birikim yapabilmenin yolları

Satarken alıcı hesaba para yatırdıktan sonra alıcı ödemeli kargoya mı veriyorsunuz
Hangi kargoyu tercih ediyorsunuz
Satacağınız ürünün fiyatını nasıl belirliyorsunuz , başka sitelerde araştırarak mı

Tüm dolabı boşaltın
İçini güzelce silin
Olan alt kıyafetlerinizi ayırın
Onlara uyan ve size olan üst kıyafetleri de ayırın
Kombin oluşturun yani , kombinlerin fotoğrafını çekin aklınızda kalması için.
Diğerlerini ya satın ya ihtiyacı olanlara verin hem dolap boşalsın ferahlasın hem siz beyiniz var neyiniz yok anlarsınız
Alışverişinizi de eksiklerinize göre yaparsınız

bence bankaya at altının düştüğü zamanlarda altına çevir..ben öyle yapmaya çalışıyorum..tabi bankadaki parayı unutacak yoksayacaksın

Önce karşı taraf havale yapıyor, sonra ben ürünü gönderiyorum. Kargoyu alıcı hangi kargoyu isterse oradan gönderiyorum. Kendi aldıgım fiyatları baz alarak bir fiyatlandırma yapıyorum.

Boş fındıkları ne yapıyormuymuş?

Fethiyede nerede konaklıyacaksınız

canım maaşı aldığın bankada altın hesabı açsan daha iyi olmaz mı? ben fiziksel altın da çok aldım. ama bozma amaçlı değil. akraba ve arkadaş çevresine düğün-dernek, doğum için hediye amaçlı. kendi altın birikimimi ise bankada altın hesabımda yapıyorum. altın yüksekken 2 gramın üzerine çıkmıyorum. paramı nakitte bekletiyorum, düşükken daha fazla alıyorum. hemen ulaşmam gereken durumlar için de likit fonda birikim yapıyorum. internet başındaysan, piyasayı takip edip al-sat da yapman mümkün. fiziki altında çeyrekde 5-6 lira zarar oluyor, bankada gramda ise kuruşlar oynuyor.

parayı kumbaraya değil de, dipsiz kuyuya atıyor gibi hissediyor herhalde olsun istikaralı olursan, o kumbaradan çıkanların altına dönüştüğünü görünce korkusunu yener. hem de heveslenir

yani canım gr altın mı daha karlı diyorsun çeyrek sıkıntı mı olur.altın hesabı açmayı düşünüyorum ama şuan çok bilgim yok.

bence bankaya at altının düştüğü zamanlarda altına çevir..ben öyle yapmaya çalışıyorum..tabi bankadaki parayı unutacak yoksayacaksın
evet banada böylesi mantıklı geliyor ama bi altın biriktirme hevesi var içimdebirikim için ayrı hesap açmak lazım di mi

Canım bereketli olsun.
Ben gramları bilmeden 22 ayar almışım. 24 ayar alacağım bundan sonra. Hatta belki bende çeyrekten devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…