- 23 Eylül 2015
- 1.622
- 2.196
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #8.481
gel bakayım yamacıma sen
para mı harcıyon pampa
para var mı para
A mı yazıyım b mi yazayım diyince şahan gokbakar'ın bi skeci geldi aklıma...
Yine neler aldın hadi utanma yaz bekliyorum :)ooo denizde kum bende para
İki yakam bir araya gelmiyo panpa
İsraf = ben nolcak böyle?
Keske benimde boyle iddiaya girebilcem bi arkadasm olsaydı daha hırsla birikirdi paraciklarBüyük kumbaralardan aldım. Malum arkadaşımla iddiaya girmiştik. Hem onu geçebilmek için hemde yılsonuna kadar iyi bir birikim yapmak istiyorum. Yatırımımı toplu olarak yapmak istiyorum.
Yine neler aldın hadi utanma yaz bekliyorum :)
Kimsenin iki yakası iliklenmiyor bu ara, yaz geldi ya dekolte veriyoruz
@mandaliina shağes'te para olmıcak da bizde mi olacaktıooo denizde kum bende para
İki yakam bir araya gelmiyo panpa
İsraf = ben nolcak böyle?
Böyle canım... Ben pet şişeye yaptım mı harcıyorum. Kasımdan bu yana pringles kutusunda biriktirdim. Ama şimdi hatrı sayılır bi para biriksin istiyorum. :)Bensendetutuklukaldim kumbarani gormek isteriz hayirli olsun bizde 5 lt lik damacana yaptik tr_lelli sagol buyuk sevaba girdin benden bugunde 0 harcama bozuk kumbarasina 2 tl attim gitti 60 tl de oya parası aldım oda zulama
Bu arkadaşım para biriktiremiyor ondan girdik iddiaya :)Keske benimde boyle iddiaya girebilcem bi arkadasm olsaydı daha hırsla birikirdi paraciklaramma velakin benimkiler ya savurgan ya da paralarını sır gibi saklayanlardan
AhahahaBir insanın adı çıkacağına canı çıksın daha iyi
diye boşuna dememiş atalarımız
Bende gider en sevdiğim
en iyi anlaştığım
beni en iyi anlayan arkadaşımla konuşurum
@amelia2 Nerdesin cııınımmm
Bizim önceki kumbarada bu tenekelerdendi kestikQUOTE="pinarzengin34, post: 47421457, member: 676309"]Böyle canım... Ben pet şişeye yaptım mı harcıyorum. Kasımdan bu yana pringles kutusunda biriktirdim. Ama şimdi hatrı sayılır bi para biriksin istiyorum. :)
Açılmayan kumbara? Emin misin
Açılmayan kumbara? Emin misingaribimin sırtını deşmişsin resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?