- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #7.781
Aynen bende çok şey öğrendim buradan :) hele ki ne zaman parayla bişey yapmaya kalksam burası aklıma geliyor. Sonra olmaz birikime koymam lazım diyip sakince parayı bırakıyorum :)evet iyi ki var ve gayet motive edici topiklerburdan çok şey öğrendim, inşallah öğrenmeye de devam
bugün evdeydim anneme sürpriz yapıp yemeği hazırladım.
kremalı, kıtır ekmekli kaşarlı domates çorbası
etli yaz türlüsü
bulgur pilavı
cacık ve çoban salata
meyve
evlilik için bu aralar hızlandırılmış staj yapıyorum
evet aynen:) mesela bugün balayı için alışverişe çıktım. sanki 5 yıldız otelde tatil yapacakmış gibi biraz kokoş şeylere yöneliverdim. tam alıyordum dur kızım sen karavan tatili yapacaksın, hiç de tarzın olmayan bu kokoş giysiler de neyin nesi dedim ve almadımAynen bende çok şey öğrendim buradan :) hele ki ne zaman parayla bişey yapmaya kalksam burası aklıma geliyor. Sonra olmaz birikime koymam lazım diyip sakince parayı bırakıyorum :)
evet hızlandırılmış staj. sebze yemeklerinde ön lisans yapıyorum, et yemeklerinde yüksek lisanshızlandırılmış staj he
Benim o zaman doktoramı yapma vaktim gelmişevet hızlandırılmış staj. sebze yemeklerinde ön lisans yapıyorum, et yemeklerinde yüksek lisans
Bütünlettirip altın dolar Euro artık hangisine yetiyorsa... Yoksa hsrcıyorum benKizlar bozuk paralar birilince napiyorsunuz yani butunletiyormusunuz
Birde ne kadar tasaruff ta yapsak birikimde yapsak rizkimiz kadari cebimizde kaliyor.alakasiz bir yerden gider cikiyor:/
Ben bugün harcama ile geldim... 4 tl eşofmanın paçasına verdim. 10 tl ye de lcw dan tişört aldım. Tişörtlerim bu sene baya az kalmış.. Onu toparlıyorum yavaş yavaş.Sıfır harcama il'e günü kapatıyorum :) sende durum ne?sempatik_kiz
Valla ayni bennn yazin t sort kot sort etek en ucuz malzemeler .... lcw sagolsun ...Ben bugün harcama ile geldim... 4 tl eşofmanın paçasına verdim. 10 tl ye de lcw dan tişört aldım. Tişörtlerim bu sene baya az kalmış.. Onu toparlıyorum yavaş yavaş.
Aynen ya... Mayıs ayında aynı tişörtün açık rengini defactodan 20 tl ye almıştım.. Tek farkı bugun aldığım tişörtün cebi biraz daha küçükValla ayni bennn yazin t sort kot sort etek en ucuz malzemeler .... lcw sagolsun ...
Ahahahahaha valla bende ole bacim bakiorumda ayni model ayri renk yapacak bisey yok napalim 10 lira 20 lira yarin sali pazarina gidecem evde giydigim taytlar pijamalar da hep ordan ihracat fazlasi 10 lira 15 liraAynen ya... Mayıs ayında aynı tişörtün açık rengini defactodan 20 tl ye almıştım.. Tek farkı bugun aldığım tişörtün cebi biraz daha küçük
Bende ûmraniyenin meşhur cumartesi pazarından zara'nın ihraç fazlası ürünlerini buldum bir tane uzun kollu mevsimlik bir badi aldım 12 liraya... Aynı şeyi sadece etiket farkı defacto 30 tl ye satıyordu... Bazen pazarda daha güzel şeyler oluyor emin olalım :)Ahahahahaha valla bende ole bacim bakiorumda ayni model ayri renk yapacak bisey yok napalim 10 lira 20 lira yarin sali pazarina gidecem evde giydigim taytlar pijamalar da hep ordan ihracat fazlasi 10 lira 15 lira
KEsinlikle haklisin yilbasinda bende zatanin kirmizi elbisesini pazarda gorunce sok oldum herkes sordu tabi nerden aldin nerden aldin dermiyim paazardannnn attim havami hemennnn zaraan dieeeee oh canima degsin sonucta cok durustum durustluk bunu gerektirirBende ûmraniyenin meşhur cumartesi pazarından zara'nın ihraç fazlası ürünlerini buldum bir tane uzun kollu mevsimlik bir badi aldım 12 liraya... Aynı şeyi sadece etiket farkı defacto 30 tl ye satıyordu... Bazen pazarda daha güzel şeyler oluyor emin olalım :)
Bende günü 0 harcama ile kapadım canımSıfır harcama il'e günü kapatıyorum :) sende durum ne?sempatik_kiz
misafirleriniz içinDurumu olmayan insan böyle yapmıyo zaten
Durumu olmayan utanıyo herşeyi bol bol yapıyo, durumu olan 2 kişilik salatayla 10 kişi ağırlamaya kalkıyo onlar yemiyormuş yenmez diye düşünmüş..
Bi sürü parası var çocuk Bi dondurma için ağlar almaz! Yada Bi kursa takviyeye yollamaz.
Bi arkadaşım var kurumda 30 kuruşluk çayı içer fişi ne kadar geç versem kardır diyip cebinde gezdirir :) itici ya!!
Tatile gelenlere ayrı sinir olurum. Onlar yer içer gezer ev sahibi yemek yapar yatak toplar bulaşık yıkar. Bi ara misafirler gitti kokuları takip ederek çorap buldum ya.. Genç oğlanları vardı kanepelerin altlarına sıkıştırmış çoraplarını. Bide koyun kenara seneye alırız dediler. Saklayacakmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?