birikim yapabilmenin yolları

Bugün kredi kartlarımı yatırdım. Toplamda 4.500 tl yi buldu iki kartım.
Bir bankadan altın hesabım vardı. Bugün ödeme yaparken diğer bankadaki hanım da altın hesabı açalım deyince onu da kıramadım. Artık iki altın hesabım var :) az az biriksin dursun bir kenarıda :)
İşyerinde oğlanlarla beraberiz. Öyle olunca masraf artıyor. Kahvaltıdır yemektir onların ıvır zıvırı falan. Gözümün önünde olsunlar istiyorum ve arada da işlerden fırsat bulunca ilgileniyorum onlarla iyi oluyor gerçi :)
Hem anne, hem baba, hem avukatım yıllardır :)

Sen bu şekilde yazınca, sende annemi görüyorum. Cennet annelerin ayaklarının altında diye boşuna dememiş, Peygamber efendimiz(S.A.V.) Eşlerini kaybetmiş, sonra evlenmeyip kendini çocuklarını adamış kadınlara saygım gerçekten ayrı bir boyutta. Rabbim inşallah bu emeklerinizin karşılığını boşa çıkarmaz. İdolümsün Nihal abla inşallah ismini doğru hatırlıyorumdur. Yoksa rezil oldum

Oo kelepçe iyiymiş güle güle kullanın

Aslında o düğün sonrası ilk karşılaşmanızı merak ettim

Oyyy canım benim...doğru hatırlıyorsun canım...Çok teşekkür ederim güzel duan için...Anneciğinin ve benim sınavım da bu işte...Senin ve benim oglanların sınavı bir başka...Herkesin başka türlü bir sınavı...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Güç kuvvet versin her daim. Sen nasıl beni annende görüyorsun ya benim de ta başından beri sana duyduğum ayrı bir sıcaklık var...İnşallah Allahım herseyi o güzel kalbine göre verir cok mutlu olursun canım benim...

dün 18,5 para harcadım ama ihtiyaçtı evde su bitmişti 2 bidon su ve birkaç birşey aldım kpss başvurumu yaptım 55 tl de oraya gitti inşallah rabbim bana ve benim gibi bekleyen herkese memurluk nasip eder.
hayırlısı olsun canım. inaşllah başarırsın. bende önlisans olarak atanmıştım . kesinlikle hayatım için yaptıgım en iyi sey. özel sektör çok yıpratıyor insanı. ve bir kadının ekonomik özgürlüğünün olması çok güzel şey.
şükürler olsun Rabbime..

Günaydın kızlarcım.
Dün 1 ad. çeyrek (hediyelik 205 tl) , 1 ad. birikimlik gram (128 tl biraz pahalı oldu ama parası hazırdı) aldık çok şükür.
Eşimin doğum günü için ayırdığım paradan biraz kullandık şimdi onu toparlamaya çalışıcam.
Kumbaraya da 15 tl attım.
Bugün 300 tl civarı da muayene ve tahlillere vereceğim.
Bugün belki cinsiyetini de öğrenebilirim miniğimin.
Hepinize sevgiler.

Oo kelepçe iyiymiş güle güle kullanın

Aslında o düğün sonrası ilk karşılaşmanızı merak ettim
canım o dönem ben yine k.valideme her zaman nasıl gidiyorsam gittim. görümcem de hoş geldin deyip, her zamanki gibi odasına çekiliyordu. 1 ay kadar böyle geçti, bir gün baktım mesaj yazmış bana. abla müsaitsen şurda buluşalım mı diye. ben de tamam dedim, buluştuk. uzun süre öyle sustu. sonra ağlamaya başladı. çok özür dilerim, saçma sapan hareket ettim. galiba abim elimden gidiyor diye hissettim dedi. ben de evleniyorum diye ben nasıl kardeşimin ablası olmaktan vaz geçmiyorsam, abin de evleniyor diye abin olmaktan vaz geçmez. siz yine abi-kardeşsiniz, biz yine kardeşimle abla-kardeşiz dedim. makul ölçülerde ben yine kardeşimle özel zaman geçiririm, makul ölçülerde sen yine abinle özel zaman geçirirsin. eğer istersen biz ikimiz de kız kıza zaman geçirebiliriz, yine eğer istersen kardeşim de aramızda olur, yine kız kıza zaman geçiririz dedim. dert etme bunları, dert edip ne kendini üz, ne de başkalarını dedim. öyle anlaştık. yaşı küçük daha. o yüzden ben telaşını anlayabiliyorum. genel olarak içine kapanık bir kız. kendi dünyasında yaşıyor. şimdi biraz daha yakın davranıyor, arada bana mesaj yazıyor. abisine yazıyor. evlendikten sonra hatta bir akşam ben kız kardeşimle buluştum, eşim de kardeşiyle. zaman lazım sanırım. dediğim gibi bu konuda ben k.valideme ve k.pederime güveniyorum, elbette eşime de. ben kaprisli biri değilimdir. kapris yapmam, kapris de çekmem ama. yakınlaşmak için çok özel çabalarım yoktur, ama ön yargılı olup kendimi kasıp, uzak da durmam. zamanla tanıyacak beni, ben de onu. zaman her şeyin ilacı.

kelepçe için güzel dileklerine teşekkür ederim, eşim de küpesini alalım kendi arasında set olur dedi. beğendim ben, ara sıra düğünlerde uygun kıyafetle takarım.

Son düzenleme:
Olaylara güzel yaklasmissiniz..olgun davranmak iyidir ne de olsa kardes..eşimin kizkardesleride beni sever ben kinci olmadım hiç. .ama kendi iç işlerimede kimseyi karıştırmadim. .zor bu aile işleri. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…