birikim yapabilmenin yolları

Merhaba kızlar çok uzun zamandır netten kopuktum bir çoğunuzu kısmen tanıyorum
İlk sayfalarda bende arada yazıyordum ama bu ATA'lar birikimden o kadar uzağım ki
Bu arada son bir kaç gündür yaptığınız kışlık hazırlıklarıntaktir ettim bende evime gitsem de yapsam

Bu arada kışlık menemen çok güzel oluyor ben önceleri sadece sos yapardım ilk defa geçen sene yaptım ve çok lezzetli oldu ve et sote falan yaparkende kullandım onları kapağı açınca zaten taze domates kokuyor

10 yaşında..ama ben hiç istemiyorum ondan yardım almak. Yıllarca içime attığım herşey gün yüzüne çıktı. Kırgınlıklarım çok..
olay yeni olduğu için böyle düşünüyorsunuz..zaman geçince pişman olursunuz..Madem dururumu var size ve çocuğa nafaka vermek zorunda kanunenn..Ben olsam ister trilyonluk olsun çocuğumu asla vermem..çatır çatır nafakasını alıp büyütürüm evladımı..o çok çok iyi bir babaysa sizde çok çok iyi bir annesiniz.. o çocuğu verirseniz eğer o çocuk size uzak bir evlat olarak yetişecek bunuda bilin..

bende menemenlerin nerdeyse yarısını yemeklere kullanmak için yapıyorum zaten :) makarnayla falanda süper oluyor..

Şekerbank ve Denizbank da konut faizini 0.89 a çekmiş kızlar. Bütün bankalar faizde indirime gidiyor...
Ağzından bal damlıyor bal
Umarım Vakıfbank da yarın düşürür cuma yapılandırırım
Pazartesi kredi taksitim var

Ay sınırlaması koymaları kötü olmuş. .biz 7 senelik çekmiştik. .5 sene kaldı. .bizim işimize yaramıyor çünkü daha düşüktu o zamanlar..
Siz kaçtan çekmiştiniz?
Bende 7 yıllık çektim 5e mi düşürsem diye tereddütteyim

Akşam bime gittim 41.25 kuruş harcadım. Eve misafir cocuklar geldi. O yuzden biraz abur cubur aldım. Ustumde para olmadığı icin bankadan cektim.
2 paket ıslak mendil
1 kutu süt
4 kutu salça
1 kilo dondurma
1 paket cips
Yuzey temizleyici
El kremi
Cikolata, kek
Aksam annem para verdi biraz 10 lirayı kendime ayirdim.Kumbaramada 37 lira attım

İhtiyaçlar hiç bitmiyor. .kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…