• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Al canım hakettin sen:KK56:bende kahve makinesi almak istiyorum aslında hani şu böcek gibi olanlar varya onlardan.yurtdisindan getirmişler orda çok ucuzmus..istediğin kahvenin kapsülünü alıyorsunuz yapıyorsun..kahveler 1 liraya falan geliyormuş..ama turkiyede bu makineler 500 falan..vazgeçtim o yüzden..seneye belki kendim gidersem alirim:rolleyes:
Evet bende seviyorum onları, ama burada gerçekten çok pahalı. Seneye bi akrabam yurtdışından gelirken banada getirecek:KK9: Ama kahveleri senin dediğin gibi ucuz değil canım yaaa. En azından bnm baktığım kahveler değildi. Birde her makinenin kapsülüde farklı oluyor

Evet bende seviyorum onları, ama burada gerçekten çok pahalı. Seneye bi akrabam yurtdışından gelirken banada getirecek:KK9: Ama kahveleri senin dediğin gibi ucuz değil canım yaaa. En azından bnm baktığım kahveler değildi. Birde her makinenin kapsülüde farklı oluyor
Doğrudur..ama yinede dışardan ucuzdur.kahve severim ben..ay kızlar fena sıcak bugün..bankamatige ugradim piştim vaalla..

Akşam yemeğine misafir gelme ihtimali var. Ama 5 gibi falan belli olacak. Bu yüzden kolay bir şeyler yaparım. Dolap tam takır, bugün pazar alışverişini yapmam lazım. Birde 2 senedir sturbucks'dan çelik kahve termosu almak istiyordum. Ama pahalı diye hep vazgeçiyordum. Fakat bugün gidip alıcam. İnşallah istediğim model vardır.

bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk görünmüyor, işleri yoğun sanırım bu sıralar.
Tatildeyiz canım. Fena para harcaniyor. Bakalım eve dönünce toparliyacagiz inşallah. Şimdi dinlenmek , gezmek ve eğlenmek modundayim.
:dondurma::KK50::halay::süslü:

Olsun canım toparlarsiniz inşallah. .kıyafet ayarlayamazmisin en azından bir kalem masraf azalır. .benimde düğün için aldığım elbiseler öyle bekliyordu ondan dedim..
maalesef canım. geçen sene hamileydim. bu sene de çok zayıfladım. giydiklerim hep bol geliyor üzerime :(

Tatildeyiz canım. Fena para harcaniyor. Bakalım eve dönünce toparliyacagiz inşallah. Şimdi dinlenmek , gezmek ve eğlenmek modundayim.
:dondurma::KK50::halay::süslü:
aaa senin tatili unutmuşum. Rabbim gönlüne görse versin inşallah iyice gez toz eğlen çocuklarınla. iyi tatiller cnm :KK36:

Şimdi çarşıdan geldim. 15 lira pazarda haarcadım
Marul 2.5 TL
Maydanoz 1TL
Roka 1TL
Taze soğan 2.5 TL
1 kg Salatalık 1.5 TL
2 kg domates 3 TL
1 kg kiraz 3.5 tl

15 lirayada bir züccaciyeden 6 tane su şisesi aldım.
Kahve termosu alacaktım ama kalmamış. :KK43:

Şimdi çarşıdan geldim. 15 lira pazarda haarcadım
Marul 2.5 TL
Maydanoz 1TL
Roka 1TL
Taze soğan 2.5 TL
1 kg Salatalık 1.5 TL
2 kg domates 3 TL
1 kg kiraz 3.5 tl

15 lirayada bir züccaciyeden 6 tane su şisesi aldım.
Kahve termosu alacaktım ama kalmamış. :KK43:

Bu haftalık tüm meyve sebze alışverişiniz mi ?

Merhaba kızlar.
Biraz önce tatilden döndük. Dolu dolu ve güzeldi. Darbe girişimi moralimizi bozdu ama ne yapalım öyle denk geldi.
Tatilde 3 gece 4 gün geçirdik. 900 tl Otel odemesi 350 tl benzin ve 300 tl kadar da harcama oldu.
Otelimizde öğle yemeği yoktu. Sabah ve akşam açık büfe idi. Öğlen fazla acikmadik ve dışarıda yemedik. Giderken yanımıza atıştırmalık birseyler yapmıştım. Hatta cips çekirdek ve kraker bile evden götürdüm. Yine kahvemi kahve makinemi yanıma aldığım için odamda yaptım ve canımın istediği vakit deniz manzarası eşliğinde içtim böylelikle masraflari azalttık.
Oradan sadece hatıralik bir şeyler aldım kendim ve annem için. Kendime şapka ve halhal aldım. Akşamları dışarı çıktık dondurma içecek ve su gibi şeylere para harcadık. Ekonomik bir tatil oldu. Tatilde harcarım diye çektiğim paradan 250 tl falan kaldı. Onları da kumbaraya attım.
Bundan sonra yine her ne kadar adlı tatile girsek de çalışacağım en azından kenardan yememiş olurum.
Makineye çamaşırları attım. Kurutup kaldıracağim. Bu aksam basit birseyler ile gecistiririz. Artık para harcamak yok.
Giderken pazar alışverişi yapmamistim. Çarşamba dolabı doldururum. Yarın da marketten alınacaklari aldım mi beni bayagi götürür. Ramazan geçti ne olsa yenir karpuz peynir ekmek bile, bir Menemen bile bazen karın doyurur nasılsa.
Yarın oglanin teog tercihlerini yapacağız. İnşallah istediğimiz fen lisesi olur diye dua ediyoruz.
Bu arada dolar tekrar düşüş trendine girmeden yarın dolarlari bozdurmak niyetindeyim.
Hakkımızda herseyin hayırlısı kızlar...

Bizde aynı durumdayız inan..yol masrafı kıyafet altın falan..zor bu işler.
Allah yardımcımız olsun canım. Bizde de bir tek altınlar hazır. Aldığım elbiseyle de 3 düğün atlatmayı düşünüyorum. Yol masrafımız kalıyor bir tek. Tek hedefim bu yıl sonunda borçları bitirmek inşallah

günaydın hanımlar
olaylardan hiç bahsetmek istemiyorum.

bu ay ekmek süt yumurta dışında markete gitmemeyi düşünüyorum. bunca zamandır buzluğu doldurduk. bu ay buzluğa ve bakliyatlara yüklenip masraf azaltacağım. bu hafta sonu gitmemiz gereken bir düğün var. takısı hazır. ama elbise + eşime gömlek + yol masrafı var.
bu ay kredi kartı hariç geri kalan ödemelerimizi yaptık çok şükür. kredi kartının da bir kısmını ödemeyi düşünüyoruz.

tatilden vazgeçiyordum ama şirketimiz misafirhanelerinde boş yer buldum. konaklama ücreti 250 lira filan tutacak galiba :) yol masrafıyla filan toplamda 1000 liraya çıkarım bu tatilden diye düşünüyorum. bakalım :işsiz::işsiz:

Back