- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 34
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #7.801
Evet benimkinı iptal ettik..bir tane kredi kartı var bizde. .kim ihtiyacı olursa yanına alıyor. .bende dayanamayıp alıyordum. .şimdi peşin almaya alıştım. .pahali birşeye en fazla 3-4 taksit yapıyoruz. .çok pahalıya almıyoruz .günaydın kızlar
uzun zamandır (yaklaşık 20 gün) kredi kartımı evde bırakıyorum
ilk başlar elim çok gitti de son 10 gündür yokluğunu farketmedim bile
sanırım alışıyorum :)
bende en son taksitleri düşürmüştümEvet benimkinı iptal ettik..bir tane kredi kartı var bizde. .kim ihtiyacı olursa yanına alıyor. .bende dayanamayıp alıyordum. .şimdi peşin almaya alıştım. .pahali birşeye en fazla 3-4 taksit yapıyoruz. .çok pahalıya almıyoruz .
şu elektrik faturalarına bende deli oluyorumGünaydın hanımlar, bugünde hiç harcama yapmayacağım diye düşünürken; dün 91 TL elektrik faturası geldi.Üstelik klimayı yakmaya başlayalı daha 5-6 gün olmuştu. Bundan sonra 200'den aşağı ödemeyiz muhtemelen.
bende önümüzdeki ay derin dondurucu almayı düşünüyorum, ama nerden alacağım konusunda çok kararsızımşu elektrik faturalarına bende deli oluyorum
sizde yine klima var bizde?
banyo için termosifon mudur nedir ondan var, derin dondurucu var
nasıl şişiriyorlar anlamıyorum 150den aşağı fatura gelmiyor
ben alalı 2 yıldan fazla olmuşturbende önümüzdeki ay derin dondurucu almayı düşünüyorum, ama nerden alacağım konusunda çok kararsızım
Bende uğurdan aldım. .memnunum..bende önümüzdeki ay derin dondurucu almayı düşünüyorum, ama nerden alacağım konusunda çok kararsızım
ben alalı 2 yıldan fazla olmuştur
çok araştırdım tüm markaları dolandım
en son uğurda karar kıldım
memnunuz biz :)
Bende uğurdan aldım. .memnunum..
Ödeniyor... Banka hesabına para atar gibi para at kk ya bankamatikten günü gelince banka kesiyorbende en son taksitleri düşürmüştüm
hatta tek çekim yapmaya başladım
ama yinede ipin ucunu kaçırıyorum. geçen bakınırken 300 lira çektirmişim o an dank etti.
bizim evde de sadece bende var babam kapatma lazım olur belki diyor haklı da bi kaç ay sonra yakacak almaya başlayacağız
belki bilirsin şuan bin lira borcum kaldı, 6-7 ay sürecek 30 liralık taksitim var ama ben kartı sıfırlayıp bi daha büyük şeyler hariç bulaşmamak istiyorum. günü gelmemiş taksiti ödeyebilir miyim?
Açmak etkiliyor canım... Sürekli açıp bakıyorlarsa etkiler. 6 saat dayanması lazım. Donduruculsrın ozelliği oyle olması lazım.uğur için çok ses yapıyor diye yorumlar okudum. Sizde bu tarz bi sorun varmı kızlar. Birde bazıları elektrik gittikten 2 saat sonra erimeye başlıyor falan yazmış.
Sürekli devir daim yaptırıyorsan sıcak su için o kadar tabi yüksek gelir. Bizde kullandık bir ara.. Kullandığımız dönem faturamız 40-45 lirayı geçmezdi.şu elektrik faturalarına bende deli oluyorum
sizde yine klima var bizde?
banyo için termosifon mudur nedir ondan var, derin dondurucu var
nasıl şişiriyorlar anlamıyorum 150den aşağı fatura gelmiyor
ses yok canımuğur için çok ses yapıyor diye yorumlar okudum. Sizde bu tarz bi sorun varmı kızlar. Birde bazıları elektrik gittikten 2 saat sonra erimeye başlıyor falan yazmış.
nasıl kullanmak gerekiyor çok anlamadımSürekli devir daim yaptırıyorsan sıcak su için o kadar tabi yüksek gelir. Bizde kullandık bir ara.. Kullandığımız dönem faturamız 40-45 lirayı geçmezdi.
bu şekilde daha çok harcar diyorlar ama denemekte fayda var aslındaŞalteri indirin... Sıcak su içinde kullanmadığınız surece 2-3 gün rahat kalıyor. Birde zaten göstergesi var onun oraya bsksrak soğuduysa şalteri açın birkaç dakika içinde ısınıyor zaten
elektrik faturası kesilsin bakalım 1 ay denicemYoo... Biz kullandık ve hala köydeki evde kullanıyoruz.. Şalter açık kaldığında bu sefer kazanın içinde devir daim yapıcak suyu sıcak tutmak için. Çok kısa aralıklarla devreye girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?