- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #2.601
oyy valla cok güzel anlatmışsın canım. Allahım bir daha öyle kötü günler göstermesin gercekten cok zor o kaybetme duygusu, çaresizlik. Allah yardımcımız olsun umudumuzu ve sağlığımızı kaybetmeyelşm inşallah da dertlerle cebelleşme gücü ve sabrı versin inşallahKocaman amin canım.
Saglıkdan ötesine care yok
Tabiki yasiyoruz parasiz olmuyo neticede
Ama ölümler cok soguk, cok acı, cok ani..
Bugun varız yarin yokuz.
Helede saglıgı hangi para geri verir ki
Hangi parayla geri alınabilir ki?
Benim esimde ciddi bir ameliyat gecirdi.
Felc kalma ihtimali vardi hatta ameliyata mecbur kaldik.
O an gozun hicbisi gormuyo sonra yine dunya telasesi kosturmaya devam.
Allah saglıkla sinamasin, en sevdiklerimizin ölümuyle sınamasın bizi.
Dünyada toz tanesi kadarız ama dünya kadar derdimiz var.
kızlar 100 tl kv me vermiştim saklasın diye
bide işyerinde kumbara yapmıştım onu açtm şimdi 100 tl olmuş oda
kısa sürede öyle yada böyle 200 kenara koymuş oldum üzerine biraz daha ekleyip hafta sonu altın alıcam inşallah
hem de nasıl sinir bozucu yaa.paramızın bereketinin olmadığını bi yerde yanlış yaptığımızı düşünmeye basladık artık. eşimin de benimde moralimiz bozuk
Bende inaniyorumRabbim herkesin yardımcısı olsuneyyay yaşadıklarınıza üzüldüm
aksilik geldimi üst üste gelir zaten
yinede çok şükür halimize
bizim eve 5000 para giriyo ama bizimde bereketi yok 2 yıldır evliyiz hala düğün boru ödüyoruz anca seneye biter
bu durumda ne çocuk nede başka bişeye sahip olamıyoruz geçen gün bunaldım bende biz ömür boyu borçmu ödicez böyle giderse hiçbişeye sahip olamıcaz ben boşuna akşamın 11 inde dersaneden gelip çabalıyorum herşey aynı
kim ne derse desin ben nazara çok inanıyorum aldığım parada bu yüzden bereketli olmuyo kv bile sen 3 alıyosun nasl yetmiyo ben olsam be paralar biriktiririm neler yaparım her ay böyle çan çan konuşuyo evinde d.gazı yakmaz donuyorz ona gidince o bize gelir ay eviniz soğuk biraz arttır şunun derecesini oğlum sanki kendi ödüyor te allahım ya gıcık oluyorum kadına
Bende inaniyorum
Altin alirken bi arkadasim yarisa girdi resmen benle
Ben kimseye soylemiyodum halam bendeyken esim bana hediye almisti bilezik halamda bosbogazdir kiz bendeyken soyledi
Aa kac tane var falan bakim dedi
O en son kalin bi tane almisti sonra araba aldilar bozdurdu
Hala bana kac tane oldu bileziklerin diye soruyo
Göz kalıyo eminim buna
O gun bugun baska bilezik alamadim
Benimde bilmez kimse ama boyle iste bi kac kisi duyunca boyle oluyone ayıp ya ben olsam sevinirim allah bereket versin arkadaşım derim konuyu kaparım ben en samimi arkadaşıma bile ne kadar kiraya oturuyorsun ne kadar maaş alıyorsun diye sormam bunlar herkesin özeli ya
ben burda sizden başka kimseyle birikimlerimi paylaşmıyorum
gerek yok çünkü
bu sayfayı takip edenlerde öyle yapsın gerçekten heveslenip paylaşıyoruz sonra olmadık şeyler çıkıyo
Benimde bilmez kimse ama boyle iste bi kac kisi duyunca boyle oluyo
Bende sevmem,konusmam,sormam
İnsanlar tuhaf bazen.
Günaydınnn
Yeni akımmm ya olmasa olmazdı
Eki Görüntüle 1758589
Eki Görüntüle 1758591
Eki Görüntüle 1758592
Eki Görüntüle 1758593
Canım ben sulu kofte yaparken salcave biber soteliyorum patatesi koymadan ona koyabilirsinne dicem sana,
yazdan domates konservesi yapmıştım epey kullandım
ama kayınvalidemden istemememe rağmen bana biberli domates konservesi vermişti (eşim biberli sevmyor)
şimdiden kv başladı bunları tüket yeyin diye bende anne ben senden istemedim benim var dedim yinede verdin benim yemek yapmaya vaktim yok kullanabildiğim kadar dedim astı suratını
yemek haricinde sade domates konservesinden çorba yapıyorum ama biberlileri tüketebileceğim pratik tarifleri paylaşabilirmisin mesela sen nelerde kullanıyorsun?
Canım ben sulu kofte yaparken salcave biber soteliyorum patatesi koymadan ona koyabilirsin
Kayniyariga sos seklinde koyabilirsin
Kiymali patates yemegi yapiyorum mesela ona koyabilirsin
Kurufasulyeye de 1sivri biber atiyorum lezzet veriyo ona katabilirsin.
Tavuklu mantar soteye katabilirsin.
Et soteye yakisir bence az az 1er kasik seklinde yemeklerinde kullan derim lezzet verir dibinde biraz oldurunce cok belli olmuyo zaten.
