• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

kızlar k.validemin bir lafı var. her bildiğini kocana hemen gösterme der:KK45:evin işini yaparken oğlum da yanında olsun ki, ev işlerinin periler tarafından yapılmadığını görsün der. :KK53: ben de kaynanamın geliniyim. ki ev işlerine oğullarını da hep dahil ettiği için zahmet çekmiyorum.

kızlar k.validemin bir lafı var. her bildiğini kocana hemen gösterme der:KK45:evin işini yaparken oğlum da yanında olsun ki, ev işlerinin periler tarafından yapılmadığını görsün der. :KK53: ben de kaynanamın geliniyim. ki ev işlerine oğullarını da hep dahil ettiği için zahmet çekmiyorum.
Doğru söylemiş kaynananız :)

Adminin biriyle tartıştım bit pazarı kısmında... Buradaki adminlere yazdım üyeliğimi pasif edin diye takmadılar beni...

günaydın kızlar bende dünü 10 tl harcamayla kapadım.. çok yoğun harcamalı günlerden sonra iyi geldi bana bu moral olarak... bu günde fazla harcama yapmam diye düşünüyorum..evde taze fasulye vardı onuda akşam pişirdim..dünden de çorba kaldı..ekmek ve yoğurt alsam yeter bugünlük..

hanımlar bayram dönüşü kayınbabam bize pazar yapmıştı. 2 demet nane almış. kullanmayı düşünmüyorum ama israf olsun da istemiyorum. kurutmak dışında nasıl değerlendirebilirim??

hanımlar bayram dönüşü kayınbabam bize pazar yapmıştı. 2 demet nane almış. kullanmayı düşünmüyorum ama israf olsun da istemiyorum. kurutmak dışında nasıl değerlendirebilirim??
Benim en çok tükettiğim yeşillik nanedir. Bir oturuşta bir bağ yiyebilirim. 1 bağ naneyi ince ince doğrayıp sarımsaklı yoğurda ekliyorum cacık yerine misafirlere bunu yapıyorum bazen herkes çok beğeniyor. ama onun dışında nasıl saklanır bilemiyorum.

pinarrrr geri dööön :KK43::KK43:
konu da kapanmasın :KK43::KK43:

Konunun kapanmasini bende istemiyorum. Bu yüzden Kazene mesaj attim. Konu başkasına devredilebiliyormus. Mune oyle yazmis. Konunun devam etmesi acisindan ben devralabilirim dedim. Yada bir baskasida alabilir.

pınarcım lütfen geri dön..adminin dediği gibi konu kapanması durumu yok ama seni burda görmek istiyoruz.. :( bu yolda beraber devam ediyoruz bırakmak yakışmaz sana..

Kızlar ben pınarın arkadaşıyım. Bu yazdıklarınızın hepsini ilettim kendisine.. Siz yine pınar varmış gibi yazın ben ona bi şekilde üyeliğini açtırtırım

Back