- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #9.941
merhaba arkadaşlar....
bayadır giremiyordum.. değişiklikler olmuş...
pınar nerde ?
sempatik canım konu sahibi sen olmuşsun sanırım, ben mi yanlış anladım :
Bu kadar kararlıolduğun için ben başaracağına inanıyorum. Zaten dikkat ettiğini söylüyordun. Hediye konusunda biraz elin açıktı benim gibi ona azıcık dikkat etsen yeter bencehanımlar birikim konusunu biraz daha ciddiye almaya karar verdik. zaten borcumuz harcımız yoktu çok şükür. ama dede evini alabilmek için daha ciddi bir para biriktirmemiz lazım. k.pederim TL üzerinden bir miktar yardım edebileceğini söyledi ama kabul etmedik. nihayetinden eşim tek evladı değil. ayrıca bekar ve okuyan kızı var. kendimizi sıkmamız lazım. bu da ne kadar doğru hiç bir fikrim yok.amacım mal sahibi olmaktan ziyade dede evinin bir başkasına gitmesini istemiyorum. ailede almak isteyen kimse yok çünkü.
evet canım hediyeleşmeyi seviyorum. bir de düğün ertesi olduğu için elim boş gitmek istemedim. bu konuda daha dikkatli olmamız gerekecek. dışarıda yemek olayımız hiç yok. israf etmiyoruz. işte yurt dışı falan düşünüyorduk bir süre daha ertelememiz gerekecek. hayırlısı bakalım. allah yardımcımız olsun.Bu kadar kararlıolduğun için ben başaracağına inanıyorum. Zaten dikkat ettiğini söylüyordun. Hediye konusunda biraz elin açıktı benim gibi ona azıcık dikkat etsen yeter bence
Amin cnm.evet canım hediyeleşmeyi seviyorum. bir de düğün ertesi olduğu için elim boş gitmek istemedim. bu konuda daha dikkatli olmamız gerekecek. dışarıda yemek olayımız hiç yok. israf etmiyoruz. işte yurt dışı falan düşünüyorduk bir süre daha ertelememiz gerekecek. hayırlısı bakalım. allah yardımcımız olsun.
Evet canım, konu devredilebilir kapatılamaz yazıyordu. Bende diğer arkadaşlar gibi kapanmasını istemiyordum konunun. Çünkü bu konudan çok şey öğrendim. Bana yada bir başkasına devredilebilir bu şekilde devam ederiz diye düşündüm . Kazen benim adıma devretmiş bugün.
Saol cnm, haklısın zaman değişti. Ama olsun sağlık olsunda. Hepsi güzel şeyler yaşadıklarımızın.çok iyi düşünmüşsün canım :)
hayırlı olsun
evet gerçekten insan gaza geliyor buraları okuyunca....
benim de bir an önce birikime başlamam lazım
gerçi evin ve çocukların bütün giderleri neredeyse eşime ait...ben kendi paramı birikime ayırıyorum ama yine de gün içinde öyle beklenmedik masraflar çıkıyor ki....
üç çocuk,ikisi okula gidiyor,bakıcı,tatil vs derken para su gibi gidiyor...
bizim elimize geçen paralar eskilerin eline geçseydi istanbul un yarısı onların olurdu :)
Benim en çok tükettiğim yeşillik nanedir. Bir oturuşta bir bağ yiyebilirim. 1 bağ naneyi ince ince doğrayıp sarımsaklı yoğurda ekliyorum cacık yerine misafirlere bunu yapıyorum bazen herkes çok beğeniyor. ama onun dışında nasıl saklanır bilemiyorum.
Dene cnm çok güzel bir tadı oluyorsüper denicem bunu....
elbette kapımız herkese açıkkızlar bende aranıza katılmak istiyorummmm
çok yakın arkadaşın mı canım? yanlış anlamazsan merak ediyorum hem öğrencisin hem de baya yüksek meblağlarda harcamaların oluyo çalışıyo muydun aynı zamanda aylık gelirin mi var bi yerden?Arkadaşımın doğum günüydü. Az önce boynerden bir cüzdan aldım 70 TLye. Ben daha yüksek rakamları gözden çıkarmıştım. İyi oldu yani. Birde yemeğe çıkarırım. Maksimum 150 TLye halletmiş olurum
Erkek arkadaşımçok yakın arkadaşın mı canım? yanlış anlamazsan merak ediyorum hem öğrencisin hem de baya yüksek meblağlarda harcamaların oluyo çalışıyo muydun aynı zamanda aylık gelirin mi var bi yerden?
Erkek arkadaşımo yüzden gönül rahatlığıyla bonkör davranabiliyorum. Çünkü bana kat kat fazlasını yapıyor. Öğrenciyim cnm çalışmıyorum ama özel bir vakıfdan başarı bursu alıyorum. Yani bu sayede kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum çok şükür. Aslında bu seneye kadar böyle yüksek harcamalarım olmazdı. Ama bu sene kapandığım için yeni bir gardırop oluşturdum. 5 senede yapacağım alışverişi 9 ayda yaptım resmen. Ama senelerce kullanılabilecek parçalar seçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?