- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #9.361
Marka degil diye düşünme cnm, burda bit pazarında bile satabilirsin. Ben bi ara evde ne var ne yok burda satmıştım.
Bugün toplam 3.75 harcadım kızlar.
2 TL otobüs
1 TL poaça
0.75 kuruş su
200 TLde gün parası verdim. Ama onu dünden ayırmıştım zaten. Günde özellikle son sırayı ben aldım. Şubatta sıra gelecek bana.
Selam kızlar.
Bana bir öneri verin.
Tıka basa dolup bir dolabım olmasına rağmen giyecek hiçbir şeyim yok.
Herkes bir hediye getiriyor ben alıyorum.
Ama olmuyor üstüme
Seneler önce alınmış hiç giyilmememiş kıyafetler var dolapta.
Nasıl kedinize uygun bir şeyi alıyorsunuz?
Uygun fiyatlı olacak..?
bence bankaya at altının düştüğü zamanlarda altına çevir..ben öyle yapmaya çalışıyorum..tabi bankadaki parayı unutacak yoksayacaksınkızlar ben maaşı alır almaz iki çeyrek alayım diye düşünüyorum
ama kararsızım altın çok yüksek
bir yıl sonra araba alabiliriz şimdiki arabayı eşim satılığa çıkaracak
sizce ne yapayım
Önce karşı taraf havale yapıyor, sonra ben ürünü gönderiyorum. Kargoyu alıcı hangi kargoyu isterse oradan gönderiyorum. Kendi aldıgım fiyatları baz alarak bir fiyatlandırma yapıyorum.Satarken alıcı hesaba para yatırdıktan sonra alıcı ödemeli kargoya mı veriyorsunuz
Hangi kargoyu tercih ediyorsunuz
Satacağınız ürünün fiyatını nasıl belirliyorsunuz , başka sitelerde araştırarak mı
Bugun boş fındıkları alan birisine sattık. Bu sattığımız para da veriyordu.. Hemen dedim parasını alayım öğrenciyim abey.... 20 kilo geldi kilosu 75 kuruştan 15 tl aldım hemen kumbarana attım. Bugünkü hadılat çok iyi. :)
teşekkür ederimGüzelmiş
Güle güle kullanın
Benim de cumhuriyetim var , sağlam deri bulup yapayım
Sağlam ve uyguna böyle deriyi nereden bulabilirim ?
Kış için hazırliklar devam ediyor.
Bir taraftan da temizlik malzemesi stogu yaptim.
İki teneke yağ , şeker ve makarna da alıp kenara koydum mu beni bayagi idare eder.
Adli tatil bitmeden ve okul telaşı başlamadan yine bir Fethiye taraflarını gezip görelim dedik. Pazartesi gidiyoruz.
Gelince de domates sosu , salca , tursu gibi hazırlıkları yaparım...
Ha bu arada bugün Bimde tavuk , kıyma , yoğurt ve wc kağıdı nda indirim var kızlar. İhtiyacı olanlar baksin. Ben wc kağıdı alıp stokladım.
canım maaşı aldığın bankada altın hesabı açsan daha iyi olmaz mı? ben fiziksel altın da çok aldım. ama bozma amaçlı değil. akraba ve arkadaş çevresine düğün-dernek, doğum için hediye amaçlı. kendi altın birikimimi ise bankada altın hesabımda yapıyorum. altın yüksekken 2 gramın üzerine çıkmıyorum. paramı nakitte bekletiyorum, düşükken daha fazla alıyorum. hemen ulaşmam gereken durumlar için de likit fonda birikim yapıyorum. internet başındaysan, piyasayı takip edip al-sat da yapman mümkün. fiziki altında çeyrekde 5-6 lira zarar oluyor, bankada gramda ise kuruşlar oynuyor.kızlar ben maaşı alır almaz iki çeyrek alayım diye düşünüyorum
ama kararsızım altın çok yüksek
bir yıl sonra araba alabiliriz şimdiki arabayı eşim satılığa çıkaracak
sizce ne yapayım
parayı kumbaraya değil de, dipsiz kuyuya atıyor gibi hissediyor herhaldehoşbuldum canım
evet dışarda harcamak yerine biriktiricez
eşim alışmadığı için kumbaraya atınca psikolojik olarak korkuyor
hep ev için harcamaya alışmış hiç birşey almadan kumbaraya atınca tuhaf oluyor
Ezip tavuk yemlerine karıştırıyorlarmış. Amcamda tavuklarına yem alıyor da.. Dibinde hep un gibi şeyler oluyo bu ne diyordum :)Boş fındıkları ne yapıyormuymuş?
Ezip tavuk yemlerine karıştırıyorlarmış. Amcamda tavuklarına yem alıyor da.. Dibinde hep un gibi şeyler oluyo bu ne diyordum :)
yani canım gr altın mı daha karlı diyorsun çeyrek sıkıntı mı olur.altın hesabı açmayı düşünüyorum ama şuan çok bilgim yok.canım maaşı aldığın bankada altın hesabı açsan daha iyi olmaz mı? ben fiziksel altın da çok aldım. ama bozma amaçlı değil. akraba ve arkadaş çevresine düğün-dernek, doğum için hediye amaçlı. kendi altın birikimimi ise bankada altın hesabımda yapıyorum. altın yüksekken 2 gramın üzerine çıkmıyorum. paramı nakitte bekletiyorum, düşükken daha fazla alıyorum. hemen ulaşmam gereken durumlar için de likit fonda birikim yapıyorum. internet başındaysan, piyasayı takip edip al-sat da yapman mümkün. fiziki altında çeyrekde 5-6 lira zarar oluyor, bankada gramda ise kuruşlar oynuyor.
inşallah dün ne kadar birikti acaba diyorparayı kumbaraya değil de, dipsiz kuyuya atıyor gibi hissediyor herhaldeolsun istikaralı olursan, o kumbaradan çıkanların altına dönüştüğünü görünce korkusunu yener. hem de heveslenir
evet banada böylesi mantıklı geliyor ama bi altın biriktirme hevesi var içimdebence bankaya at altının düştüğü zamanlarda altına çevir..ben öyle yapmaya çalışıyorum..tabi bankadaki parayı unutacak yoksayacaksın
Canım bereketli olsun.Hepinize çok teşekkürler kızlar, Annemde ve bende biriken bozukları topladık 25 TL çıktı, kumbaraya attım hepsini. Bu kumbaraya sadece bozuk para atıcam artık.
The Black Birde senin gram altın için biriktirdiğin gibi bnde çeyrek altın için bir kumbaraya yapıcam ve kağıt paraları ona atıcamç Bir çeyrek parası çıktığında hemen gidip alıcam.
Yarım gram var diyorlar ama görmedim ben. Gerçi gram almıyorum hiç. Ama eğer nakiti harcarım diyorsan,yarımda olsa almalısınKızlar sizce gram altının yarısını almak ne kadar mantıklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?