birikim yapabilmenin yolları

Evet sorma yazın hep plansız harcamalar çıkıyor. .hayırlısı artık. .

günaydın kızlar işten dün eve giderken a101 ugradım bohca mantı dana etli ondan aldım bir paket 3.25 kuruştu.onu biber salçasıyala sulu pişirdim yarsını iki kişiyiz.slu yemek etli mantı tdıda cok güzeldi.yanınada fırına domatesli biberli elma dilimi patates yaptım fırında tuz zeytın yagla.çoban salata yaptım.yedik güzelce tavsiyedir

tam benlik tarifler. hem pratik hem leziz. yanınada ayran karpuz oh mis

Güle güle giy. Sağlam şeyler almışa benziyorsun..bende az ama öz alırım bayagi giyerim..bıkana kadar..bildiğim markaların indirimlerine bakarım ..onlar yıkamada bozulmuyor..
Kesinlikle en iyisi bu şekilde canım, birde aldığım parçalar etekler hep triko. Ama hepsi çelik örgü. Ne tüyleniyor, ne de başka bir şey oluyor. Verdiğim parayı sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum.

bu ara çok kıyafet alıyorsun gözümden kaçıyor sanma :) sempatik_kiz
bugun henüz para harcamadım maşallah diyeyim aman :)
İnşallah harcamadanda günü kapatırsın canım. Ben bu sene kapandım, henüz bir sene bile olmadı. Bu yüzden kıyafetim çok az. Yani hala almaya devam edicem. Resmen yeni bir gardolap oluşturuyorum kendime. Benim bu senelik birikimim resmen kıyafet oluyor ama ne yapayım. Yazlık, kışlık, mevsimlik derken gerçekten ihtiyaç şuan benim için.

Bugün yine uyuya kalmışım kahvaltıyı dışardan yaptım bu yüzden; kahvaltı, su, otobüs derken 10 lira harcadım.
Birazdan netten 95 TLye aynı markanın bir bluzunu daha alıcam.
Akşamda bir senedir görüşmediğim bir kaç arkadaşımla yemeğe çıkıyorum. Restaurant biraz uzak olduğu için taksiyle gideceğiz. Muhtemelen bir 100 TL'de orda harcarım.

Ah ah cidden bu ay bütün paralar alışverişe gitti. Az önce anneme netten 2 terlik aldım indirimli haliyle 200 TL ödedim.
Annemin ayağında bir rahatsızlık var yaz kış terlik giyer. Garibim yağmurda, karda bile ayakkabı giyemiyor. Ayakları kanıyor Ondada sadece tek bir markanın terliği oluyor. Gerçekten sağlık denilen şey çok önemli Rabbim hepimize başta sağlık versin..

giyimde ayakkabıya verdiğim paraya hiç acımam. ayak sağlığı çok önemli, kaldı ki rahatsızlığı varmış. iyi günlerde giysin anneciğin

Günaydın kızlar, dün akşam taksi, yemek derken 50 TL harcadım. 3 Kişiydik herkes kendi parasını ödedi bu şekilde çok dokunmadı.
Bugün de arkadaşımla bir piknik yerine gideceğiz, suya falanda girmek istiyorum. Bu yüzden öncesinde alışveriş yapıp haşema almaya çıkacağız inşallah uygun fiyatlı bir şey bulurum. Gittiğimiz yerde hesabı ben ödemeyi düşünüyorum. Çünkü bir kaç gün öncesindede o bana yemek ısmarlamıştı. Yarın akşamda 5 arkadaş mangala gideceğiz birde onun masrafı var. Bu ay o kadar açıldımki resmen eksideyim. Ama olsun nereyse 1 senedir doğru düzgün hiç bir yere gitmedim. Şu bir kaç gün bana çok iyi gelecek

Iyi eglenceler bazen luks ten ziyade ihtiyac oluyor tatil.harcamalari alman usulu yaparsaniz fazla dokunmaz.

tasarruf iyidir ve israf kötüdür evet de, hayatı ıskalamamak da gerekli. sefan olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…