- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.023
- 398
- 34
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #9.381
Ben harcıyorum ya. Birde bir şeyler almayı seviyorum. Bari altın alayımda işe yarasın diye düşündüm.Yarım gram var diyorlar ama görmedim ben. Gerçi gram almıyorum hiç. Ama eğer nakiti harcarım diyorsan,yarımda olsa almalısın
Ezilip un haline getiriliyor... Yoksa yediklerinden değil. Ağırlık yapsın diye. Buğdayın içine fındık ksbuklarının ununu katıyorlar ki hem renk sıtıtmadın hem ağırlık yapsın. Hem parozlar bu boş fındıkların içine dolu dındıkları da atabiliyo. Birazda onun için slıyolar. Dolu fındıkları ayırıp satmak için.Tavuklar fındık kabuğu mu yiyor yani
bankada gram altın biriktirmek, fiziki altından daha karlı diyorum. özellikle bankada al-sat yaparken kuruş oynuyor. bankada hesabın varsa, internet bankacılığı için şubenden şifre al, sonra evden PC başında bile altın, döviz hesabı açabilirsin.yani canım gr altın mı daha karlı diyorsun çeyrek sıkıntı mı olur.altın hesabı açmayı düşünüyorum ama şuan çok bilgim yok.
kenardaki para seni dürtüyorsa, harca beni, harca beni diyorsa mantıklı. kızlar altın hesabı açın ya. 0.3 gram da alırsınız, 30 gram da.Kızlar sizce gram altının yarısını almak ne kadar mantıklı?
Kızlar sizce gram altının yarısını almak ne kadar mantıklı?
Yarım gram var diyorlar ama görmedim ben. Gerçi gram almıyorum hiç. Ama eğer nakiti harcarım diyorsan,yarımda olsa almalısın
Ben harcıyorum ya. Birde bir şeyler almayı seviyorum. Bari altın alayımda işe yarasın diye düşündüm.
Merhaba hanımlar. Benimde 3000 lira bir param var. Bilezik falanmı alsamda harcamasam ne dersiniz. Yoksa o parada uçup gidecek,gözüm hep üstünde:)
Altın hesabı nasıl oluyor?Nasıl avantajları var?kenardaki para seni dürtüyorsa, harca beni, harca beni diyorsa mantıklı. kızlar altın hesabı açın ya. 0.3 gram da alırsınız, 30 gram da.
Bilezik takmayı seviyorsanız işçiliksiz bilezik alın takın
Takmam diyorsanız külçe altın alın
Altın hesabı nasıl oluyor?Nasıl avantajları var?
Çok mantıklı söyledikleriniz gerçektenBana sorarsanız bankada altın hesabı açmak harcamayı seven insan için pek iyi bişey değil. Oturduğunuz yerden yapabildiğiniz gibi bozabiliyosunuzda çabucak.Ama illa deneyim derseniz kesinlikle kuveyttürk derim size.
Ben sizin yerinize olsam altına yetmediği yerde dolara çeviririm. Arkadaşım çok para biriktirir bu şekilde. Bşrde bakmaz inmişmi çıkmışmı,alır atar kenara. Sıfırı tüketmek daha zarar der her zaman. Mantıklı..
Hımm bak bu da mantıklı. Altına yetmezse dolar. Yani 10 lira bile olsa onunla 2 dolar alsam Türk lirasından daha mantıklı. Bak tuttum ben bu işi. Çok teşekkür ederim. Bayıldım cidden fikrine.Bana sorarsanız bankada altın hesabı açmak harcamayı seven insan için pek iyi bişey değil. Oturduğunuz yerden yapabildiğiniz gibi bozabiliyosunuzda çabucak.Ama illa deneyim derseniz kesinlikle kuveyttürk derim size.
Ben sizin yerinize olsam altına yetmediği yerde dolara çeviririm. Arkadaşım çok para biriktirir bu şekilde. Bşrde bakmaz inmişmi çıkmışmı,alır atar kenara. Sıfırı tüketmek daha zarar der her zaman. Mantıklı..
Anlatayım; gram altın var bir de gram altının yarısı var. Gram altın 127 lira diyelim gram altının yarısı 63 lira oluyor. Yani yine altın ama daha ucuz tabii bozdururken ona göre fiyat oluyor.Çok mantıklı söyledikleriniz gerçekten
Fiziki altın kolay kolay kıyıp da bozdurmam
Ama bankada olsa sıkıştığımız gibi nakıte çevrilebilir
Bende altın hesabı mı açsam Fiziki altın mı alsam diye karar veremiyordum
Gram altın iki çeşit mi ne farkı var?
Evet tecrübesizken 22 ayar aldığım olduGram altının da 22 ya da 24 ayar olanları oluyor
24 olanını tercih etmeli
Ben de 22 ayar aldım bir kuyumcudan ilk defa. sonra bozdururken 40 tllik bir fark eksildiEvet tecrübesizken 22 ayar aldığım olduGerçi hiç yoktan iyidir.
40 tl mi????? O kadar farkediyor mu ya? O zaman külliyen zarar 22 ayarlar. Bir yanlışlık olmasın?Ben de 22 ayar aldım bir kuyumcudan ilk defa. sonra bozdururken 40 tllik bir fark eksildi
Neden öyle olduğunu hala anlamadım.
123 ten aldım
110dan sattım
Hayır kız valla billa,40 tl mi????? O kadar farkediyor mu ya? O zaman külliyen zarar 22 ayarlar. Bir yanlışlık olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?