- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #9.421
gez canım sen de. gezince illa çok para harcamak gerekmiyor kiGünaydın kızlar, hepinize bol birikimli günler diliyorum. Sabah sabah kumbarama 20 euro attımGünü çok masrafa girmeden kapamam gerek. Ama bugün çok da gezmek istiyorum ne yapsam bilemedim
Zaten bir kaç gün sonra 2 ayrı şehre tatile gidicem ve inanılmaz yol masrafım olacak
Dönemsel anlaşmıştım canım. Bana katkıları çok oldu, deneyim anlamında. Hayırlısı artık. Doğumdan bir süre sonra yeniden başlayacağım buraya veya bir başka yere.hakkınızda hayırlısı canım, doğuma epey var işten neden ayrılıyorsun?
anladım canım. allah gönlüne göre versin.Dönemsel anlaşmıştım canım. Bana katkıları çok oldu, deneyim anlamında. Hayırlısı artık. Doğumdan bir süre sonra yeniden başlayacağım buraya veya bir başka yere.
Çok teşekkür ederim.anladım canım. allah gönlüne göre versin.bebişin de kısmetiyle gelsin, evinize bereket ve huzur getirsin inşallah
Sıcakta kuru kuru gezilmiyorkigez canım sen de. gezince illa çok para harcamak gerekmiyor kitok çıkarsan, yol parası hadi dondurma, çay parası olsun.
Günaydın kızlar
shapee gel bakayım buraya
Sen suçunu biliyorsun
Tüm gün tek ayak üstünde dikileceksin
her şeyin bedeli var. bir şeyi çok istiyorsam, istediğimden de eminsem yaparım. gezmekse gezmek, almaksa almak. sonra da hiç geri dönüp pişmanlık yaşamam. o noktaya gelene kadar yeterince düşünmüşümdür. sen de gez gitsin canımSıcakta kuru kuru gezilmiyorkiarkadaşları ayartıp yemeğe gitmeyi planlıyorum. Bakalım bir okula gideyimde duruma göre karar vercem artık Oturduğumuz yere çok yakın çay kenarında çok güzel yerler var. İnsana güzel geliyor böyle değişiklik Eki Görüntüle 1875401
Sıcakta kuru kuru gezilmiyorkiarkadaşları ayartıp yemeğe gitmeyi planlıyorum. Bakalım bir okula gideyimde duruma göre karar vercem artık Oturduğumuz yere çok yakın çay kenarında çok güzel yerler var. İnsana güzel geliyor böyle değişiklik Eki Görüntüle 1875401
A101 bin şoklar rahatlıkla alır. Bir şube olmazsa diğer şubeBu kumbarayı nasıl bütünleteceğiz bilen var mı?
Marketler falan alıyorlar mı?
Teşekkürlerbir çok bankanın, hemen her bankanın bünyesinde bulundurduğu yatırım hesaplarından biridir. bankada hesabınız varsa, internet bankacılığı şifreniz de varsa, internet üzerinden bile hesabı açabilirsiniz. alım satımları da yine internet bankacılığı üzerinden yapabilirsiniz. ister 22 ayar, ster 24 ayar külçe altın biriktirebilirsiniz. altınlar fiziki olarak elinize geçmez. alırsınız altın hesabınızda biriktirirsiniz, satarsınız vadesiz hesabınıza aktarırsınız. fiziki altını bozdururken çeyrekte 5-6 TL zarar ederken, altın hesabında sadece kuruşlar oynar. elinizde bulunan, saklamakta zorlandığınız altınları, altın hesabınızın olduğu bankanın altın gününde götürürsünüz. experler tarafından değerlendirilir ve zararsız bir şekilde kaç gram altınınız varsa, hesabınıza geçirirsiniz. ziynetler 22 ayardır, bankada 24 ayar külçe biriktiriyorsanız, elinizdeki altınlarda 24 ayar altın miktarı experlerce hesaplanır, bu şekilde hesabınıza geçer. ben yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum.
kaça aldın donunu öt bakayım
oyyyy ne güzel bi manzaraSıcakta kuru kuru gezilmiyorkiarkadaşları ayartıp yemeğe gitmeyi planlıyorum. Bakalım bir okula gideyimde duruma göre karar vercem artık Oturduğumuz yere çok yakın çay kenarında çok güzel yerler var. İnsana güzel geliyor böyle değişiklik Eki Görüntüle 1875401
kaça aldın donunu öt bakayım
kesinlikle katılıyorumuçuk harcamalar olmasa da bu günler geri gelmeyecek anı biriktirelim deyip geziyoruz vallayarın öbür gün bebek olursa istediğimiz kadar gezemeyiz zaten. her şeyden biraz, içimizde kalmasın di mi ama
kızlar ya bankaların yapılandırma faizleri ile ilgili hala bi haber yok mu?
eski donlarını yamayaydın34.90 canım.
Ama zaten ihtiyacım vardı olmasaydı hayatta almazdım
ara sıra şubeyi arayın sorun demişlerdiHaber yok yaa abim de
8 ay önce ev aldı
bende onun için takip ediyorum
eski donlarını yamayaydın
el kadan şeye verilir mi o kadar ?
(fesatlığından çatlayan mandalina hunharca çamur atar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?