birikim yapabilmenin yolları

hangi branş:)

Büyükbaşta olmaz belki ama koç / koyun alabilirsiniz

yaa ne güzel:) inşallah olur olmasa bile bir sürü kreş var anaokulu var güzel branşınız var:)
okul öncesi için başvurdum ama asıl branşım değil cnm. Banka sigorta mezunuyum. Lisede hem düz lise hemde çocuk gelişimi okumuştum. Yani lisedeki mezuniyete göre başvuru yaptım. Geçen sene bir arkadaşımda bu şekilde başvurup iş bulmuştu. İnşallah bnde bulurum

inşallah,gönlüne göre olan olsun :)

mrb kızlar..yeni bir haftaya başladık hayırlısyla..Umarım az harcamalı bir hafta olur hepimiz için.. kışlıklarımın çoğu hazır sayılır..haftaya çarşamba tatile çıkcam tatillikleride çıkarıp bakmam gerek eksik varmı hatırlamıyorum..güneş kremi dışında bişi çıkmaz inşallah :) 150 nakitim var gidene kadar yetirebilmek umuduyla :)

Allah gönlüne göre verir inşallah canım

selam hanımlardün akşam ailece babaannemde yemekteydik. çok güzel geçti, artık baba ocağına misafir olarak gitme gerçeğini kabullenmem zaman alacak gibi. babaannem hep sevdiğimiz yemekleri yapmış. canım tontişim benim.ata çeyreğe de kulp taktırmış ve derinin ucuna taktırmış. çok modern bir şey olmuş. günlük takabilirim. her şeyinde emek vardı, hediyesinde bile. aldığım kıyafetleri de hemen giydi üzerine, valide sultan edasıyla salındı. allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.

amin cnm inşallah

Janita ev gezmelerine zaten bayılırım ama böyle hediyeler gelince daha da güzel olur yaaa
aynen canım. alışkanlık yapacak, kime gitsek eline bakacağız diye de korkuyorumhaftaya da büyük halam çağırdı. eşim bile bakalım hala ne takacak diyor

Hayırlı olsun
Merak ettim fotoğrafını atar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…