- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #2.581
Allah yiyecekelrinize bereket versin inşallah canım afiyetle yiyin inşallah
kızlar altının gramı 105 tl ye düştü elimde 100 tl ve kumbarada biraz daha var saymadım henüz
sizce altının az daha düşmesini bekliyimmi fikirlerinizi alıyımmm :)
sadevehuzurlu tr_lelli @BEYZABET @3gunlukdunya Bensendetutuklukaldim @sumeyra1990
Devamı gelsin cnm biriktikce birikiyo boyle boyle olcak bu islerkızlar 100 tl kv me vermiştim saklasın diye
bide işyerinde kumbara yapmıştım onu açtm şimdi 100 tl olmuş oda
kısa sürede öyle yada böyle 200 kenara koymuş oldum üzerine biraz daha ekleyip hafta sonu altın alıcam inşallah
kızlar 100 tl kv me vermiştim saklasın diye
bide işyerinde kumbara yapmıştım onu açtm şimdi 100 tl olmuş oda
kısa sürede öyle yada böyle 200 kenara koymuş oldum üzerine biraz daha ekleyip hafta sonu altın alıcam inşallah
Devamı gelsin cnm biriktikce birikiyo boyle boyle olcak bu isler
Maşallah canım bereketli olsun
Estağfurullah canım kendin başardın:) biz vesileyiz ama önemli olan insanın kendi iradesi, biriktirme isteği... İçinde olmasa bu his, biz vesile olamayız ki:)inşallah kızlar valla sizin sayenizde :)
aynen yaa,bende de durumlar ayni.Ne Zaman hesap yapsam,onlarin hicbiri olmuyor ve elimdeki avucumdaki gidiyor.Bozulan bulasik makinamizi yeniledik,bir de onun borcu eklendi.telefonum daha iki aylik ,bozuldu daha tamir bile ettiremedik.mikrodalgam bozuldu,iyiki bozuldu almayi dusunmyorum.ya ne zaman kafamda plan yapsam parayla ilgili hep bi aksilik 0luyor.
hepsi de üst üste geliyor.
mesela rondom bozuldu.viledenın kovası kırıldı sıkma yeri.araba ceza yedi sigortası eksik çıktı çifte ceza oldu.eşim telefonu 4 ay önce geçirdiği kazada bozulmuştu 1000 tl verip yenisini aldık az önce yere düşürdü ekran kırıldı.al yine masraf yine masraf.hepsi üst üste mi gelir yaaa.cok canım sıkkın
Yalniz degilsin hepimize oluyo yaya ne zaman kafamda plan yapsam parayla ilgili hep bi aksilik 0luyor.
hepsi de üst üste geliyor.
mesela rondom bozuldu.viledenın kovası kırıldı sıkma yeri.araba ceza yedi sigortası eksik çıktı çifte ceza oldu.eşim telefonu 4 ay önce geçirdiği kazada bozulmuştu 1000 tl verip yenisini aldık az önce yere düşürdü ekran kırıldı.al yine masraf yine masraf.hepsi üst üste mi gelir yaaa.cok canım sıkkın
valla cok canım sıkıldı benimde paramız mı bereketsiz nerde hata yapıyoruz anlamadım yaaynen yaa,bende de durumlar ayni.Ne Zaman hesap yapsam,onlarin hicbiri olmuyor ve elimdeki avucumdaki gidiyor.Bozulan bulasik makinamizi yeniledik,bir de onun borcu eklendi.telefonum daha iki aylik ,bozuldu daha tamir bile ettiremedik.mikrodalgam bozuldu,iyiki bozuldu almayi dusunmyorum.
Bu ay biraz arttirayim dedim,300 tlnin nesini arttiracaksam artik.ay sonuna eksiyle girince ve esktra faturalar cickinca Boyle kus Kadar birsey kaliyor iste.Neyse buna da sukur diyelim.
hem de nasıl sinir bozucu yaa.paramızın bereketinin olmadığını bi yerde yanlış yaptığımızı düşünmeye basladık artık. eşimin de benimde moralimiz bozukYalniz degilsin hepimize oluyo ya
İnsan nasil moralman cokuyo dimi
Sinir bozucu durum
Canım oyle dusunmehem de nasıl sinir bozucu yaa.paramızın bereketinin olmadığını bi yerde yanlış yaptığımızı düşünmeye basladık artık. eşimin de benimde moralimiz bozuk
canım eşim ölümden dönen bi kaza gecirdi yoğun bakımda yattı.çok şükür su an cok iyi hala tam iyileşemedi daha 1-2 yılı var ama çok şükür yinede.o olay oldu hııc paramız yoktu hattta borcumuz vardı amelişyat için para lazım oldu kredi cektim onu toparlamaya calışırken böyle seyler cıktı.güya plan yapıyorduk ev alalım araba değiştirelim diye.daha küçük hesapları halledemiyoruz ki.sürekli bi uğursuzluk var sanki üstümüzde yaniCanım oyle dusunme
Gecen kıs tv aldik biz 2000tl falandi
Onun borcu basladi tam hobba bulasik mak bozuldu sonra camasir makinem derken tv evdeki sehpaya sigmadi(ayaklarina dikkat etmedim alirken cift ayakmis) bide unite masrafi cikti
Derken dikey supurgem bozuldu aglamistim sinirden o derece bunalmistim
Hepsini aldim borclarida bitti sukur
Yani herkese oluyo sıkma canini
Birde o sene oglum servisle gidiyodu bide dershane parasi vardi
Gecmis olsun cnmcanım eşim ölümden dönen bi kaza gecirdi yoğun bakımda yattı.çok şükür su an cok iyi hala tam iyileşemedi daha 1-2 yılı var ama çok şükür yinede.o olay oldu hııc paramız yoktu hattta borcumuz vardı amelişyat için para lazım oldu kredi cektim onu toparlamaya calışırken böyle seyler cıktı.güya plan yapıyorduk ev alalım araba değiştirelim diye.daha küçük hesapları halledemiyoruz ki.sürekli bi uğursuzluk var sanki üstümüzde yani
canım adak kestik 2 tane. sekat verdik.sadaka veriyoruz sürekli.hasta muhtac birini duyduğum an veririm hemen.aklımdan geçtiyse içimden geldiyse hemen veririm.ama neyi yanlış yapıyoruz bilemedimGecmis olsun cnm
İmkanin varsa kan akitın
Sadaka ver
Bi garibani sevindir yada cocugu
Allah belalari def eylesin evlerimizden
saol bu arada canım.amin Allah herkesin evinden belaları uzak tutsun.sağlık versin herkese evine huzur ve bereket versin inşallahGecmis olsun cnm
İmkanin varsa kan akitın
Sadaka ver
Bi garibani sevindir yada cocugu
Allah belalari def eylesin evlerimizden
Kocaman amin canım.saol bu arada canım.amin Allah herkesin evinden belaları uzak tutsun.sağlık versin herkese evine huzur ve bereket versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?