birikim yapabilmenin yolları

Artık gitmemize az kaldı. .Çocuklar iyice bunaldilar..ben kendime birseyler alacağım bugün. .zaten yaz kıyafetleri fazla uzun ömürlü olmuyor..devamli yıkanır falan..lcw.yada defactoya bakacağım bende..sosyete pazarına da bakacağım..kızıma kalsa valizleri bugünden hazirlayacak

günaydın kızlar
uzun zamandır (yaklaşık 20 gün ) kredi kartımı evde bırakıyorum
ilk başlar elim çok gitti de son 10 gündür yokluğunu farketmedim bile
sanırım alışıyorum :)
Evet benimkinı iptal ettik..bir tane kredi kartı var bizde. .kim ihtiyacı olursa yanına alıyor. .bende dayanamayıp alıyordum. .şimdi peşin almaya alıştım. .pahali birşeye en fazla 3-4 taksit yapıyoruz. .çok pahalıya almıyoruz .

bende en son taksitleri düşürmüştüm
hatta tek çekim yapmaya başladım
ama yinede ipin ucunu kaçırıyorum. geçen bakınırken 300 lira çektirmişim o an dank etti.
bizim evde de sadece bende var babam kapatma lazım olur belki diyor haklı da bi kaç ay sonra yakacak almaya başlayacağız
belki bilirsin şuan bin lira borcum kaldı, 6-7 ay sürecek 30 liralık taksitim var ama ben kartı sıfırlayıp bi daha büyük şeyler hariç bulaşmamak istiyorum. günü gelmemiş taksiti ödeyebilir miyim?

şu elektrik faturalarına bende deli oluyorum
sizde yine klima var bizde?
banyo için termosifon mudur nedir ondan var, derin dondurucu var
nasıl şişiriyorlar anlamıyorum 150den aşağı fatura gelmiyor

bende önümüzdeki ay derin dondurucu almayı düşünüyorum, ama nerden alacağım konusunda çok kararsızım

bende önümüzdeki ay derin dondurucu almayı düşünüyorum, ama nerden alacağım konusunda çok kararsızım
ben alalı 2 yıldan fazla olmuştur
çok araştırdım tüm markaları dolandım
en son uğurda karar kıldım
memnunuz biz :)

ben alalı 2 yıldan fazla olmuştur
çok araştırdım tüm markaları dolandım
en son uğurda karar kıldım
memnunuz biz :)

Bende uğurdan aldım. .memnunum..

uğur için çok ses yapıyor diye yorumlar okudum. Sizde bu tarz bi sorun varmı kızlar. Birde bazıları elektrik gittikten 2 saat sonra erimeye başlıyor falan yazmış.

Ödeniyor... Banka hesabına para atar gibi para at kk ya bankamatikten günü gelince banka kesiyor

uğur için çok ses yapıyor diye yorumlar okudum. Sizde bu tarz bi sorun varmı kızlar. Birde bazıları elektrik gittikten 2 saat sonra erimeye başlıyor falan yazmış.
Açmak etkiliyor canım... Sürekli açıp bakıyorlarsa etkiler. 6 saat dayanması lazım. Donduruculsrın ozelliği oyle olması lazım.
Biz vestel kullanıyoruz sessiz. Memnunuz.

Sürekli devir daim yaptırıyorsan sıcak su için o kadar tabi yüksek gelir. Bizde kullandık bir ara.. Kullandığımız dönem faturamız 40-45 lirayı geçmezdi.

ses yok canım
elektrik giderse bilmem kaç saate kadar dayanıyor falan yazıyordu ama şuan hatırlamıyorum
bi kaç saat elektriklerin gittiği dönemler oldu ama sıkıntı yaşamadık biz

Şalteri indirin... Sıcak su içinde kullanmadığınız surece 2-3 gün rahat kalıyor. Birde zaten göstergesi var onun oraya bsksrak soğuduysa şalteri açın birkaç dakika içinde ısınıyor zaten
bu şekilde daha çok harcar diyorlar ama denemekte fayda var aslında

Yoo... Biz kullandık ve hala köydeki evde kullanıyoruz.. Şalter açık kaldığında bu sefer kazanın içinde devir daim yapıcak suyu sıcak tutmak için. Çok kısa aralıklarla devreye girer
elektrik faturası kesilsin bakalım 1 ay denicem
böylece farkı tam görürüm
teşekkür ederim canım sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…