlı iş diye çok şey etmemek lazım ama
böyle giderse benim borçlar bitmez, bitmiyor
Senden bi haber bekliyorum he... Ev aldım araba aldım diye. :) ona göre

Hoşgeldin canım. Kendinden biraz bahseder misin :)
akademisyenim, 5 yıldır çalışıyorum. birikim yapmak hiçbir zaman beceremediğim şey malesef. ayrıca şuan bir sürü borç ödüyoruz eşimle. 2 yıllık evliyiz. bu yaz nedense kafama dank etti çulsuzluk. acilen biryerden başlamak lazım diye sizleri takipe başladım bende.

isin sirrida orda elinden gekdigince ugrama marjete yoksa onuda alayim bunuda alayim derken hop bi bakmissin dunya kadar sey almissin

Bu zamanla oluyo :) işte markette filan fuzuli harcama yapmamaya başladığında az çok seninde az harcamalı 0 harcamalı günlerin olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…