- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #9.961
hanı 3 tlydıBengüne girdim ve benim de sıram Ekimde yani ilk paralar bana 500 tl
Bugünkü harcamam 4tl Kahve poğaça ekmek
Ben diyorum ki aylık birikimlerimizi ayın Son günü yeniden yazmaya devam edelim
sempatik_kiz tablo yapacak mısın
3tü ama ekmek bitmiş oğluşu yolladım 4olduhanı 3 tlydı
günün hayırlı olsun bereketlı olsun
ah ne guzel oglusun var ki harcama yapıyosun... fazla harcamalı gunler gerıde kaldı inşallah artık tam gaz bırıkım yapıcaz3tü ama ekmek bitmiş oğluşu yolladım 4oldu
Allah isteyen herkese evlat versin canım sana da versin inşallahah ne guzel oglusun var ki harcama yapıyosun... fazla harcamalı gunler gerıde kaldı inşallah artık tam gaz bırıkım yapıcaz
ay erkek arkadaşsa dediğin gibi normalmiş anladım canım Allah devamını getirmeyi nasip etsin inşallah inşallah mezun olunca da hemen iş bulursun
Bende güne girdim cnm. Birikimin en iyi yollarından biri gün. Benim sıram kasımda gelcek. Isteyen olursa yaparız canım. Diger topikte oldugu gibi ayin son gunu bildirenleri tablo yapar eklerimBengüne girdim ve benim de sıram Ekimde yani ilk paralar bana 500 tl
Bugünkü harcamam 4tl Kahve poğaça ekmek
Ben diyorum ki aylık birikimlerimizi ayın Son günü yeniden yazmaya devam edelim
sempatik_kiz tablo yapacak mısın
Benim en çok tükettiğim yeşillik nanedir. Bir oturuşta bir bağ yiyebilirim. 1 bağ naneyi ince ince doğrayıp sarımsaklı yoğurda ekliyorum cacık yerine misafirlere bunu yapıyorum bazen herkes çok beğeniyor. ama onun dışında nasıl saklanır bilemiyorum.
O naneler bitecek :)bu akşam yemeğinde salata yerine naneli yoğurt var o zaman :):)
Aksama bende yapayım ya soğuk soğuk iyi giderbu akşam yemeğinde salata yerine naneli yoğurt var o zaman :):)
Saol canım. Her zaman bekliyorum.Yoksa senin konuyuda üstüme yaparım ona göresempatik_kiz hayirli olsun canım.
Artik takip ederim burayida
Komsuculuk oynariz :)
Bol birikimli gunlere..
HahahhaAksama bende yapayım ya soğuk soğuk iyi gider
Saol canım. Her zaman bekliyorum.Yoksa senin konuyuda üstüme yaparım ona göre
bitirince haber verecem, söz :)O naneler bitecek :)
Artık yok desende inanmaz, sen biriktiriyorsundur sende var derBenim bugun 0 harcama .. esime zulamdan 2500 tl verdim adam şok oldu nerden çıktı dedi durdu sen ne kirli cikiymissin diyo bideilaç gibi geldi dedi .. sonra iyiki vermişim dedim .. zulama birikime devam ama çaktırmadan
AynenArtık yok desende inanmaz, sen biriktiriyorsundur sende var der
Bende 8 lira kumbaraya attim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?