- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #9.921
Doğru söylemiş kaynananız :)kızlar k.validemin bir lafı var. her bildiğini kocana hemen gösterme derevin işini yaparken oğlum da yanında olsun ki, ev işlerinin periler tarafından yapılmadığını görsün der. ben de kaynanamın geliniyim. ki ev işlerine oğullarını da hep dahil ettiği için zahmet çekmiyorum.
Bugun harcamam yok. Kumbaraya 1 tl attım. Sadaka amaçlı ayrı biriktirdiğimi fırında askıya bıraktım. :)bugun sadece 1,5 tl harcadım
sanırım yarında harcamam yemegımı yanımda goturcem.
Üyeliğinizi talebiniz üzerine kapadım lakin dönme ihtimalinize karşı bu mesajı okursunuz diye umuyorum, maalesef BDV dışındaki konuları ekstrem bir durum olmadıkça konu sahibesi talep etse de kapatamıyoruz, sizinki gibi ço katılımlı topikleri başkasına devredebiliyoruz yalnızca.
Konunun kapanmasini bende istemiyorum. Bu yüzden Kazene mesaj attim. Konu başkasına devredilebiliyormus. Mune oyle yazmis. Konunun devam etmesi acisindan ben devralabilirim dedim. Yada bir baskasida alabilir.pinarrrr geri dööön
konu da kapanmasın
Benim en çok tükettiğim yeşillik nanedir. Bir oturuşta bir bağ yiyebilirim. 1 bağ naneyi ince ince doğrayıp sarımsaklı yoğurda ekliyorum cacık yerine misafirlere bunu yapıyorum bazen herkes çok beğeniyor. ama onun dışında nasıl saklanır bilemiyorum.hanımlar bayram dönüşü kayınbabam bize pazar yapmıştı. 2 demet nane almış. kullanmayı düşünmüyorum ama israf olsun da istemiyorum. kurutmak dışında nasıl değerlendirebilirim??
pinarrrr geri dööön
konu da kapanmasın
Konunun kapanmasini bende istemiyorum. Bu yüzden Kazene mesaj attim. Konu başkasına devredilebiliyormus. Mune oyle yazmis. Konunun devam etmesi acisindan ben devralabilirim dedim. Yada bir baskasida alabilir.
pınarcım lütfen geri dön..adminin dediği gibi konu kapanması durumu yok ama seni burda görmek istiyoruz..bu yolda beraber devam ediyoruz bırakmak yakışmaz sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?