Ben kuru dolma yada sardigim dolmalara bilr ince ince yesilbiber dogruyum acayip guzel oluyo
Dene bak sever esinde.
Kizlar ya bir sıkıntimi paylasicam sizinle bi zamandir kafam orda.
Esimi motive etmeye calissamda kendim bile icten ice dusunuyorum
Esimin mudurlugunu yaptigi bi sirket var baya buyukce asil pirimi aldigi,para kazandigi sirket (esim turizm sirketinde calisiyo servislerinden sorumlu olduklari sirketler var en buyugu esimde)
Bu sirket sozlesmeyi surekli 1ay 1ay ileri atiyo
Baska firmalarla gorusuo fiyat aliyolar
Yani bu sirketi firma olarak kaybederlerse maddi olarak sarsilacagiz gerek biz gerek firma gerek calisanlar
Bir cok kisi isinden olacak
Esimde daha az bir maasla devam etmek zorunda kalicak yeni sirketler bulana kadar.
Esim baya durgun,icine kapandi,surekli almam lazim bu projeyi devam etmem lazim
Bizim olmali falan diye bi hirsta.
Ben daha az bir paraylada gecinebilirim
He cok bisi kenara atamayiz belki ev hayalimiz biaz daha ileriki tarihe kalir sıkma kasma falan diyorum
Subatda belli olucak sozde(yani 1ay daha atmazlarsa ileri 2aydir ileri atiyolar)
Kimse bilmiyo annem bile.
Yani esim suan 4000 belki daha fazla alirken bi anda 2000falan dusecek.
Kaybederlerse ihaleyi.
Bakalım nolcak
Nasibimizde varsa olur diyorum ama cok takinti yapti.
Esimi seviyo sirket yeni gelen firmaya dahi soktururlar yine mudur olarak ama esim ben firmami satmam diyo (cokda gururluyuz)
Hakkimizda hayirlisi bakalim.
Kizlar ya bir sıkıntimi paylasicam sizinle bi zamandir kafam orda.
Esimin mudurlugunu yaptigi bi sirket var baya buyukce asil pirimi aldigi,para kazandigi sirket (esim turizm sirketinde calisiyo servislerinden sorumlu olduklari sirketler var en buyugu esimde)
Yani bu sirketi firma olarak kaybederlerse maddi olarak sarsilacagiz gerek biz gerek firma gerek calisanlar
Esimde daha az bir maasla devam etmek zorunda kalicak yeni sirketler bulana kadar.
He cok bisi kenara atamayiz belki ev hayalimiz biaz daha ileriki tarihe kalir sıkma kasma falan diyorum
Subatda belli olucak sozde(yani 1ay daha atmazlarsa ileri 2aydir ileri atiyolar)
Kaybederlerse ihaleyi.
Bakalım nolcak
Esimi seviyo sirket yeni gelen firmaya dahi soktururlar yine mudur olarak ama esim ben firmami satmam diyo (cokda gururluyuz)
sağol canım evet hep üst üste geldi.Rabbim herkesin yardımcısı olsuneyyay yaşadıklarınıza üzüldüm
aksilik geldimi üst üste gelir zaten
yinede çok şükür halimize
bizim eve 5000 para giriyo ama bizimde bereketi yok 2 yıldır evliyiz hala düğün boru ödüyoruz anca seneye biter
bu durumda ne çocuk nede başka bişeye sahip olamıyoruz geçen gün bunaldım bende biz ömür boyu borçmu ödicez böyle giderse hiçbişeye sahip olamıcaz ben boşuna akşamın 11 inde dersaneden gelip çabalıyorum herşey aynı
kim ne derse desin ben nazara çok inanıyorum aldığım parada bu yüzden bereketli olmuyo kv bile sen 3 alıyosun nasl yetmiyo ben olsam be paralar biriktiririm neler yaparım her ay böyle çan çan konuşuyo evinde d.gazı yakmaz donuyorz ona gidince o bize gelir ay eviniz soğuk biraz arttır şunun derecesini oğlum sanki kendi ödüyor te allahım ya gıcık oluyorum kadına
sağlıkla ilgili sınanmayalım da canım o cok zor oluyor cunku ama yınede şükür tabiki halimize.Allah dermansız dert vermesincanım herkez dönem dönem sıkıntıya girebiliyor üzülme.
İşte bunlar hayatın sınavları yinede halimize sükredelim.
evet ya millet nazar edıyıor.ooo su kadar eve para gırıyo nasıl birikim yapamıyorsunuz diyo benşm de kb ve o emekli maasıyla bırıkım yapıyo bızde yok bişi.ee tabi oğlu yoğun bakımda yatarken bana git kredi çek amel.yat için benim de kendi hayatım var banane diyen bi insandan baska ne beklenir kiBende inaniyorum
Altin alirken bi arkadasim yarisa girdi resmen benle
Ben kimseye soylemiyodum halam bendeyken esim bana hediye almisti bilezik halamda bosbogazdir kiz bendeyken soyledi
Aa kac tane var falan bakim dedi
O en son kalin bi tane almisti sonra araba aldilar bozdurdu
Hala bana kac tane oldu bileziklerin diye soruyo
Göz kalıyo eminim buna
O gun bugun baska bilezik alamadim
canım hayırlısı olsun hakkınızda.eşine bol bol destek ol inşallah olur iş. zor bu bekleyişler süreçler.Kizlar ya bir sıkıntimi paylasicam sizinle bi zamandir kafam orda.
Kaybederlerse ihaleyi.
Bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?