- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #9.441
ara sıra şubeyi arayın sorun demişlerdi
arıyo musun sen?
o kadarını bilemiyorum canım. ben maaşımı ziraat bankasından alıyorum, altın hesabımda orda.TeşekkürlerPeki hangi banka daha kârlı?
pazardan 1 liraya kumaş alıp çok şık elbise diken tanıdıklarım varAynen yaa bir karış kumaş kullanıyorlar 35 lira.
35 liraya kumaş alsan 3 takım çıkar :))
vatandaşa yedirmezler mütahitler yer diye tahmin etmiştim zatenAbim direk bankaya gitti yeni çekenler için yeni faizler demişlerdi.
Sürekli arayıp yokluyoruz şimdi.
Bu şekilde olması saçmalıktan başka bir şey değil.
Gerçi faizler düştü ama bu kez ev bedelleri yükselmiş
Yeni alanda faize değil eve yüksek ödüyor
pazardan 1 liraya kumaş alıp çok şık elbise diken tanıdıklarım var
sırf bu yüzden dikiş öğrenmek istiyorum
bir arkadaşım iş bankasından kredi çekmişti, sadece yeni kredi çekenlere yönelik bir uygulama demişler. ama ara sıra arayın, belki eylül sonunda bir şeyler çıkabilir diye de ilave etmişler. karışık bir durum sankikızlar ya bankaların yapılandırma faizleri ile ilgili hala bi haber yok mu?
Neresi burasiii?? Çok guzellll.Sıcakta kuru kuru gezilmiyorkiarkadaşları ayartıp yemeğe gitmeyi planlıyorum. Bakalım bir okula gideyimde duruma göre karar vercem artık Oturduğumuz yere çok yakın çay kenarında çok güzel yerler var. İnsana güzel geliyor böyle değişiklik Eki Görüntüle 1875401
kalıpların olduğu siteler dergiler falan varmışBen dikiş biliyorum biliyo musun :))
Benim rahmetli babam terziydi.
İlk okulda falan başladım kullanmaya.
Ama kalıp falan çıkarmak lazım onları bilmediğim için
güvenemiyorum dikebilir miyim diye.
kalıpların olduğu siteler dergiler falan varmış
tanıdık oradan bakarak yapıyordu
dene bence ne kaybedersin ki?
en fazla 1 liralık kumaş ziyan edersin :)
ben kurs aradım da hep haftaiçi mesai saatlerinde o da bana uymadı
keşke bana dikiş öğretecek biri olsaaa
dikiş güzel bir şey de sevmek gerekiyor. annem diker benim, ben de ona bazen yardım ederim ama tek başıma yapamam. çünkü inanılmaz sıkıcı geliyorkalıpların olduğu siteler dergiler falan varmış
tanıdık oradan bakarak yapıyordu
dene bence ne kaybedersin ki?
en fazla 1 liralık kumaş ziyan edersin :)
ben kurs aradım da hep haftaiçi mesai saatlerinde o da bana uymadı
keşke bana dikiş öğretecek biri olsaaa
her şeyin bedeli var. bir şeyi çok istiyorsam, istediğimden de eminsem yaparım. gezmekse gezmek, almaksa almak. sonra da hiç geri dönüp pişmanlık yaşamam. o noktaya gelene kadar yeterince düşünmüşümdür. sen de gez gitsin canım
her ay gezmek için belli bir bütçe ayırıyordum. o bütçeyi hiç aşmadım, bazen de bütçeden artıyordu. ben de o parayı hemen birikime dahil ediyordum. evlendiğimden beri, çok yeni olduğumuz için sabit bütçe ayırmıyoruz. uçuk harcamalar olmasa da bu günler geri gelmeyecek anı biriktirelim deyip geziyoruz vallayarın öbür gün bebek olursa istediğimiz kadar gezemeyiz zaten. her şeyden biraz, içimizde kalmasın di mi ama
Gezemiyeceksek, insanca yaşayamayacaksak o birikiminde bir anlamı kalmıyor. Ben birikimi israftan kısarak yapmayı seviyorum.
Gezmek insanın ruhuna bir ihtiyaç ve olmalı. Yoksa o birikimde kazandığımız paralarda mutlu etmez bizi.
İyi eğlenceler. O çay buz gibidir şimdi.
oyyyy ne güzel bi manzara
burda gün ne güzel doğar ne güzel batar
Benim de tam tersi çok hevesım vardikiş güzel bir şey de sevmek gerekiyor. annem diker benim, ben de ona bazen yardım ederim ama tek başıma yapamam. çünkü inanılmaz sıkıcı geliyor
Owwww küçük şubeler mandalin butik olsun büyük mağazalar portakalMandalina
bir bakıyosun alıp yürüyor muşum :)
O biçim modeller falan.
Butik şubeleri 1-2-3
E o zaman alırım seni yanıma :)))
Hatta mandalin butik falan bile olabilir markam
hevesin varsa mutlaka yaparsın canım. evimde makinem var, tadilat işlerini kendim yapıyorum. ufak tefek şeyler için terzilere para kaptırmıyorum. kırlenttir şudur budur onları da dikerim. ama oturup kıyafeti baştan sona dikemem, herhalde çatlarımBenim de tam tersi çok hevesım var
Ortaokulda kumaşın üstüne oturup bacaklarımı çizip kumaşı keser sonra elimde dikerdim
Ağ kısmını ayarlayamamıştım sadece ama üstüme uzun şeylerle giyiyordum
İspanyol tayt pantolon gibi bişey dikmiştim
Kumaşı ziyan ettim orası ayrı konu ama hevesim var :)
Dikiş makinası alıp evde uğraşsam mı diyorum sonra beceremezsem yazık o kadar parama diys vazgeçiyorum
Zaten sade Bi tarzım var kotondan 70 liraya alacağım düz bluzu dikmek çok hoş olurdu bence
1 kere bile makina başına oturmuşluğum yokhevesin varsa mutlaka yaparsın canım. evimde makinem var, tadilat işlerini kendim yapıyorum. ufak tefek şeyler için terzilere para kaptırmıyorum. kırlenttir şudur budur onları da dikerim. ama oturup kıyafeti baştan sona dikemem, herhalde çatlarım
ehuehuehe olur vereyim bursadayım1 kere bile makina başına oturmuşluğum yok
İğne nereye ip nereye konur bilmem
Kk da okumuştum biri perde dikmişti kendine
Yakınımdaysan kurs neyim ver şu garibana be
Yakın sayılırız haftasonları gelirim sizeehuehuehe olur vereyim bursadayım
Yakın sayılırız haftasonları gelirim sizeyandın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?