- 1 Mart 2010
- 44.850
- 114.164
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #2.441
Her ay 300-350tl arası gidiyokızlar aylık mutfak deterjan pazar vs alışverişiniz ne kadar oluyor
Bi kac marketten yapiyorum ama alisverisi geziyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her ay 300-350tl arası gidiyokızlar aylık mutfak deterjan pazar vs alışverişiniz ne kadar oluyor
bugün bizde baya gezdik 4 marketten eldık.200 tl tuttu.benimde pazar ve bazen biten diğer eskiskler kahvaltılık filan gibi olunca 300-350 oluyor.iyi yani durum o halde sevindim buna.Her ay 300-350tl arası gidiyo
Bi kac marketten yapiyorum ama alisverisi geziyorum.
Bide bittikce zulaliyorum ben ozaman herseyi her ay almam gerekmiyobugün bizde baya gezdik 4 marketten eldık.200 tl tuttu.benimde pazar ve bazen biten diğer eskiskler kahvaltılık filan gibi olunca 300-350 oluyor.iyi yani durum o halde sevindim buna.
önceden tek marketten alıyordum bu 700-800 oluyordu valla şimdi bim a101 şok oralarda olmayanı hipermarkete bakıyorum o zaman fiyatı düşürebildim.
hatta eşim bugün sarkı yaptı bugün çok mutluyum eşimle alışveriş yaptık tasarruf yaptık bugün çok mutluyum
Kızlarrr ben yine lcw dan geliyorum
Yeminlen bıktim ööö geldi (burda dibimde 5katli magzasi var)
Pantolon buldugum abla mont bakicakmis illa senle bakcaz sen buluyosun dedi
İyi taam dedim
Gittik 109tl den 69.90a dusmus kürk yaka deri bisi bulduk
Aldı
Ogluna pantolon ve kazak aldi
Bendeki nasıl irade hiiic bakmiyorum ama kendime
Ama sonra erkek katinda 2gömlek yakaladim 35tlden dusmus 22tl esimin istedigi model 2tane farkli renkler aldim
Kesesine bereket kendi kartiyla kendine hediye aldim
Karti alma amacım eksik almakti eve ama vaktim kalmadi
Benim utu masam cok eskiydi tee k.vlerden kalma rahat 15senesi vardi
Artik ayaklari yamulmustu.
Esimde hep takim elbise giydiginden cok ütü yapiyorum
Gittim ütü masası aldim taksitle (50tl ütü masasi ama ben 20-10ara ara verip kapatiyorum)
Bana guzel ütü öneriniz var mı?
Uygun, güzel buhar veren, uzun ömürlü
Suanki tefal memnunum ama iyisinden bir tane almak istiyorun.
Saol tatlım not aliyorumTefal GV8960 PRO EXPRESS canım bizim ütümüz, buhar kazanlı, çok memnunuz, 700 tl filan ama uzun yıllar rahat edersin
aynen canım bende deterjan gibi şeyleri her ay almam fazlasını alırım baya gider bana.kahvaltılık meyve sebze en cok alınan seyler oluyo benimdeBide bittikce zulaliyorum ben ozaman herseyi her ay almam gerekmiyo
Mesela deterjanlar
Yumusaticiyi 5kiloluk
Tozdeterjani 8kiloluk
Camasirsuyunu 5kiloluk falan aliyorum baya idare ediyo beni her ay bunlara para vermek zorunda kalmiyorum
Her ay margarin,bakliyatda almam
Tarihlerine gore fazla alirim.
Bana en cok yani her ay giden et ve turevleri, kahvaltilik,.meyve-sebze.
merhaba.
ben çok şaşırdım 350 lirayla ay geçirmenize.hemde takip ettiğim kadarıyla hiçbir şeyden mahrum bırakmıyosunuz.
yani şöyle ki,benim 1000 lira mutfak harçlığı geçiyor elime aylık net,ki çoğu zaman 200 fazlasıda oluyo.ama benim hiç param kalmıyo.
bizde 3 kişiyiz evde.hatta en fazla 3 çeşit olur peynirimiz kahvaltıda ki en fazla oda..genelde tek:)
sonra çerezde aklımıza estiğinde alırım,tatlı deseniz canan karatay kızıyo,almıyoruz:)
ben şimdi 350 yi okuyunca düşündüm de,bizde bereketmi yok acaba.
hadi 350 olmasında 550 olsun..ayda 1000 ne ya