- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #9.481
tesettür için uygun fiyatlı kıyafet bakmak istiyorum cnmCanım ulus ucuzdur
Kızılay'da pasajlara fln bakabilirsin
Gerci ne alışverişi yapacaksın o da önemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesettür için uygun fiyatlı kıyafet bakmak istiyorum cnmCanım ulus ucuzdur
Kızılay'da pasajlara fln bakabilirsin
Gerci ne alışverişi yapacaksın o da önemli
Ulus'ta bulursun bence canımtesettür için uygun fiyatlı kıyafet bakmak istiyorum cnm
Evet ya ben aldım hatta ama daha da incek gibi geliyo 127 den aldığım da var şuan Vakıfbank'ın hesabına göre 5 tl zarardayımAltın 125 e kadar inmiş
Ya 200 ya da daha altı canımmmCan'ım bende hep halk eğitimi Kursu buldum.. Onlarda mesai saatlerinde kurs veriyo o yüzden uymadı bana
A101'den kaça aldınız makinayı
Ankara'da üniversite okumuş biri olarak atlayayım hemen. Bak hamamönü çok güzeldir. Kafeleri iyidir ve öğrenci bütçelidir. GOP ve Tunalı Hilmi iyidir ama tuzludur. Alışveriş için Metro Çarşısı var. Çok kaliteli değil ama evde giymelik ucuz şeyler bulabilirsin. Ulusta Gençlik Parkı var orası temiz ve ucuzdur. Kurtuluşta güzel kafeler var.Cumartesi 3-4 günlüğüne gezmek için Ankaraya gidicem kızlar, Allah izin verirse. Bir hesap kitap yaptım ve yemeğe gitmedim eve geldim dünden kalan yemeklerimi ısıtıp yedim mis gibi Bu şekilde hiç para harcamadım ve günü 0 harcamayla kapadım
Yemek parasını kumbarama atayım dedim ama baktım paramda yokmuş sadece 10 TL atabildim. Gitsemde kredi kartından çekecekmişim.
Bu arada Ankara'da nerde ne yenir, nerden ucuz alışveriş yapılır, bilenler yardım etsin lütfen
Birikim için değil de takmak için güzel:)Peki kızlar sizce altın kolye almak ne kadar mantıklı? Ben bugün gözüme kestirdim bir tane. Taşı falan yok ama.
Ay çok gözüm kaldı Fiyatını da sormadım.Birikim için değil de takmak için güzel:)
Birikim için en güzeli gram çeyrek yarım tam filan ya da hadi burma bilezik...
Çok istiyorsan al bence ne güzel bişey olur takarsın:)Ay çok gözüm kaldı Fiyatını da sormadım.
Dahada insin ya, insinde altın alalım. Zulamda 100 TL var geçenlerde atmış unutmuşum, altın düşerse bi çeyrek alırım. Düşmezsede durur.Altın 125 e kadar inmiş
Ankara'da üniversite okumuş biri olarak atlayayım hemen. Bak hamamönü çok güzeldir. Kafeleri iyidir ve öğrenci bütçelidir. GOP ve Tunalı Hilmi iyidir ama tuzludur. Alışveriş için Metro Çarşısı var. Çok kaliteli değil ama evde giymelik ucuz şeyler bulabilirsin. Ulusta Gençlik Parkı var orası temiz ve ucuzdur. Kurtuluşta güzel kafeler var.
Peki kızlar sizce altın kolye almak ne kadar mantıklı? Ben bugün gözüme kestirdim bir tane. Taşı falan yok ama.
Dahada insin ya, insinde altın alalım. Zulamda 100 TL var geçenlerde atmış unutmuşum, altın düşerse bi çeyrek alırım. Düşmezsede durur.
tuttum bu fikri
Hemen not ettim canım telefona gittiğimde sora sora bulcam oraları :) Kolyeye gelince takmak için bir küpe, bir de kolye olmalı. Ama sonrası gereksiz. Devamlı olarak sadece bir tanesini takıyoruz. Gerisi boş da oluyor. Bu yüzden bence bırak kolyeyi sen çeyrek al. Her ay bi çeyrek al, yap beşibir yerdeyi tak boynuna. Onu daha çok beğenirsin
Hosbuldum:)hoşgeldin...istedikten sonra yaparsın..birde buraya çok sık takılırsan daha fazla motive olursun
Canım bu enpara denilen olay finansbankın internet bankacılığıdır. Hiçbir şekilde hesap işletim ücreti almazlar. Zaten enpara diye yazsan bütün bilgiler önüne dökülüyor. :)
Ankarada acik hava göl kenari yerler seviyorsan mogan parki ve göksu parki var.. benim huzur buldugum yerler :) cafe cagini gectigimden sanirim :) ucuz alisveris icin sosyete pazarlarına ugra derim ozellikle Ümitköy de guzel ve uygun kıyafetler oluyor.. ben tatil alisverisini burdan yari fiyatinun bile altinda yaptim sayilir..Cumartesi 3-4 günlüğüne gezmek için Ankaraya gidicem kızlar, Allah izin verirse. Bir hesap kitap yaptım ve yemeğe gitmedim eve geldim dünden kalan yemeklerimi ısıtıp yedim mis gibi Bu şekilde hiç para harcamadım ve günü 0 harcamayla kapadım
Yemek parasını kumbarama atayım dedim ama baktım paramda yokmuş sadece 10 TL atabildim. Gitsemde kredi kartından çekecekmişim.
Bu arada Ankara'da nerde ne yenir, nerden ucuz alışveriş yapılır, bilenler yardım etsin lütfen
Ankarada acik hava göl kenari yerler seviyorsan mogan parki ve göksu parki var.. benim huzur buldugum yerler :) cafe cagini gectigimden sanirim :) ucuz alisveris icin sosyete pazarlarına ugra derim ozellikle Ümitköy de guzel ve uygun kıyafetler oluyor.. ben tatil alisverisini burdan yari fiyatinun bile altinda yaptim sayilir..