• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

kızlar 100 tl kv me vermiştim saklasın diye
bide işyerinde kumbara yapmıştım onu açtm şimdi 100 tl olmuş oda

kısa sürede öyle yada böyle 200 kenara koymuş oldum üzerine biraz daha ekleyip hafta sonu altın alıcam inşallah :KK76:

kısa sürede öyle yada böyle 200 kenara koymuş oldum üzerine biraz daha ekleyip hafta sonu altın alıcam inşallah :KK76:
Devamı gelsin cnm biriktikce birikiyo boyle boyle olcak bu isler

Maşallah canım bereketli olsun

eilenn eilenn motive sart biz seni sen bizi

Ben nappsam nappsam dedim
Yemek aklima gelmedi (malum yemek secen bir esim var malesef)

Bi suru cesit sayar doker yaparimda es yemek secince bi duruyosun

Buzlukda yikanmis temizlenmis hamsim vardi
Ben bunlarla esimi kandiririm dedim.
Sogani dosedim tavaya uzerine baliklar limon dilimi pulbiber tuz maydanoz falan oyle kendi buharinda pisti

Hamur mayalamistim azcik yine pizza yapmakti planim sonra rota degistirdim degisiklik olsun dedim
Pide yapiyorum kasarli ve kiymali
Pisiyolar bakalim.
Bugunde boyle olsun yarina Allah kerim

ya ne zaman kafamda plan yapsam parayla ilgili hep bi aksilik 0luyor.
hepsi de üst üste geliyor.
mesela rondom bozuldu.viledenın kovası kırıldı sıkma yeri.araba ceza yedi sigortası eksik çıktı çifte ceza oldu.eşim telefonu 4 ay önce geçirdiği kazada bozulmuştu 1000 tl verip yenisini aldık az önce yere düşürdü ekran kırıldı.al yine masraf yine masraf.hepsi üst üste mi gelir yaaa.cok canım sıkkın

mesela rondom bozuldu.viledenın kovası kırıldı sıkma yeri.araba ceza yedi sigortası eksik çıktı çifte ceza oldu.eşim telefonu 4 ay önce geçirdiği kazada bozulmuştu 1000 tl verip yenisini aldık az önce yere düşürdü ekran kırıldı.al yine masraf yine masraf.hepsi üst üste mi gelir yaaa.cok canım sıkkın
aynen yaa,bende de durumlar ayni.Ne Zaman hesap yapsam,onlarin hicbiri olmuyor ve elimdeki avucumdaki gidiyor.Bozulan bulasik makinamizi yeniledik,bir de onun borcu eklendi.telefonum daha iki aylik ,bozuldu daha tamir bile ettiremedik.mikrodalgam bozuldu,iyiki bozuldu almayi dusunmyorum.
Bu ay biraz arttirayim dedim,300 tlnin nesini arttiracaksam artik.ay sonuna eksiyle girince ve esktra faturalar cickinca Boyle kus Kadar birsey kaliyor iste.Neyse buna da sukur diyelim.

Yalniz degilsin hepimize oluyo ya
İnsan nasil moralman cokuyo dimi
Sinir bozucu durum

@ellenn ben biraz daha bekliyeceğim ama arkadaşlarında dediği gibi fazla bir oynama olacağını zannetmem piyasalar bu durumdayken. Piyasa hareketli olsa neyse o biraz etkiliyor doviz kurlarını altını filan da. Piyasalarında durumu karışık baya.

aynen yaa,bende de durumlar ayni.Ne Zaman hesap yapsam,onlarin hicbiri olmuyor ve elimdeki avucumdaki gidiyor.Bozulan bulasik makinamizi yeniledik,bir de onun borcu eklendi.telefonum daha iki aylik ,bozuldu daha tamir bile ettiremedik.mikrodalgam bozuldu,iyiki bozuldu almayi dusunmyorum.
Bu ay biraz arttirayim dedim,300 tlnin nesini arttiracaksam artik.ay sonuna eksiyle girince ve esktra faturalar cickinca Boyle kus Kadar birsey kaliyor iste.Neyse buna da sukur diyelim.
valla cok canım sıkıldı benimde paramız mı bereketsiz nerde hata yapıyoruz anlamadım ya

