birikim yapabilmenin yolları

Kalın bir şey o zaman ya da kelepçe
Güle güle kullanın

Önceki bir konunuzı gördüm görümcenizle ilgili merak ettim , beraber gittiğiniz düğün sonrası ne oldu ?

200 tl ye 6 kişilik 24 parça yemek takımı aldım..
Bir mağazada oğlum biraz zeytinyağı döktü yere , borcum ne kadar dedim 20 tl istediler verdim mecbur Ben dikkat edeyim dedikçe kaçıyor para benden

Kumbaraya 15 TL atıp günü 0 harcamayla kapadım. Akşam bir arkadaşıma misafirliğe gittik annemle.Daha önce 6 kişilik bir çay takımı hediye gemişti. Bizde eli boş gitmek olmaz diye onu götürdük. Böylece harcamada yapmadık. Kendimde bu tarz ucuz bulduğum şeyler olursa alıp koyuyorum kenara, bir yere giderken iyi oluyor.
Günün özeti olarak kumbaraya 15 TL atıp,günü sıfır harcamayla kapadım

Günaydın kızlarcım.
Beklediğim yerden bir miktar para geldi bu ay ki sıkışıklığı rahatlattı çok şükür.
Gram altın için biriktirdiğim parayı da kendi amacına kullanmış olup bugün bir gram altın alacağım inşallah.
Bereketli olsun dilerim.
Kumbaraya da 5 tl atacağım.

Kalın bir şey o zaman ya da kelepçe
Güle güle kullanın

Önceki bir konunuzı gördüm görümcenizle ilgili merak ettim , beraber gittiğiniz düğün sonrası ne oldu ?
evet canım kaburga model kelepçe almış sağ olsun.
o düğün sonrası konuyu ben hiç açmadım. görümcem 1 ay kadar sonra gelip ağlayarak özür diledi. ben de samimiyetine inandım. şimdi aramız iyi çok şükür. zaten yapı olarak huzursuzluğu sevmeyen biriyim. benim onu abisinden koparmak gibi bir niyetim olmadığını galiba anladı. k.validemler de çok olgun insanlar, çok yapıcılar. onların da bu konuda payı çok diye düşünüyorum.

günaydın tutumlu hanımlarakşam çaya misafirlerimiz gelecek. dün işten çıkınca soslu kek, yanına da dereotlu-peynirli minik minik poğaçalar yaptım. çerez ve meyve de olur. yemeğe gelin dedim ama başka zaman dediler. yemeğe gelseler bana daha kolay geliyor. hem geceler kısa, daha uzun zaman geçiriyoruz. bir kaç ay sanırım hep misafircilik oynayacağız. insanın kendi evinde misafir ağırlaması çok keyifli görünüyor. allah kimsenin keyfini, huzurunu bozmasın aminnnnnnn

evet benimde hala en keyif aldığım durumdur misafirler hazırlıklar falan

evet benimde hala en keyif aldığım durumdur misafirler hazırlıklar falan
kuzenim yeni heves sonra sıkılırsın falan diyor ama bana hiç sıkılacakmışım gibi gelmiyor. ama her akşam, her akşam olur o zaman yorucu ve sıkıcı olabilir. samimi arkadaşlarımız ziyaretimize geliyorlar, demek ki sevilp sayılıyoruz ne mutlu bize

3,5 yıllık evliyim halen sıkılmadım bilmiyorum bence çok keyifli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…