- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #9.101
Bizde 2 kişiyiz ama mutfak masrafımız çok tutmuyor en fazla aylık 200. Boğaza çok düşkün değiliz ondan belkide. Ben eti çok sevmiyorum. Kurbandan kurbana yetiyor bize. Birde indirim olunca bozulmayacak kuru gıdaları stokluyorum. Mesela şuan metroda sıvı yağ indirimde 20 liraya düşmüş. Yarın gidip 4 tane almayı düşünüyorum. Bizi bi sene idare eder o yağ.Ayın 15 ini resmen iple çekiyorum . Paranın adı var sadece . Nasıl harcanıyor nereye gidiyor hiç belli değil . Ama farkettiğim şu en çok gıda için harcama yapıyoruz . İki kişi olmamıza rağmen bi haftalık mutfak mastafımız 150 TL tuttu iyimi . Üstelik sadece 25 TL kıyma aldım okadar . Tavuk bile almadan ki hali bu.
Hem onun adına hemde senin adına çok sevindim :) Allah yolunu, bahtını açık etsin inşallah...Kızlar oglum Fen Lisesini kazandı.
İnşallah geleceğin doktor adayının annesi oluyorum. Çok mutluyum.
Kızlar oglum Fen Lisesini kazandı.
İnşallah geleceğin doktor adayının annesi oluyorum. Çok mutluyum.
dün gittim vakıfbanka bilgi alayım istedim@mandaliina canım bana kalırsa daha fazla düşmez bu faiz oranları bankalar 1in altına çekmeye zor ikna olmuş zaten..beklick misn biraz daha?
Evet bende böyle yorumlar okumuştum. .olmaması lazım aslında. .inşallah düzeltirlerdün gittim vakıfbanka bilgi alayım istedim
ilk girdiğim şube sadece yeni çekenlere bu faiz oranı geçerli size değil dedi
sinirlendim müşteri hizmetlerini aradım böyle şey mi olur 3 ay önce çektim diye neden 20-30 bin fazla ödüyorum ben dedim onların bilgisi yokmuş
başka bi şubeye gittim kadın evrakları önüme serdi
yapılandırma faiz oranı 1,17
borcu başka bankaya taşıma faiz oranı 1,17
yani herşeyin önünü kapatmışlar
bir yudum mutluluk yasal bişey mi bu şikayet edemez miyim bankayı? arada bu kadar uçurum olması akıl karı değil
hiç saşiırmadım bankalar herşeyi hesabına uydurmayı başarıyor. bravo valla.dün gittim vakıfbanka bilgi alayım istedim
sinirlendim müşteri hizmetlerini aradım böyle şey mi olur 3 ay önce çektim diye neden 20-30 bin fazla ödüyorum ben dedim onların bilgisi yokmuş
bir yudum mutluluk yasal bişey mi bu şikayet edemez miyim bankayı? arada bu kadar uçurum olması akıl karı değil
kesinlikle yaa .yazık valla@mandaliina böyle şey mi olurmuş ya resmen umut tacirliği bunların yaptığı..
Merhabalar. Malesef aynı bilgi bana da ulaştı.dün gittim vakıfbanka bilgi alayım istedim
Yani şu ana kadar böyle bir şey duyulmuş şey değil. Yeni olduğu için bazı şeyler tam oturmamış olabilir. Ben de sadece bu yönde duyum aldım ama işin aslı nedir doğru bir kaynaktan öğrenmek gerekir. Acele etmeyin.dün gittim vakıfbanka bilgi alayım istedim
Umarım geçici bişey değildir bu düşüşYani şu ana kadar böyle bir şey duyulmuş şey değil. Yeni olduğu için bazı şeyler tam oturmamış olabilir. Ben de sadece bu yönde duyum aldım ama işin aslı nedir doğru bir kaynaktan öğrenmek gerekir. Acele etmeyin.
Merhaba hanımlar..şu an ayrılığın eşiğindeyim. Sizi okuyunca ne kadar takdir ettim bilemezsiniz. Keşke bende sizin gibi düşünebilseydim zamanında. Ailem çok destek gerçi beni hiçbir zaman mağdur etmeyeceklerine çok eminim ama bir laf vardır,ekmek dilimden ayrılmış bir kere..keşke kenarda 10 bin liram olsaydı(ki çok rahat yapabilirdim) en azından evimi tutardım. Sonra zaten çalışıp bir başıma bakabilirdim.
Benden size tavsiye sakın bırakmayın ,birikim yapmaktan vazgeçmeyin. 3-5 ne olursa atın kenara. Kimseye güvenmemek lazım. Ben ayrılıyosam inanın herkes ayrılabilir şu hayatta
merhaba hanımlar :)
bu hafta işim çok çok çok yoğundu. ancak bugün öğleden sonra rahatlayabildim. çok şükür bu hafta da bitti dedim ilk defa.
tatile gidemedik. polyanna olmak gerekirse paramız cebimizde kaldı :)
hafta başında babam geldi, 2 gün kaldı. 2 günde 1 aylık market alışverişimizi yapıp gitti sağolsun. bir kaç kalem eksik var. onları da önümüzdeki hafta tamamlayacağım.
bir yudum mutluluk oğlun için tebrikler canım çok sevindim :)
The Black canım Allah kucağına almayı nasip etsin oğlunu :)
bu ay sıkışık olduğumuzu ve mümkün olduğunca buzluk + bakliyat kullanacağımı yani eldekilerle idare edeceğimi söylemiştim. gerçi misafir var diye ister istemez harcandık.ama çok şükür ki elimizde 950 tl kaldı. onuda hemen kredi kartına yatıracağız.
eşimin 2 ayrı arkadaşının düğünü var memlekette. ben gitmeyeceğim çünkü bayram yakın. 2 kere git gel yapmak istemiyorum. zaten çok yorgunum bu aralar. o düğünlere 1 çeyrek 1 yarım gidecek. yine evdeki altınlardan. bu gidişle evde altın filan kalmayacak
benden böyle kızlar. sayfaları biriktirip okuyunca da güzel oluyormuş :) iyi hafta sonları herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?