- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #9.161
10 gündür köydeyim... Elime para geçmiyor atamıyorum para kumbaraya... Şu 10 günde atabildiğim para 1.95 tl
Aynen canım en azından doğal meyve sebze var. Tamamen doğal yaşam. Fındık da var. Hem babam fındık topladığımız için bir miktar para verecek hemde parayla fındık isteyenler var. Bayramda geldi sayılır. Bayramdan sonra paraya boğulmuş biri olarak geri gelicem.Olsun köyde olmanın tadı da bi ayrı oluyor, döndüğünde telafi edersin :)
sağol canım. akşama atarım inşallah :)Hayırlı olsun
Merak ettim fotoğrafını atar mısınız
Hayırlı olsun
Merak ettim fotoğrafını atar mısınız
günaydınnnn verimli, bereketli bir gün inşallahGünaydın kızçeler
Bugün verimli bir gün olsun umarımmmm
canım şuna benziyor. ama ucunda ata çeyrek var. deri sicim de düz bir sicim. oldukça spor duruyor. akşam unutmazsam yine atarım.
Kız sen napıyon burdabu nedir kıızlar tam anlayamadım
Günaydın kızçeler
Bugün verimli bir gün olsun umarımmmm
Kız sen napıyon burda
canım babannem evlendikten sonra ilk defa evine yemeğe davet etti. bizde adet mutlaka ufak tefek altın hediye edilir. deri sicimli çeyrek ata takmıştı. kısmen de olsa buna benziyor. bu bileklik sanırım, benimki kolye. düz deri sicim ve ucunda ata çeyrek var. arkadaş merak etmiş ben de şimdilik benziyor diye bunu koydum.bu nedir kıızlar tam anlayamadım
canım babannem evlendikten sonra ilk defa evine yemeğe davet etti. bizde adet mutlaka ufak tefek altın hediye edilir. deri sicimli çeyrek ata takmıştı. kısmen de olsa buna benziyor. bu bileklik sanırım, benimki kolye. düz deri sicim ve ucunda ata çeyrek var. arkadaş merak etmiş ben de şimdilik benziyor diye bunu koydum.
yapıyorlar ama kolye çok daha hoş duruyor.ayy cok guzel fıkır aslında hem bırıkım hem takı :) bıleklık yaptırılırmı oyle atadan acaba
Toplandı canım :) hatta çıkarttık pisliklerini ayırıyoruz şuan :)Bensendetutuklukaldim hoş geldin. fındıklar toplandı mı?
Toplandı canım :) hatta çıkarttık pisliklerini ayırıyoruz şuan :)Bensendetutuklukaldim hoş geldin. fındıklar toplandı mı?
oo maşallah, çok severim fındığıToplandı canım :) hatta çıkarttık pisliklerini ayırıyoruz şuan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?