- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 34
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #8.301
Senin hesapda benimki gibi. Açık değil resmen kara delik olmuş canımmerhaba kızlar nasılsınız
arkadaşın düğünü bana baya pahalıya patladı
hesap kitap yaptım da 1600 tlcik açık vartabi sadece düğün değil zaten açığım vardı iyice büyüdü
bakalım nasıl toparlayacağız
Azıcık kemerleri sıktık mı toparlanırız cnm. Yoksa durum vahimBizimki de kara delik oldu canım..hayırlısı artık..tekrar toparlaniriz inşallah..
kurban araştırmaya başlıyoruz en düşük büyükbaş 1400 lira diyolar laSenin hesapda benimki gibi. Açık değil resmen kara delik olmuş canım
Aramızda bir la'nın lafımı olur canım
naptın nereye harcadın?Aramızda bir la'nın lafımı olur canım
Ben kurban parasını bu ay yedim. O kumbarayı hiç açmamam lazımdıAksam cikip tekrar bir kumbara almam lazim. Kurbana kadar tekrar biriktirmem lazım bir şeyler.
Sorunda burda nereye gittiğini bilmiyorum. Dışarda biraz gezip kredi kartına yüklendim Resmen yalan oldu yani. Bayramdı, misafirdi, hediyeydi, ev eksiği derken bi baktım bitmiş. son 270 Tl kalmış.naptın nereye harcadın?
umarım iyi bi yere gitmiştir :)
Evet gelen mesaj yok.
bereketli günler hanımlar
herkesin canı sıkkın. izinler iptal. hakkımızda hayırlısı olsun.
tatil için yer ayarladım bugün. 1. sınıf bir misafirhanede günlüğü 40 tlden 5 gün kalacağız. konaklama 200 tl :)
kızıma ve kendime mayo aldım. toplamda 47 tl :)
2 kuzenimin ve eşimin abisinin düğünü var biliyorsunuz. 3'ü de farklı şehirler ve farklı sülaleler. bu yüzden 1 elbiseyi hepsinde giyebilirim diye düşünüp 150 liraya elbise aldım :)
tüm masraflarımı elimden geldiğince uyguna halletmeye çalıştım. tatil için almam gereken bir şey kalmadı. sadece yanımda az da olsa yiyecek götüreceğim çünkü bebeğim 2 saatte bir yemek yiyor. sürekli de hazır şeylerle besleyemem. konakladığımız yerde yemek yok maalesef. odada buzdolabı varmış. evden bir şeyler yapıp götüreceğim. kurabiye börek kahvaltılık şeyler gibi. en azından kahvaltı masrafımız olmasın.
çok mutluyum çünkü borçlar yüzünden tatilden vazgeçmek üzereydim. şansıma bu misafirhaneyi bulduk
Evet gelen mesaj yok.
Buyrun buradan sorun.
Evet gelen mesaj yok.
Buyrun buradan sorun.
offf en kötüsü o yaSorunda burda nereye gittiğini bilmiyorum. Dışarda biraz gezip kredi kartına yüklendim Resmen yalan oldu yani. Bayramdı, misafirdi, hediyeydi, ev eksiği derken bi baktım bitmiş. son 270 Tl kalmış.Şu bir hafta kış için ev eksiklerini stoklayıp. Sonra direk birikime başlıycam tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?