4gundur evden disari cikmiyorum(karsi komsuma gittim.ama bugun)
Eve ekmekden baska bisiyde almadik.
Esime gelirken aldiriyorum
Pazar gunu yine alisveris gunu olcak cikicam.
Disari cikmayinca harcanmiyo para
Yazdan buzluguma biraz daha zula yapmadigima nasil pismanim anlatamam
Resmen pismanligin dibini siyiriyorum
3poset biber koymustum ne guzel bibere para vermeden hormonsuz falan yiyoruz yemeklere katiyorum yani
Biber suan 5-6tl malumm

Akillandim ama bu yaz zula yapicam Allah ne verdiyse

Son düzenleme:
hem de nasıl sinir bozucu yaa.paramızın bereketinin olmadığını bi yerde yanlış yaptığımızı düşünmeye basladık artık. eşimin de benimde moralimiz bozuk
Canım oyle dusunme
Gecen kıs tv aldik biz 2000tl falandi
Onun borcu basladi tam hobba bulasik mak bozuldu sonra camasir makinem derken tv evdeki sehpaya sigmadi(ayaklarina dikkat etmedim alirken cift ayakmis) bide unite masrafi cikti
Derken dikey supurgem bozuldu aglamistim sinirden o derece bunalmistim
Hepsini aldim borclarida bitti sukur
Yani herkese oluyo sıkma canini
Birde o sene oglum servisle gidiyodu bide dershane parasi vardi

Canım oyle dusunme
Gecen kıs tv aldik biz 2000tl falandi
Onun borcu basladi tam hobba bulasik mak bozuldu sonra camasir makinem derken tv evdeki sehpaya sigmadi(ayaklarina dikkat etmedim alirken cift ayakmis) bide unite masrafi cikti
Derken dikey supurgem bozuldu aglamistim sinirden o derece bunalmistim
Hepsini aldim borclarida bitti sukur
Yani herkese oluyo sıkma canini
Birde o sene oglum servisle gidiyodu bide dershane parasi vardi
canım eşim ölümden dönen bi kaza gecirdi yoğun bakımda yattı.çok şükür su an cok iyi hala tam iyileşemedi daha 1-2 yılı var ama çok şükür yinede.o olay oldu hııc paramız yoktu hattta borcumuz vardı amelişyat için para lazım oldu kredi cektim onu toparlamaya calışırken böyle seyler cıktı.güya plan yapıyorduk ev alalım araba değiştirelim diye.daha küçük hesapları halledemiyoruz ki.sürekli bi uğursuzluk var sanki üstümüzde yani

canım eşim ölümden dönen bi kaza gecirdi yoğun bakımda yattı.çok şükür su an cok iyi hala tam iyileşemedi daha 1-2 yılı var ama çok şükür yinede.o olay oldu hııc paramız yoktu hattta borcumuz vardı amelişyat için para lazım oldu kredi cektim onu toparlamaya calışırken böyle seyler cıktı.güya plan yapıyorduk ev alalım araba değiştirelim diye.daha küçük hesapları halledemiyoruz ki.sürekli bi uğursuzluk var sanki üstümüzde yani
Gecmis olsun cnm
İmkanin varsa kan akitın
Sadaka ver
Bi garibani sevindir yada cocugu
Allah belalari def eylesin evlerimizden

Gecmis olsun cnm
İmkanin varsa kan akitın
Sadaka ver
Bi garibani sevindir yada cocugu
Allah belalari def eylesin evlerimizden
canım adak kestik 2 tane. sekat verdik.sadaka veriyoruz sürekli.hasta muhtac birini duyduğum an veririm hemen.aklımdan geçtiyse içimden geldiyse hemen veririm.ama neyi yanlış yapıyoruz bilemedim

saol bu arada canım.amin Allah herkesin evinden belaları uzak tutsun.sağlık versin herkese evine huzur ve bereket versin inşallah
Kocaman amin canım.
Saglıkdan ötesine care yok
Tabiki yasiyoruz parasiz olmuyo neticede
Ama ölümler cok soguk, cok acı, cok ani..
Bugun varız yarin yokuz.
Helede saglıgı hangi para geri verir ki
Hangi parayla geri alınabilir ki?
Benim esimde ciddi bir ameliyat gecirdi.
Felc kalma ihtimali vardi hatta ameliyata mecbur kaldik.
O an gozun hicbisi gormuyo sonra yine dunya telasesi kosturmaya devam.

Allah saglıkla sinamasin, en sevdiklerimizin ölümuyle sınamasın bizi.

Dünyada toz tanesi kadarız ama dünya kadar derdimiz var.

Back