- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #9.081
maşallah kuzucuğa, sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallahGünaydın kızlar.
Dün bir erkek annesi olacağımı öğrendim.Doktordan çıkınca hemen bir emzik bir 3 çift çorap aldım. Hevesten
Bugün 5 tl markete harcadım.
Başka masrafım olmaz sanırım.
Hepinize güzel bir gün diliyorum.
Günaydın kızlar.
Dün bir erkek annesi olacağımı öğrendim.Doktordan çıkınca hemen bir emzik bir 3 çift çorap aldım. Hevesten
Can'ım arkadaşına sorar mısın daha fazla düşüş bekleniyor mu?Tabi ki bilgi aldıkça paylaşırım :)
Öyle şey mi olur yaBiraz önce bir yorum okudum..faizin indirilmesi eski krediler için yapılandırma olmayacaktır diye..yüksekten alanlar için yani..doğru mu acaba?
maşallah Allah yolunu bahtını açık etsin inşallahKızlar oglum Fen Lisesini kazandı.
İnşallah geleceğin doktor adayının annesi oluyorum. Çok mutluyum.
Maşallah. .başarıları daim olsun..Kızlar oglum Fen Lisesini kazandı.
Günaydın kızlar.
Gülebile giysin kızınGözünüz aydın olsun
Çok heyecanlı bir bekleyiş, bizde aldığımız kıyafetlere bakıp bakıp seviyoruz eşimle, senin gibi çoraplar aldım bende kızıma, minicik çilek desenli, kalp desenli.. Bayılıyorum gördükçe
Allah olmayanlara, isteyenlere de nasip etsin inşallah.
hayırlı olsun başarıları daim olsun bende öğrencilerimden haberler bekliyorumKızlar oglum Fen Lisesini kazandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?