- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #8.961
Süper olurherkes anneyle birlikte hareket etse, ne güzel olur değil mi?
selam tutumlu hanımlar. akşam k.valideme ilk defa yemeğe gittik. annem, babam ve kardeşimi de davet etmişlerdi. bir bileziği kaptıktek olarak takılabilecek bir şey. k.validem nakite çevirmeyin, düğün dernekte takarsın dedi. takı pek sevmem ama özenmişler, kalbini de kırmam. birlikte gittiğimiz yerlerde takarım.
evet canım kaburga model kelepçe almış sağ olsun.Kalın bir şey o zaman ya da kelepçe
Güle güle kullanın
Önceki bir konunuzı gördüm görümcenizle ilgili merak ettim , beraber gittiğiniz düğün sonrası ne oldu ?
günaydın tutumlu hanımlarakşam çaya misafirlerimiz gelecek. dün işten çıkınca soslu kek, yanına da dereotlu-peynirli minik minik poğaçalar yaptım. çerez ve meyve de olur. yemeğe gelin dedim ama başka zaman dediler. yemeğe gelseler bana daha kolay geliyor. hem geceler kısa, daha uzun zaman geçiriyoruz. bir kaç ay sanırım hep misafircilik oynayacağız. insanın kendi evinde misafir ağırlaması çok keyifli görünüyor. allah kimsenin keyfini, huzurunu bozmasın aminnnnnnn
kuzenim yeni heves sonra sıkılırsın falan diyor ama bana hiç sıkılacakmışım gibi gelmiyor. ama her akşam, her akşam olur o zaman yorucu ve sıkıcı olabilir. samimi arkadaşlarımız ziyaretimize geliyorlar, demek ki sevilp sayılıyoruz ne mutlu bizeevet benimde hala en keyif aldığım durumdur misafirler hazırlıklar falan
3,5 yıllık evliyim halen sıkılmadım bilmiyorum bence çok keyiflikuzenim yeni heves sonra sıkılırsın falan diyor ama bana hiç sıkılacakmışım gibi gelmiyor. ama her akşam, her akşam olur o zaman yorucu ve sıkıcı olabilir. samimi arkadaşlarımız ziyaretimize geliyorlar, demek ki sevilp sayılıyoruz ne mutlu bize
ihitiyacın varsa değerlendir, yoksa boşuna alma. ben de indirimlerden ihtiyacım olan iki pantolon ve 4 tişört, iki de düz ayakkabı aldım. seneye yaz için hiç bir ihtiyacım kalmadı.Bu aralar güzel indirimler var ama harcamamak için tutuyorum kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?