- 1 Mart 2010
- 44.850
- 114.164
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #2.401
Bende en az 350bekliyorum benimde ev yalitimsiz ve su faturayla bile buz gibi isinamiyoruz.Ay ne güzelmiş ya bizim evin yalıtımı yok 425 lt geldi yaa
Yalıtım olmayınca cok kotu oluyor yaa bizde öyle böyle fatura oduyoruz ama ısınmiyorBende en az 350bekliyorum benimde ev yalitimsiz ve su faturayla bile buz gibi isinamiyoruz.
Ben hicbisi anlamadim bi isten
2gun sonra gelicek fatura
valla harika ya.. işte bende çok özeniyorum..hem ısınıp hemde uygun fiyat ödeyince süper valla145 doğalgaz faturası geldi hediye gelmiş gibi sevindim:)) bu kadar az beklemiyodum bebeğim oldugu ici dogalgazdan tasarruf edemiyorum bebegimi hasta etmekten korkuyorum. Evim sıcak o konuda şanslıyız şükürler olsun
ooowww senin de çokmuş canım yaa.. kira gibiAy ne güzelmiş ya bizim evin yalıtımı yok 425 lt geldi yaa
işte altınız otopark olduğu için eviniz ılık canım..süper işte daha ne olsun..Ev eskiyse zaten yüksek geliyo... Bizim bina yeni daha 1 yıl bile olmadı... Doğalgaz kar kışta da yaktık baya 149 gelmişti. Bodtum katttayız altımız otopark ama evin içi ılık oluyor bende anlamadım. Kombiyi yaktığımız zaman da 45i grçmiyor
Ev eskiyse zaten yüksek geliyo... Bizim bina yeni daha 1 yıl bile olmadı... Doğalgaz kar kışta da yaktık baya 149 gelmişti. Bodtum katttayız altımız otopark ama evin içi ılık oluyor bende anlamadım. Kombiyi yaktığımız zaman da 45i grçmiyor
Doğru. Direk toprakla bağlantısı yok. Bodrum katlarda altı toprak olanlarda evin içinde felaket rutubet oluyoişte altınız otopark olduğu için eviniz ılık canım..süper işte daha ne olsun..
Bende tişortle geziyorumKuzenimde bodrum katta yeni bina
Tshrtle geziyolar
Mutfagi ve bir odasi gunes almadigi halde hemde.
Bencede binanin eski,yalitimsiz olmasi birde kombiyle alakasi var
Hakkında hayırlısı olsun cnmGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar :)
Bugün kardeşimin askerlik yeri ve dönemi belli olucak nolur dua edin
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar :)
Günaydın kızlar
Şu anda sadece200 Euro ve 200 dolar paramız kaldı. Geri kalan tüm birikimi araba yedi.
Allah hayırlı bir yere gitmeyi nasip etsin canım..Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?