• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Ev eskiyse zaten yüksek geliyo... Bizim bina yeni daha 1 yıl bile olmadı... Doğalgaz kar kışta da yaktık baya 149 gelmişti. Bodtum katttayız altımız otopark ama evin içi ılık oluyor bende anlamadım. Kombiyi yaktığımız zaman da 45i grçmiyor

145 doğalgaz faturası geldi hediye gelmiş gibi sevindim:)) bu kadar az beklemiyodum bebeğim oldugu ici dogalgazdan tasarruf edemiyorum bebegimi hasta etmekten korkuyorum. Evim sıcak o konuda şanslıyız şükürler olsun
valla harika ya.. işte bende çok özeniyorum..hem ısınıp hemde uygun fiyat ödeyince süper valla:(bizim ev en üst kat maalesef hem düzgün ısınamayıp hemde birsürü yüklü fatura ödeyince sinir oluyoum üzülüyorum:(napalım kia vermiyouz deyip idare ediyoruz:(

Ay ne güzelmiş ya bizim evin yalıtımı yok 425 lt geldi yaa
ooowww senin de çokmuş canım yaa.. kira gibi:(

Ev eskiyse zaten yüksek geliyo... Bizim bina yeni daha 1 yıl bile olmadı... Doğalgaz kar kışta da yaktık baya 149 gelmişti. Bodtum katttayız altımız otopark ama evin içi ılık oluyor bende anlamadım. Kombiyi yaktığımız zaman da 45i grçmiyor
işte altınız otopark olduğu için eviniz ılık canım..süper işte daha ne olsun..

Kuzenimde bodrum katta yeni bina
Tshrtle geziyolar
Mutfagi ve bir odasi gunes almadigi halde hemde.
Bencede binanin eski,yalitimsiz olmasi birde kombiyle alakasi var

tr_lelli tr_lelli allah rahmet eylesin babanne ne toprağı bol olsun inşallah

bizede 105 tl doğalgaz geldi çok şükür yılbaşı zamanı 4 gün evdeydik ondan heralde sabahtan akşama kadar yandı çünkü normalde 70-80 geliyor akşamdan akşama yakıyoruz bazı akşam geç gidiyoruz eve hiç yakmıyoruz o açıdan doğalgaz bizi zorlamıyor şükürler olsun bide ftrları eşim ödüyor ben hiç ilgilenmiyorum ne kadar gelmiş ona bakıyorum o kadar :KK70:

bu arada geçen gün eşimle konuşucam aylık akbilimi ve telefon faturamı ödemesini isticektim ne kadar iyi niyetliyim ki ben eşime dyene kadar dün akşam geldi bu aydan itibaren akbilinle faturanı ben ödiyim sen hiçbişey deil para biriktir dio :KK70:

geçen gün 100 tl harçlık verdi bana 40 tl sini kenara attım 60 tl ile başladım dün 15 gitti 5 tl dersanede tost çay 10 tlsiyle akşam 10:00 da taksiyle eve döndüm böyle giderse salı gününe kadar beni idare eder.

Günaydınn.. Hayırlı sabahlar herkese..

Eklentiler

• hayirli-cumalar-resmli.jpg
    hayirli-cumalar-resmli.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar benim de 185 tl zulamda var. 100 tlsini kuaföre ayırdım. 85 t kalıyor. Üzerini biriktirip 50 dolar alıcam Şubat'ta ya da tl kumbarasına gidecek.
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar :)

Bugün kardeşimin askerlik yeri ve dönemi belli olucak nolur dua edin

Rabbim iyi insanlarla karşılaşacağı yeri nasip etsin İnşallah canım.

Back