birikim yapabilmenin yolları

Olsun köyde olmanın tadı da bi ayrı oluyor, döndüğünde telafi edersin :)
Aynen canım en azından doğal meyve sebze var. Tamamen doğal yaşam. Fındık da var. Hem babam fındık topladığımız için bir miktar para verecek hemde parayla fındık isteyenler var. Bayramda geldi sayılır. Bayramdan sonra paraya boğulmuş biri olarak geri gelicem.

bu nedir kıızlar tam anlayamadım
canım babannem evlendikten sonra ilk defa evine yemeğe davet etti. bizde adet mutlaka ufak tefek altın hediye edilir. deri sicimli çeyrek ata takmıştı. kısmen de olsa buna benziyor. bu bileklik sanırım, benimki kolye. düz deri sicim ve ucunda ata çeyrek var. arkadaş merak etmiş ben de şimdilik benziyor diye bunu koydum.

ayy cok guzel fıkır aslında hem bırıkım hem takı :) bıleklık yaptırılırmı oyle atadan acaba

Günaydın kızlarcım.
Bu sabah kumbaraya 11,5 tl attım. İşten çıkmama 1,5 ay kaldı sonrası Allah Kerim. Dilerim bebişimin rızkı ondan önce gelir.
Allah büyük.
Eşime çok sevdiği bir kitap seti aldım doğum günü için o yüzden tahmin ettiğimden uyguna geldi ve bu ay hala kredi kartı kullanmadık bin şükür.
Ay sonuna kadar ne olur bilemeyiz elbette.
Kumbaradaki bozuklar 50 tl olunca bütünlemeye karar verdim.
Bebek kumbarası ya dokunmuyoruz hiç.
Bende durumlar böyle.

Günaydın kızlar.
Bugün faturaları yatırdım. Dikkat etmem sebebiyle bu ay diğer aya göre elektrikte 35, suda da 15 tl daha az ödemiş oldum.
Dün çocuklar avm ye gittiler. 50 tl harcamışlar.
Ben de dün markette 70 tl harcadım.
Yarın küçük oğlumun doğum günü. İçecek ve pasta alırız. Biraz paraları var büyük oğlumun doğum gününden. Toplayıp onlar için bir çeyrek alacağım.

Toplandı canım :) hatta çıkarttık pisliklerini ayırıyoruz şuan :)
oo maşallah, çok severim fındığıgeçen sene bize de bir çuval gelmişti, yetiştirmesinde ve toplamasında olmadığım halde, ayıklamasını yapınca neden fiyatı yüksek anlamıştım. allah üreticilerimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…