- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #8.261
Ben internetten aldım ..bilmiyorum ayarını.Arkadaşlar gramı 22 ayar mı 24 ayar mı alıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben internetten aldım ..bilmiyorum ayarını.Arkadaşlar gramı 22 ayar mı 24 ayar mı alıyorsunuz?
Evet bende seviyorum onları, ama burada gerçekten çok pahalı. Seneye bi akrabam yurtdışından gelirken banada getirecek Ama kahveleri senin dediğin gibi ucuz değil canım yaaa. En azından bnm baktığım kahveler değildi. Birde her makinenin kapsülüde farklı oluyorAl canım hakettin senbende kahve makinesi almak istiyorum aslında hani şu böcek gibi olanlar varya onlardan.yurtdisindan getirmişler orda çok ucuzmus..istediğin kahvenin kapsülünü alıyorsunuz yapıyorsun..kahveler 1 liraya falan geliyormuş..ama turkiyede bu makineler 500 falan..vazgeçtim o yüzden..seneye belki kendim gidersem alirim
Doğrudur..ama yinede dışardan ucuzdur.kahve severim ben..ay kızlar fena sıcak bugün..bankamatige ugradim piştim vaalla..Evet bende seviyorum onları, ama burada gerçekten çok pahalı. Seneye bi akrabam yurtdışından gelirken banada getirecek Ama kahveleri senin dediğin gibi ucuz değil canım yaaa. En azından bnm baktığım kahveler değildi. Birde her makinenin kapsülüde farklı oluyor
Tatildeyiz canım. Fena para harcaniyor. Bakalım eve dönünce toparliyacagiz inşallah. Şimdi dinlenmek , gezmek ve eğlenmek modundayim.Akşam yemeğine misafir gelme ihtimali var. Ama 5 gibi falan belli olacak. Bu yüzden kolay bir şeyler yaparım. Dolap tam takır, bugün pazar alışverişini yapmam lazım. Birde 2 senedir sturbucks'dan çelik kahve termosu almak istiyordum. Ama pahalı diye hep vazgeçiyordum. Fakat bugün gidip alıcam. İnşallah istediğim model vardır.
bir yudum mutluluk görünmüyor, işleri yoğun sanırım bu sıralar.
maalesef canım. geçen sene hamileydim. bu sene de çok zayıfladım. giydiklerim hep bol geliyor üzerimeOlsun canım toparlarsiniz inşallah. .kıyafet ayarlayamazmisin en azından bir kalem masraf azalır. .benimde düğün için aldığım elbiseler öyle bekliyordu ondan dedim..
İyi eğlenceler..tatilin tadını çıkarın..Tatildeyiz canım. Fena para harcaniyor. Bakalım eve dönünce toparliyacagiz inşallah. Şimdi dinlenmek , gezmek ve eğlenmek modundayim.
Bizde aynı durumdayız inan..yol masrafı kıyafet altın falan..zor bu işler.maalesef canım. geçen sene hamileydim. bu sene de çok zayıfladım. giydiklerim hep bol geliyor üzerime
aaa senin tatili unutmuşum. Rabbim gönlüne görse versin inşallah iyice gez toz eğlen çocuklarınla. iyi tatiller cnmTatildeyiz canım. Fena para harcaniyor. Bakalım eve dönünce toparliyacagiz inşallah. Şimdi dinlenmek , gezmek ve eğlenmek modundayim.
Şimdi çarşıdan geldim. 15 lira pazarda haarcadım
Marul 2.5 TL
Maydanoz 1TL
Roka 1TL
Taze soğan 2.5 TL
1 kg Salatalık 1.5 TL
2 kg domates 3 TL
1 kg kiraz 3.5 tl
15 lirayada bir züccaciyeden 6 tane su şisesi aldım.
Kahve termosu alacaktım ama kalmamış.
Evet. Çünkü buzlukta patlıcan kabak biber fasulye gibi sebzelerim var onları bitiriyorumBu haftalık tüm meyve sebze alışverişiniz mi ?
Evet çok nadir olarak yeniyor bizde. Haftalık en fazla 2 kg meyve alıyoruz ondada bozuluyor eğer biri gelmezseMeyve sevmiyorsunuz o zaman
Ben her hafta sadece 50 tl meyveye veriyorum
Allah yardımcımız olsun canım. Bizde de bir tek altınlar hazır. Aldığım elbiseyle de 3 düğün atlatmayı düşünüyorum. Yol masrafımız kalıyor bir tek. Tek hedefim bu yıl sonunda borçları bitirmek inşallahBizde aynı durumdayız inan..yol masrafı kıyafet altın falan..zor bu işler.