How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

birikim yapabilmenin yolları

evet iyi ki var ve gayet motive edici topikler :KK51:burdan çok şey öğrendim, inşallah öğrenmeye de devam:KK66:
Aynen bende çok şey öğrendim buradan :) hele ki ne zaman parayla bişey yapmaya kalksam burası aklıma geliyor. Sonra olmaz birikime koymam lazım diyip sakince parayı bırakıyorum :)

bugün evdeydim anneme sürpriz yapıp yemeği hazırladım.:KK51:

kremalı, kıtır ekmekli kaşarlı domates çorbası
etli yaz türlüsü
bulgur pilavı
cacık ve çoban salata
meyve

evlilik için bu aralar hızlandırılmış staj yapıyorum:KK48::KK48:
:D :D hızlandırılmış staj he :D :D

Aynen bende çok şey öğrendim buradan :) hele ki ne zaman parayla bişey yapmaya kalksam burası aklıma geliyor. Sonra olmaz birikime koymam lazım diyip sakince parayı bırakıyorum :)
evet aynen:) mesela bugün balayı için alışverişe çıktım. sanki 5 yıldız otelde tatil yapacakmış gibi biraz kokoş şeylere yöneliverdim. tam alıyordum dur kızım sen karavan tatili yapacaksın, hiç de tarzın olmayan bu kokoş giysiler de neyin nesi dedim ve almadım :KK48::KK48::KK48: şort ve tişörtler neyime yetmiyor:anneadayı: algı yönetimi diye bir şey var ve dünya çapında büyük markalar bunu ürünlerini satmak için ciddi anlamda kullanıyorlar. hatta ihtiyaç dışı alışverişi teşvik etmek için beyin labratuvarları kurmuşlar. insanları alış veriş yaptıkça kendini mutlu, önemli, değerli hissettiriyorlar. halbuki insani değer yargıları bütün bunlardan çok çok farklı:KK43:

Kizlar bozuk paralar birilince napiyorsunuz yani butunletiyormusunuz
Birde ne kadar tasaruff ta yapsak birikimde yapsak rizkimiz kadari cebimizde kaliyor.alakasiz bir yerden gider cikiyor:/
Bütünlettirip altın dolar Euro artık hangisine yetiyorsa... Yoksa hsrcıyorum ben

Sıfır harcama il'e günü kapatıyorum :) sende durum ne? sempatik_kiz sempatik_kiz
Ben bugün harcama ile geldim... 4 tl eşofmanın paçasına verdim. 10 tl ye de lcw dan tişört aldım. Tişörtlerim bu sene baya az kalmış.. Onu toparlıyorum yavaş yavaş.

Ben bugün harcama ile geldim... 4 tl eşofmanın paçasına verdim. 10 tl ye de lcw dan tişört aldım. Tişörtlerim bu sene baya az kalmış.. Onu toparlıyorum yavaş yavaş.
Valla ayni bennn yazin t sort kot sort etek en ucuz malzemeler .... lcw sagolsun ...

Valla ayni bennn yazin t sort kot sort etek en ucuz malzemeler .... lcw sagolsun ...
Aynen ya... Mayıs ayında aynı tişörtün açık rengini defactodan 20 tl ye almıştım.. Tek farkı bugun aldığım tişörtün cebi biraz daha küçük

Aynen ya... Mayıs ayında aynı tişörtün açık rengini defactodan 20 tl ye almıştım.. Tek farkı bugun aldığım tişörtün cebi biraz daha küçük
Ahahahahaha valla bende ole bacim bakiorumda ayni model ayri renk yapacak bisey yok napalim 10 lira 20 lira yarin sali pazarina gidecem evde giydigim taytlar pijamalar da hep ordan ihracat fazlasi 10 lira 15 lira

Ahahahahaha valla bende ole bacim bakiorumda ayni model ayri renk yapacak bisey yok napalim 10 lira 20 lira yarin sali pazarina gidecem evde giydigim taytlar pijamalar da hep ordan ihracat fazlasi 10 lira 15 lira
Bende ûmraniyenin meşhur cumartesi pazarından zara'nın ihraç fazlası ürünlerini buldum bir tane uzun kollu mevsimlik bir badi aldım 12 liraya... Aynı şeyi sadece etiket farkı defacto 30 tl ye satıyordu... Bazen pazarda daha güzel şeyler oluyor emin olalım :)

K
Bende ûmraniyenin meşhur cumartesi pazarından zara'nın ihraç fazlası ürünlerini buldum bir tane uzun kollu mevsimlik bir badi aldım 12 liraya... Aynı şeyi sadece etiket farkı defacto 30 tl ye satıyordu... Bazen pazarda daha güzel şeyler oluyor emin olalım :)
KEsinlikle haklisin yilbasinda bende zatanin kirmizi elbisesini pazarda gorunce sok oldum herkes sordu tabi nerden aldin nerden aldin dermiyim paazardannnn attim havami hemennnn zaraan dieeeee oh canima degsin sonucta cok durustum durustluk bunu gerektirir

Günaydın kızlarr..

Ani bir kararla bayramda tatile gitmeye karar verdik, tatil için ayırdığımız para yoktu açıkcası kredi kartına taksit yaptık, kredi kartı borcumuz tam azalmıştı derkennn :mad: Sonra hayırlısı olsun yaa dinlenmeye ihtiyacımız var diyerek birbirimizi teselli ettik eşimle :ıslık::ıslık:

Durumu olmayan insan böyle yapmıyo zaten
Durumu olmayan utanıyo herşeyi bol bol yapıyo, durumu olan 2 kişilik salatayla 10 kişi ağırlamaya kalkıyo onlar yemiyormuş yenmez diye düşünmüş..
Bi sürü parası var çocuk Bi dondurma için ağlar almaz! Yada Bi kursa takviyeye yollamaz.
Bi arkadaşım var kurumda 30 kuruşluk çayı içer fişi ne kadar geç versem kardır diyip cebinde gezdirir :) itici ya!!
Tatile gelenlere ayrı sinir olurum. Onlar yer içer gezer ev sahibi yemek yapar yatak toplar bulaşık yıkar. Bi ara misafirler gitti kokuları takip ederek çorap buldum ya.. Genç oğlanları vardı kanepelerin altlarına sıkıştırmış çoraplarını. Bide koyun kenara seneye alırız dediler. Saklayacakmışız :sopa:
misafirleriniz için :oha: (afedersiniz ama)

günaydın hanımlar :)

pazarlardan bahsedilmiş. ben de çok severim sosyete pazarlarını. sık sık da alışveriş yaparım. özellikle hafta sonu giyilecek tshirtlerimi, evde giyeceğim şortlarımı, taytlarımı hep sosyete pazarlarından ya da yaşadığım şehirde ucuzcu mağazalar var.
buralardan alıyorum. eşime de şortlarını buralardan alıyoruz.

lc waikiki den eşime alışveriş yapıyoruz. kilolu olduğu için beden bulmak daha kolay oluyor. kendim için de defactoyu seviyorum. kızım için de civil gayet güzel ve uygun.

bir de bedava tatil yapmak için başkasının yazlığına gidenlerden bahsedilmiş ki çok sinir olduğum bir şeydir. ne birine misafir olurum ne de bana olunsun isterim. adı üstünde tatil yani. 2-3 aile birleşip tatile gidilir ya ben onu bile sevmem. tatil dediğin aile ile yapılacak bişeydir.

bereketli birikimler :)

Back