• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Selam kızlar dün maaş günüydü ödemeler filan derken bana sadece 280 tl kaldı.bu arada işe başladım ama sadece sabah gidiyorum şimdilik süt izninden dolayı..o 280 tl yi eve harcarım artık annem geldi bakıyo kızıma market filan derken harcanır benim harçlık :KK51: bide dün hemen 1 gr altın aldım ve birikime başladım kızıma biri 100 tl göndermiş annemle doğum hediyesi ben de internet bankacılığıyla alıverdim kızım için :süslü:

Selam kızlar,
Biliyosunuz bende bir anlık cinnetle
Sevgili Kumbi me saldırmış paralara çökmüştüm.

Geçen zaman zarfında kendisini tedavi ettirdim
ve birikime yeniden başladım :KK53:
20160816_145945-01_resized.jpeg

Amin yaa inşallah.
Bu kez büyük paralarla değil sadece bozuklarla denicem.
Akmasa da damlasın olsun :KK22:
olur olur canım, sen istikrarlı ol yeter. :anneadayı:yeter ki ordaki parayı unut. belli aralıklarla da açıp, altına, dövize çevir. kumbaradan çıkanlarla ben üzerine biraz ilave edip, bankadan gram alıyorum. daha önceden fiziki alırdım, düğünlük, doğumluk. unutunca bir bakıyorsun çil çil altınların olmuş:KK71:

kenarında altın olmasa mecburen kuyumcudan alacaktın, bir de burdan bak:KK66: bende de bekar arkadaş, kuzen çok. fiziki olarak aldığım altınları hep düğün-doğum düşünerek aldım. belli bir miktarın altına düştüklerinde yine yerine koymayı düşünüyorum. insanın eline hazır geliyor, iyi oluyor bence:KK51:bu akşam da düğün var, bir çeyrek gidecek. allah herkese mutluluk versin, isteyenlere de bebiş:nazar::nazar:
haklısın canım, iyi ki kenarda var. yoksa bu fiyattan çeyrek alacaktım bir de

Bugun sadece 5 lira harcadım. Yarina misafirim var arkadaşım gelicek. Ama özel bir şey yapmıycam Allah ne verdiyse yeriz birlikte. Bende ay sonu garantiden altın hesabı açmayı düşünüyorum. Çünkü kredi kartım orda otomatik ödeme talimatı vericem. Ama önce kesinti vs yapıyormu diye araştırmam lazım

oo maşallah, çok severim fındığı:KK51:geçen sene bize de bir çuval gelmişti, yetiştirmesinde ve toplamasında olmadığım halde, ayıklamasını yapınca neden fiyatı yüksek anlamıştım. allah üreticilerimizin yardımcısı olsun. :KK200:
Amin canım. Gerçekten toplaması kurutması ayıklaması dışında Bahçelerin bakımları oluyor yani baya masraf aslında bakma :)

Selam kızlar,
Biliyosunuz bende bir anlık cinnetle
Sevgili Kumbi me saldırmış paralara çökmüştüm.

Geçen zaman zarfında kendisini tedavi ettirdim
ve birikime yeniden başladım :KK53:Eki Görüntüle 1871311
Bereketli olsun inşallah canım... Dediğin gibi akmasa da damlar... Yeri gelince o 5-10 kuruşları az mı arıyoruz

Back