birikim yapabilmenin yolları

maşallah kuzucuğa, sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah

günaydın hanımlar, herkese bol bereketli sağlıklı, huzurlu bir gün diliyorum
akşam bayatlamış ekmekleri fırında hafifçe kızarttım, sonra da rondodan geçirdim. bir kavanoz galeta unumuz kilerdeki yerini aldı eşim akşam spora gitti, ben de can sıkıntısından lorlu-üzümlü kurabiye ve mayalı poğaça yaptım. kahvaltı için birer tane eşime ayırdım, kalanı da soğutup dondurucuya attım. bakalım kimlere kısmet olacak
bugün de bir arkadaşım malatyadan gün kurusu getirecekmiş. pazarda kilosu 22 liraydı, o 15 liradan verecekmiş. iki kilo sipariş vermiştim. allah ağız tadıyla yemeyi nasip eder inşallah.

önümüzdeki hafta ben de ara verdiğim spora devam edeceğim. vücut resmen istiyor, ara vermek iyi de oldu. arada vücudu şaşırtmak gerekiyor. evlenmeden önce haftanın 4 günü gidiyordum. artık üç gün gideceğim.

Gözünüz aydın olsun
Çok heyecanlı bir bekleyiş, bizde aldığımız kıyafetlere bakıp bakıp seviyoruz eşimle, senin gibi çoraplar aldım bende kızıma, minicik çilek desenli, kalp desenli.. Bayılıyorum gördükçe
Allah olmayanlara, isteyenlere de nasip etsin inşallah.

Oyyy bebişler geliyor :)
Burada ben bile heyecanlandım sizdeki hazırlıkları okuyunca...
Nasıl güzel bir şey Allahım anne olmak...
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, isteyen herkese o mutluluğu yaşatsın.
Bebecikler nasibiyle gelsin, evlerinize neşe, bereket ve mutluluk getirsin inşallah :)

Paranın adı var kendi yok diye boşuna dememişler. Makarna, bulgur, ince bulgur, süt, peynir, yumurta, salam, süzme yoğurt, ekmek, puding, çikolata sosu, haribo,çamaşır suyu, wc kokusu, pil, kapaklı yumurta kabı, plastik kevgir aldım. 92 lira tuttu.
Yarın pazar var. Ama bugün 6dan itibaren kurulmaya başlıyor. Daha uygun olduğu için akşamüstü gidiyorum. Yarın kahvaltıya misafirim var. Bu yüzden bugün gidip eksikleri alıcam

Ayın 15 ini resmen iple çekiyorum . Paranın adı var sadece . Nasıl harcanıyor nereye gidiyor hiç belli değil . Ama farkettiğim şu en çok gıda için harcama yapıyoruz . İki kişi olmamıza rağmen bi haftalık mutfak mastafımız 150 TL tuttu iyimi . Üstelik sadece 25 TL kıyma aldım okadar . Tavuk bile almadan ki hali bu.

Merhaba kizlar
babamin hastaligi ve internet paketimin bitmesi sebebiyle giremedim epeydir ama yazilanlarin hepsini okudum
kredisini yapilandirmak icin basvuru yapan var mi
ben bankacimizi aradim ancak ulasamadim

Hayırlı olsun umarım sağ salim alırsın oğlunu kucağına
Gülebile giysin kızın
Kız kıyafetleri ayrı bir güzel ama size tavsiye çok almayın çok çabuk büyüyorlar çoğunu giyemiyorlar

Kızlar oglum Fen Lisesini kazandı.
İnşallah geleceğin doktor adayının annesi oluyorum. Çok mutluyum.
hayırlı olsun başarıları daim olsun bende öğrencilerimden haberler bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…