- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #9.121
Oyyy kimleri görüyorum ben...merhaba arkadaşlar
uzuuuuuuunca bir süre yoktum,ara ara baksam da yazamadım... :)
umarım herkes iyi, keyifler de yerindedir.... gerçi ülkenin şu şartlarında keyifli olmak da çok mümkün değil ama Rabbim bu günümüzü aratmasın, kötülere fırsat vermesin... (amin)
birikim konularına gelince aynen devam...herkes kendi şartlarına göre bir şeyler yapmaya çalışıyor...kimi aylık birikimim 7 bin diye sevinirken, kimi 70 binden memnun olmaz.... kimi de, ekmek nasıl alacağımın, hesabını yapar...
Rabbim sağlık huzur versin, olanı paylaşıp, sırf kendisi için yaşayan değil de, bu dünyadaki varlığının, diğer insanlar için bir anlam ifade ettiği, sebeb-i mutluluğu olduğu kişilerden eylesin bizleri... :)
bir yudum mutluluk, diğer arkadaşlar, özlemişim...
Mesajını çok geç gördüm. Bir de bulunduğum şehirde e-bebek yok ne yazık kiGünaydın kızlar,
25 tl markette harcadık, bir de ebebekte hoşgeldin paketi var ondan aldım normalde 63 tl, 5 tl ye aldım sadece.
The Black aklında olsun canım sende bi mağazaya uğrayıp alabilirsin, içinde bazı ürünler için bir kaç kullanımlık paketler hazırlamışlar, deneme amaçlı. Biberon dezenfekteni, bebek çamaşır yumuşatıcısı, deterjanı vs gibi.
Fakat ebebek te her mağazada yokmuş, ben gitmeden önce mağazaya telefon açıp gittim bilgin olsun.
kpss den iyi bi puan alırsın inşallah. bi bayan için memuriyet en iyisi .çok yorucu olmuyor en azındanHepinize mutlu bir pazar günü diliyorum. Bu sabah erkenden kalktım işlerimi hallettim.
70 TL kuaför
55 TL kpss ücreti yatırdım. Bugün başka harcama yapmam. Akşam yemeğinede anneanneme gideriz muhtemelen, yemek derdindende kurtuldum
kpss den iyi bi puan alırsın inşallah. bi bayan için memuriyet en iyisi .çok yorucu olmuyor en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?