- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #8.941
Neeee günde 4 kez dondurma mi? Çocuk için bile fazla da sizin için ben çok gereksiz buldum. Açıkçası böyle giderseniz siz para falan biriktiremezsiniz. Azıcık tutumlu olmaya bakın. Tatilde bir haftada asla 5 bin lira falan harcamam ben. Sizin harcadiginizi okudum. Ben de tatil yaptım 3 gece 900 tl ödedim. Maksat hava degisimi, denize girme , kafa dinleme. Giderken yanıma çocuklar ister diye cipsimi krakerimi aldım cekirdegimi götürdüm. Hatta hazır kahve makinası ile kahvemi bile alıp yemek sonrası odamda kahvemi yaptım. Birikim yapmak niyetinde iseniz hesap yapmak zorundasınız. Sizi cok keyfi gördüm açıkçası. Hem pastam dursun hem karnım doysun olmaz. Önceliğiniz birikim ise ona göre hareket etmelisiniz.
O konuda haklısınız da işte yapamıyorum yani normal bir otelde kalamıyorum havuzları pis olur diye
5* oteller pahalı diye 1 yaz esenköye gittik ev kiraladık 3 gecede 2700 tl harcamıştık 2013 yılıydı
Sonrasında artık 5* otele gidiyoruz yazları.her şey dahil . 7/24 yiyecek içecek sınırsız. O yüzden evden götürmüyorum .bol Yiyecekten ziyade havuz temizliği ve yemekhane temizliği çok önemli benim için o yüzden böyle bir otele gidiyoruz. Geçen yıl ve bir önceki yıl bilezik bozdurup gitmiştik . Bu yıl kk ndan çektik.
Bu yıl asıl tatil dönüşü 3 gece de başka bir otele rezervasyon yaptırdık , o da 5* yarım pansiyondu. Havuzu pis görünce otelden çıktık. Paramızı da 1 ay olcak hala yatırmadılar
mutfak eşyası aksesüar dekorasyon vs masrafım hiç yoktur. Kıyafet de almıyorum desem yeridir. Ama gel gelelim kaliteli temiz tatilden vaz geçemiyorum.
Yiyip içip gezmedikten sonra çalışmanın ne anlamı var diyorum
Bir yandan da ufak çocuğumu bırakıp işe gidiyorum hiç olmazsa bu sebeble bir şeyler yapmalıyım diyorum ama işte olamıyor
Kurbandan sonra inşaAllah daha dikkatli olabilirim