- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #8.461
Evet sorma yazın hep plansız harcamalar çıkıyor. .hayırlısı artık. .Kızlar günaydın.
Ben en çok hesapsız harcamalardan hoşlanmıyorum. Ağustos ayına dair güzel planlarım vardı. Ama şehir dışında çıkan bir nikah haberi tüm planı suya düşürdü.
Çeyrek almış başını gidiyor zaten. Yaptığım 2 gramı birleştirip çeyrek alayım nakit akışım etkilenmesin bari diyorum. Yol masrafı da cabası.
Zaten 2 ay sonra işten ayrılınca yaptığım birikim iyice azalacak.
Hayırlısı bakalım.
günaydın kızlar işten dün eve giderken a101 ugradım bohca mantı dana etli ondan aldım bir paket 3.25 kuruştu.onu biber salçasıyala sulu pişirdim yarsını iki kişiyiz.slu yemek etli mantı tdıda cok güzeldi.yanınada fırına domatesli biberli elma dilimi patates yaptım fırında tuz zeytın yagla.çoban salata yaptım.yedik güzelce tavsiyedirOf işten gel ne pişirsem derdi. Dolapta iki patlıcan buldum .biber domates ile fırına attım . Sarımsak da ekledim oh mis gibi kokular geliyor kociş gelse de yesek . Ekonomik ve çok lezzetli bi yemek oldu bu fırın türlüsü :))
tam benlik tarifler. hem pratik hem leziz. yanınada ayran karpuz oh misgünaydın kızlar işten dün eve giderken a101 ugradım bohca mantı dana etli ondan aldım bir paket 3.25 kuruştu.onu biber salçasıyala sulu pişirdim yarsını iki kişiyiz.slu yemek etli mantı tdıda cok güzeldi.yanınada fırına domatesli biberli elma dilimi patates yaptım fırında tuz zeytın yagla.çoban salata yaptım.yedik güzelce tavsiyedir
Kesinlikle en iyisi bu şekilde canım, birde aldığım parçalar etekler hep triko. Ama hepsi çelik örgü. Ne tüyleniyor, ne de başka bir şey oluyor. Verdiğim parayı sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum.Güle güle giy. Sağlam şeyler almışa benziyorsun..bende az ama öz alırım bayagi giyerim..bıkana kadar..bildiğim markaların indirimlerine bakarım ..onlar yıkamada bozulmuyor..
İnşallah harcamadanda günü kapatırsın canım. Ben bu sene kapandım, henüz bir sene bile olmadı. Bu yüzden kıyafetim çok az. Yani hala almaya devam edicem. Resmen yeni bir gardolap oluşturuyorum kendime. Benim bu senelik birikimim resmen kıyafet oluyor ama ne yapayım. Yazlık, kışlık, mevsimlik derken gerçekten ihtiyaç şuan benim için.bu ara çok kıyafet alıyorsun gözümden kaçıyor sanma :)sempatik_kiz
bugun henüz para harcamadım maşallah diyeyim aman :)
giyimde ayakkabıya verdiğim paraya hiç acımam. ayak sağlığı çok önemli, kaldı ki rahatsızlığı varmış. iyi günlerde giysin anneciğinAh ah cidden bu ay bütün paralar alışverişe gitti. Az önce anneme netten 2 terlik aldım indirimli haliyle 200 TL ödedim.
Annemin ayağında bir rahatsızlık var yaz kış terlik giyer. Garibim yağmurda, karda bile ayakkabı giyemiyor. Ayakları kanıyorOndada sadece tek bir markanın terliği oluyor. Gerçekten sağlık denilen şey çok önemli Rabbim hepimize başta sağlık versin..
Saol cnm :)giyimde ayakkabıya verdiğim paraya hiç acımam. ayak sağlığı çok önemli, kaldı ki rahatsızlığı varmış. iyi günlerde giysin anneciğin
Iyi eglenceler bazen luks ten ziyade ihtiyac oluyor tatil.harcamalari alman usulu yaparsaniz fazla dokunmaz.Günaydın kızlar, dün akşam taksi, yemek derken 50 TL harcadım. 3 Kişiydik herkes kendi parasını ödedi bu şekilde çok dokunmadı.
Bugün de arkadaşımla bir piknik yerine gideceğiz, suya falanda girmek istiyorum.Bu yüzden öncesinde alışveriş yapıp haşema almaya çıkacağız inşallah uygun fiyatlı bir şey bulurum. Gittiğimiz yerde hesabı ben ödemeyi düşünüyorum. Çünkü bir kaç gün öncesindede o bana yemek ısmarlamıştı. Yarın akşamda 5 arkadaş mangala gideceğiz birde onun masrafı var. Bu ay o kadar açıldımki resmen eksideyim. Ama olsun nereyse 1 senedir doğru düzgün hiç bir yere gitmedim. Şu bir kaç gün bana çok iyi gelecek
tasarruf iyidir ve israf kötüdür evet de, hayatı ıskalamamak da gerekli. sefan olsun canımGünaydın kızlar, dün akşam taksi, yemek derken 50 TL harcadım. 3 Kişiydik herkes kendi parasını ödedi bu şekilde çok dokunmadı.
Bugün de arkadaşımla bir piknik yerine gideceğiz, suya falanda girmek istiyorum.Bu yüzden öncesinde alışveriş yapıp haşema almaya çıkacağız inşallah uygun fiyatlı bir şey bulurum. Gittiğimiz yerde hesabı ben ödemeyi düşünüyorum. Çünkü bir kaç gün öncesindede o bana yemek ısmarlamıştı. Yarın akşamda 5 arkadaş mangala gideceğiz birde onun masrafı var. Bu ay o kadar açıldımki resmen eksideyim. Ama olsun nereyse 1 senedir doğru düzgün hiç bir yere gitmedim. Şu bir kaç gün bana çok iyi gelecek
shapee canım nerelerdesin yahu...
bir yudum mutluluk bu aralar yoklamalarda yok yazılıyosun demedi deme
@eylul meltem sınıfta kalmana ramak kaldı canım.
gel bakayım yamacıma senBurdayım canım da yazacak malzeme yok
A mı yazim B mi yazim C mi yazim mode on
Okuyucu olarak takılıyorum
A mı yazıyım b mi yazayım diyince şahan gokbakar'ın bi skeci geldi aklıma...Burdayım canım da yazacak malzeme yok
A mı yazim B mi yazim C mi yazim mode on
Okuyucu olarak takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?