birikim yapabilmenin yolları

Altin en iyisi hanimlar ben yeni evliyim evlendigimiz gunden beri hiç bişe yapmiyosam bile o ay çeyrek alip atiyorum köşeye en az bír tane benim annem yillarca oyle yapa yapa evini arabasini aldi
Evet bende çeyrek biriktirmenin uzun vade de fayda getirecegini düşünüyorum ve ona göre hareket etmeye çalışıyorum Umarim bende bigün burdan ceyreklerimle ev alabildim kızlar diyebilirim annen gibi

Bu arada burayı takip etmek çok para harcamama gerçekten engel oluyor bişey almaya niyetleniyorum sonra gözümün önüne hayalim geliyor ve ihtiyacım varmı diye hesap edip vazgeciyorum

Beni bu konuda heveslendiren bir yudum mutluluk oldu Durumu sartlari azmi Yapmak istediğim şeyleri birinin başarmış olması yazdiklarini keyifle okumak beni motive etti bende yolumu çizmeye çalışıyorum Allah in izniyle. O yüzden hayallerimiz için pes etmek yok kızlar

Canım ne mutlu bana, sana örnek olabildiysem...hep birlikte daha da güzel şeyler yapacağız Allah'ın izniyle...

Canım, sizin bulunduğunuz bölgenin bağlı olduğu elektrik şirketinden dolayı çok yüksek faturalar geldiğini çok duydum. Allah yardımcınız olsun...

Evde dolabımda yakında baza altına filan atıcam. Şuan az olduğu için :)
Pınar, ara sıra çıkarıp bakıyor musun? Ben bakıyorum :) Sonra tekrar yerine kaldırıyorum...Ben çeyrekleri beşer beşer çengelli iğneye takıp kutuya koydum :) üstüne de kaç adet var yazdım :)

Altin en iyisi hanimlar ben yeni evliyim evlendigimiz gunden beri hiç bişe yapmiyosam bile o ay çeyrek alip atiyorum köşeye en az bír tane benim annem yillarca oyle yapa yapa evini arabasini aldi
Bu tür başarı öyküleri insanı daha da motive ediyor...teşekkür ederiz bizimle paylaştığınız için...

Pınar, ara sıra çıkarıp bakıyor musun? Ben bakıyorum :) Sonra tekrar yerine kaldırıyorum...Ben çeyrekleri beşer beşer çengelli iğneye takıp kutuya koydum :) üstüne de kaç adet var yazdım :)
Bakmam mı ellemeden duramıyorum altınları onlara öyle dokundukça gözüm gönlüm açılıyor.. Aldıkça alasım geliyor :)

Canım, sizin bulunduğunuz bölgenin bağlı olduğu elektrik şirketinden dolayı çok yüksek faturalar geldiğini çok duydum. Allah yardımcınız olsun...

Amin canım. Ne yazıkki öyle. Türkiyenin en pahalı elektriğini kullanıyormuşuz. Birde az önce faturayı inceledim kullanım tutarımız 48 TL, gelen fatura 91 TL

Canım ne mutlu bana, sana örnek olabildiysem...hep birlikte daha da güzel şeyler yapacağız Allah'ın izniyle...
Evet canım insan bazen başına gelenleri yalnız kendi yaşıyor sanıyor sonra öğreniyor ki benzer şeyler yaşanıyor hayatta herşey insanlar için.Ama isteyince neler yapabiliriz bunuda görüyoruz. .. inşallah canım ya birbirimizi motive ederek hedeflerimize ulasiriz

Benim çeyreklerin içinde 135 tl'ye aldığım bile var :) Düşünün ne kadar artmış altın...Altın alan hep karda...
aslında uzun vadeli düşündüğümüz için aldığımız her çeyreğin üstüne kaçdan aldığımızı yazmamız lazım. Ben öyle yapıyorum en azından :) Benim şuan altın olarak sadece bir çeyreğim var 175den almıştım.

Benim çeyreklerin içinde 135 tl'ye aldığım bile var :) Düşünün ne kadar artmış altın...Altın alan hep karda...
Ne güzel kar ediliyor da su an ne yapıcaz 200 lerin üstü (hoş ben parayi harcamamak için bi kere 200 lerde almistim) zar zor harcamamak için çeyrek almaya yöneliyoruz yüksek tl de kalsak bi ihtiyaç çıkar harcanir diye de korkuyorum...Ne yapıcaz hic belli değil simdi düğün zamanı daha da çıkar. ..

En yüksek de 185'ten aldım. 190'nın üzerini görünce almayı bıraktım. Keşke düşse de yine alsak...Bir bir birikip gidiyor...ben hiç saymıyorum bereketi gitmesin diye :)

Boşuna dememişler para parayı çeker diye
Biriktirmeye 10 20 50 ile başladım, biriktirebildikçe daha heves geldi ve burası da inanılmaz motive ediyor beni.
Her ay ceyrek almaya da basladım ama henuz doğumlar ve düğünler için
Inşallah kendime de alacagım eylülden sonra
Nakit zaten her ay ayırıyorum Çocuklarımın geleceği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…