- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #9.141
hangi branş:)Bu zamana kadar hiç devlet istememiştim hep özel sektör düşünüyordum. Bu yüzden hiç hazırlanmadım.Ama yinede şansımı deniycem.Şuan çok istiyorum bakalım kısmet... Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.
Bugün milli eğitime ücretli öğretmenlik için başvuru yaptım. Ondada hiç şansım yok gibi duruyor ama inşallah olur. 10 ekimde belli olacak diyorlar.
Selam kızlar, ben çalışmaya şimdi başlıyorum. Bugün hiç kazanamadım. Gece 2 ye kadar falan çalışmayı düşünüyorum.
Kısmet olursa kurban düşünüyorum ama piyasaya pek hakim değilim
Onun için bir 800 ayırsam yeter mi sizce?
Bu üçüncü gün falan fiyatlar düşüyor ya biliyorsun.Büyükbaşta olmaz belki ama koç / koyun alabilirsiniz
okul öncesihangi branş:)
yaa ne güzel:) inşallah olur olmasa bile bir sürü kreş var anaokulu var güzel branşınız var:)okul öncesi
okul öncesi için başvurdum ama asıl branşım değil cnm. Banka sigorta mezunuyum. Lisede hem düz lise hemde çocuk gelişimi okumuştum. Yani lisedeki mezuniyete göre başvuru yaptım. Geçen sene bir arkadaşımda bu şekilde başvurup iş bulmuştu. İnşallah bnde bulurumyaa ne güzel:) inşallah olur olmasa bile bir sürü kreş var anaokulu var güzel branşınız var:)
inşallah,gönlüne göre olan olsun :)okul öncesi için başvurdum ama asıl branşım değil cnm. Banka sigorta mezunuyum. Lisede hem düz lise hemde çocuk gelişimi okumuştum. Yani lisedeki mezuniyete göre başvuru yaptım. Geçen sene bir arkadaşımda bu şekilde başvurup iş bulmuştu. İnşallah bnde bulurum
amin cnm inşallah , çok teşekkür ederiminşallah,gönlüne göre olan olsun :)
Allah gönlüne göre verir inşallah canımokul öncesi için başvurdum ama asıl branşım değil cnm. Banka sigorta mezunuyum. Lisede hem düz lise hemde çocuk gelişimi okumuştum. Yani lisedeki mezuniyete göre başvuru yaptım. Geçen sene bir arkadaşımda bu şekilde başvurup iş bulmuştu. İnşallah bnde bulurum
Allah gönlüne göre verir inşallah canım
aynen canım. alışkanlık yapacak, kime gitsek eline bakacağız diye de korkuyorumamin cnm inşallah
Janita ev gezmelerine zaten bayılırım ama böyle hediyeler gelince daha da güzel olur yaaa
selam hanımlardün akşam ailece babaannemde yemekteydik. çok güzel geçti, artık baba ocağına misafir olarak gitme gerçeğini kabullenmem zaman alacak gibi. babaannem hep sevdiğimiz yemekleri yapmış. canım tontişim benim. ata çeyreğe de kulp taktırmış ve derinin ucuna taktırmış. çok modern bir şey olmuş. günlük takabilirim. her şeyinde emek vardı, hediyesinde bile. aldığım kıyafetleri de hemen giydi üzerine, valide sultan edasıyla salındı. allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.
Çok tembelim.
İşlerden bazısını bozdum.
Devrettim.
Çalışamıyorum. Para da kazanamıyorum. Motive olmam gerek. Beynim patlıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?