herkes durması gerektiği yeri bilse zor olmaz da, had aşılınca zor. görümcem henüz 17 yaşında. bir de diğer abisine çok düşkünmüş, gözlemlediğim kadarıyla şu anda bağ hiç kalmamış gibi. o yüzden bana da ön yargıyla yaklaştı, o yüzden onu anlayabiliyorum. zamanla beni de kalbinde ve düşüncelerinde oturtması gerektiği yere oturtur. anne-baba da olgun oldukları için, doğru yönlendirirler. benim de o yaşta iki kız kardeşim var ve iki yaş küçük bir başka kız kardeş. ben de o yaşlardan geçtim, biraz sabır ve hoşgörü inşallah sorunları çözer. açık açık da söyledim. benimle zaman geçirmek istersen ara beni, sen ders çalıştığın, etüd, kurs kovaladığın için her zaman müsait olmazsın. ben hafta sonları sana göre daha müsaitim. bir kaç gün önce söylersen, ona göre program yaparım. abinle de yalnız gezmek istersin, benim için hiç bir sakıncası yok. onu da bir kaç gün önce söyle ki, program yapmamış oluruz. abi-kardeş kafanıza göre takılırsınız, ben de evde işlerimi hallederim dedim. tamam abla dedi. inşallah doğru anlaşılmışımdır. şu an için öyle görünüyor ama yine de bilinmez